greengr21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 2η φορα πατησα το ONEKEY RESCUE SYSTEM δε κανει τπτ απολυτως μαυρη οθονη τπτ...εννοειται πως εκανα το setup σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Από που το αγόρασες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 απο το ιδιο με σενα you...δε κανει απολυτως τπτ η οθονη,δε μπορω να μπω πουθενα,5-6 φορες εχω βγαλω τη μπαταρια τπτ....μονο τα 2 φωτακια ανοιγουν μπροστα και ειναι ασπρα(τα 2 απο τα αριστερα)τπτ αλλο...μιλαμε μεγαλη ξενερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αύριο το πρωί, παίρνεις τηλέφωνο την Εξυπηρέτηση Πελατών και τους λες τι έγινε. Ή μπορείς να πας στο κοντινότερο κατάστημα You.gr αν έχεις στην περιοχή σου. Θα σε καθοδηγήσουν αυτοί, ώστε να γίνει σωστά, αλλιώς μπορεί να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, τότε μην ανησυχείς, υπάρχει εγγύηση και θα λάβεις άλλο καινούριο κομμάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 καλα τα ξερω αυτα για εγγυηση εννοειται...το θεμα ειναι οτι ελεγα ξεμπερδεψα απο hp και λεω τωρα που πηγα και εμπλεξα...χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο έκανε αυτό όμως. Λες να κάηκε η οθόνη; Μήπως την χτύπησες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δεν εχει καει η οθονη...τι να πω πραγματικα και εμενα μου κανει εντυπωση...οχι δε χτυπησα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τότε κάνε αυτά που ανέφερα παραπάνω, περί εξυπηρέτησης πελατών, και όλα θα πάνε καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ναι δεν τον ξαναπειραζω παω αυριο το πρωι κατευθειαν στο καταστημα you και εξηγω τη κατασταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Πριν κανεις upgrade σε 8,1 πρεπει πρωτα να περασεις ολες τις τελευταιες ενημερώσεις των 8 και να το κανεις 2-3 φορες ώστε να μην χασεις κατι. Στεφανε μιλαμε για ποιοτητα εικονας και ηχου όχι σπεκς (είναι για γελια να συγκρινεις σπεκσ του 2008 με σπεκσ του 2013). Όταν μιλαμε για λαπτοπς των 1000ε και λαπτοπς των 400 καπου πρεπει να δωσεις αλλοιως δεν θα δουλευε το πραγμα. Και αυτό που δινεις είναι ποιοτητα πανελ κατά κυριο λογο, ηχου, πληκτρολογιου. Για να μην βαλουμε την κασα μαγνησίου. Ακομα και το wi fi του σονυ είναι πιο γρηγορο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πριν κανεις upgrade σε 8,1 πρεπει πρωτα να περασεις ολες τις τελευταιες ενημερώσεις των 8 και να το κανεις 2-3 φορες ώστε να μην χασεις κατι. Στεφανε μιλαμε για ποιοτητα εικονας και ηχου όχι σπεκς (είναι για γελια να συγκρινεις σπεκσ του 2008 με σπεκσ του 2013). Όταν μιλαμε για λαπτοπς των 1000ε και λαπτοπς των 400 καπου πρεπει να δωσεις αλλοιως δεν θα δουλευε το πραγμα. Και αυτό που δινεις είναι ποιοτητα πανελ κατά κυριο λογο, ηχου, πληκτρολογιου. Για να μην βαλουμε την κασα μαγνησίου. Ακομα και το wi fi του σονυ είναι πιο γρηγορο... Δεν διαφωνώ σε αυτό, όντως, ίσως να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας κλπ., αλλά ολικά συγκριτικά το Lenovo είναι σαφώς καλύτερο. Αλλά εντάξει συγκρίνουμε μοντέλα 2008 με 2013/ 2014 @greengr21 Τι έγινε τελικά με τον λαπτοπάκι; Έβγαλες άκρη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εβγαλα ακρη(λεμε τωρα)...πηγα στο καταστημα you(εξυπηρετηση για το π..) και μου λενε παρε τηλεφωνο στη γραμμη υποστηριξης της yου...wow ευχαριστω πολυ.Παιρνω τηλεφωνο you και μου λενε παρε lenovo...wow 10/10 μπραβο ευχαριστω πολυ...(btw στο e-shop αμα το laptop εχει προβλημα(DOA) στο κοιτανε αυτοι και στο αλλαζουν κατευθειαν δε μπλεκεις με εταιριες κατασκευαστων...).Παιρνω γρ,εξ. lenovo τους εξηγησα το προβλημα μου ειπαν να κανω τα κλασσικα τα ξαναεκανα τιποτα + να βγαλω τη μπαταρια και το καλωδιο να πατησω το κουμπι εναρξης 5-10 δευτερολεπτα,τα εκανα 2 φορες παλι τιποτα.Μετα απο μια τοσο οχι ευκολη διαδικασια(θελανε την αποδειξη συνημμενη σε e-mail...ελεος,τελικα την εστειλα με φαξ).Τελικα θα ερθει το κουριερ τη δευτερα να τον παρει.Το θεμα ειναι μεχρι να παρω τον υπολογιστη πισω στα χερια μου θα παρει τουλαχιστον καμια 20αρια μερες...τεσπα πηρα το μαθημα μου(never again απο skrutzομαγαζα)... Υ,Γ.το αστειο φιλε στεφανε ειναι οτι πηρα τον υπολογιστη αφου ειδα το post σου και λεω για τα λεφτα του ειναι μακραν οτι καλυτερο στην ελλαδα,που ειναι οντως απο αποψη χαρακτηριστικων...χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Όπως το λες. Όντως είναι. Το ότι παρέλαβες προβληματικό κομμάτι, δεν σημαίνει ότι το λάπτοπ δεν είναι καλό για τα χρήματά του. Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και σε οποιοδήποτε άλλο φορητό υπολογιστή. Είτε HP, είτε SONY, είτε Lenovo, δεν έχει σημασία. Όταν παραλάβεις καινούριο κομμάτι, ή το δικό σου επισκευασμένο, θα καταλάβεις την αξία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 To θεμα φιλε ειναι οσο καλος να ειναι ο υπολογιστης ποτε ξανα you και lenovo,μακρια και αγαπημενοι,εννοιεται οτι το εχω μετανοιωσει ηδη,οσο ατυχος και να ειμαι... Και κατι αλλο που με πειραξε στην εγγυηση lenovo ειναι οτι μετρανε την αποδειξη για την εγγυηση DOA τη μερα που βγηκε,στη περιπτωση μου η αποδειξη βγηκε 28/7 τη μερα που το στειλανε,αλλα το πηρα στα χερια μου χθες.Το DOA στα lenovo ειναι 2 εβδομαδες.Προσπαθησα να τους πω οσο ευγενικα μπορουσα οτι πηρα τον υπολογιστη στα χερια μου χθες,αλλα μετρησαν την αποδειξη απο τη μερα που βγηκε(και απο τη μερια τους καλα κανανε τυπικα).Δηλαδη αν περιμενα μερικες μερες ακομα να τον παρω θα επαιρνα τα @@ μου χωρις να εχω DOA?μακρια και αγαπημενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Γιατί υπάρχει εταιρεία που το υπολογίζει απο την στιγμή της παράδοσης;νομίζω όλοι απο την στιγμή της αγοράς το μετράνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα