Προς το περιεχόμενο

Lenovo G500 - Παραλαβή και πρώτες εντυπώσεις

Στέφανος Ν.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενταξει ρε παιδια lenovo ειναι.δεν ειναι και κανενα super duper θηριο.παντος φιλε καλοριζικο και να το χαιρεσε...

Αποστόλη Λανθάνεσαι. Αντιθέτως η Lenovo τα τελευταία χρόνια, βγάζει πολύ καλά, λειτουργικά και αξιόπιστα μοντέλα. Και ναι, αν όχι τώρα, σε λίγους μόνο μήνες η Lenovo θα κάνει το "μπαμ" και αυτά που αποκαλείς "Super Duper θηρία" θα είναι σκουπίδια μπροστά στα νέα της μοντέλα ;-) 

Εμένα πάντως, μέχρι τώρα, δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα και είμαι ΑΠΟΛΎΤΩΣ ευχαριστημένος και χωρίς ΚΑΝΈΝΑ παράπονο. Χαίρομαι πολύ που το επέλεξα και ήταν μακράν το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (Από Ελλάδα τουλάχιστον)

YΓ (απο εικονα πως ειναι? δειχνει καλα?)

Ναι, έχει πάρα πολύ ωραία και ποιοτική εικόνα. Εξαιρετική ανάλυση σε High Definition/ Quality. Επίσης ευχαριστημένος και σε αυτό τον τομέα.

Όσο για την θερμοκρασία, είναι μια χαρά. Κρατιέται σταθερή στους 50 βαθμούς Κελσίου και 52 καθώς παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας ταινίες. Εγώ αγόρασα (προληπτικά) ένα "cooler" και είμαι σταθερός στους 40-42 βαθμούς.

Τέλος, όσο αφορά τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του δικού μου λάπτοπ (γιατί βλέπω πως κάποιους τους απασχολεί το ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα), είναι τα εξής:

ΥΓ. Άσχετο, αλλά γιατί δεν μπορώ να βάλω εικόνα Προφίλ/ Avatar εδώ στο φόρουμ; Το βάζω, μου γράφει "Η Αλλαγή σας αποθηκεύτηκε", αλλά δεν την εμφανίζει ποτέ. Το έχω κάνει αρκετές φορές.

post-305410-0-38500400-1407333455_thumb.png

post-305410-0-84623800-1407333461_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αποστόλη Λανθάνεσαι. Αντιθέτως η Lenovo τα τελευταία χρόνια, βγάζει πολύ καλά, λειτουργικά και αξιόπιστα μοντέλα. Και ναι, αν όχι τώρα, σε λίγους μόνο μήνες η Lenovo θα κάνει το "μπαμ" και αυτά που αποκαλείς "Super Duper θηρία" θα είναι σκουπίδια μπροστά στα νέα της μοντέλα ;-) 

Εμένα πάντως, μέχρι τώρα, δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα και είμαι ΑΠΟΛΎΤΩΣ ευχαριστημένος και χωρίς ΚΑΝΈΝΑ παράπονο. Χαίρομαι πολύ που το επέλεξα και ήταν μακράν το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (Από Ελλάδα τουλάχιστον)

Ναι, έχει πάρα πολύ ωραία και ποιοτική εικόνα. Εξαιρετική ανάλυση σε High Definition/ Quality. Επίσης ευχαριστημένος και σε αυτό τον τομέα.

Όσο για την θερμοκρασία, είναι μια χαρά. Κρατιέται σταθερή στους 50 βαθμούς Κελσίου και 52 καθώς παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας ταινίες. Εγώ αγόρασα (προληπτικά) ένα "cooler" και είμαι σταθερός στους 40-42 βαθμούς.

Τέλος, όσο αφορά τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του δικού μου λάπτοπ (γιατί βλέπω πως κάποιους τους απασχολεί το ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα), είναι τα εξής:

ΥΓ. Άσχετο, αλλά γιατί δεν μπορώ να βάλω εικόνα Προφίλ/ Avatar εδώ στο φόρουμ; Το βάζω, μου γράφει "Η Αλλαγή σας αποθηκεύτηκε", αλλά δεν την εμφανίζει ποτέ. Το έχω κάνει αρκετές φορές.

Σ' ευχαριστουμε φιλε στεφανε για τις πληροφοριες σου....

Επηδει αγορασα αυτό το Λαπτοπ να ξερετε ότι εχει την χειροτερη οθονη που εχω δει σε λαπτοπ τα τελευταια 15 χρονια. Κακος ηχος επισης. Μικρα πληκτρα στο πληκτρολογιο. Κατά τα αλλα ισχυουν αυτά που εγραψε ο Στεφανος, είναι σχετικα κρυο και ησυχο, ουτε πολύ γρηγορο ουτε αργο, τα 6 γκιγκα μνημης σιγουρα βοηθάνε. Η καρτα γραφικων είναι μονο για παιχνίδια. Στανταρ χρησιμοποιει την ενσωματωμενη. Ισχυει το ότι πληρωνεις περνεις και εκει που εχουν κοψει είναι κατά βαση στην οθονη και τον ηχο.

Για μενα ευχαριστη εκπληξη είναι τα Παραθυρα 8.1. Πολύ καλυτερα από τα Βιστα που ειχα στο παλιο και πολύ πιο χρηστικα.

Επηδει αγορασα αυτό το Λαπτοπ να ξερετε ότι εχει την χειροτερη οθονη που εχω δει σε λαπτοπ τα τελευταια 15 χρονια. Κακος ηχος επισης. Μικρα πληκτρα στο πληκτρολογιο. Κατά τα αλλα ισχυουν αυτά που εγραψε ο Στεφανος, είναι σχετικα κρυο και ησυχο, ουτε πολύ γρηγορο ουτε αργο, τα 6 γκιγκα μνημης σιγουρα βοηθάνε. Η καρτα γραφικων είναι μονο για παιχνίδια. Στανταρ χρησιμοποιει την ενσωματωμενη. Ισχυει το ότι πληρωνεις περνεις και εκει που εχουν κοψει είναι κατά βαση στην οθονη και τον ηχο.

Για μενα ευχαριστη εκπληξη είναι τα Παραθυρα 8.1. Πολύ καλυτερα από τα Βιστα που ειχα στο παλιο και πολύ πιο χρηστικα.

Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου για την οθόνη ΠΟΣΟ μαλλον για τον ήχο. Τα τελευταία 5 χρόνια έχω πιάσει πάνω απο 10-15 διαφορετικα λαπτοπ (αδερφια, δικα μου, γονεις, ξαδερφια κλπ.). Και σε σύγκριση ακόμα και με περσινα μοντελα, εχει ΠΟΛΥ καλυτερο ηχο. Το μόνο μειονέκτημα της οθόνης είναι η αντανάκλαση.!

• Like 2

Θα ηταν όλα χαμηλης ποιοτητας. Πχ το Σονυ του 2008 (που εχω στις αγγελιες) είναι ασύγκριτα καλυτερο.

Στείλε μου λίγο το λινκ της αγγελίας σου.

• Like 1

Στείλε μου λίγο το λινκ της αγγελίας σου.

Κοιτα λιγο στις αγγελιες και θα το δεις. Μιλαμε για οθονη και ηχο. Επισης ειχε απιστευτη εικονα σε HDTV γιατι προφανως η Nvidia ειχε καλυτερα χρωματα και αντιθεση από την integrated Ιντελ. Σε επεξεργαστη φυσικα δεν συγκρινεται αφου μιλαμε για μοντελο 2008.

Είδα την αγγελία σου. Ολικά συγκριτικά, σαφώς, το Lenovo G500 είναι ΠΟΛΎ καλύτερο. Να μην αναφέρω κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, ram, Σκληρό Δίσκο, μητρική, σχεδιασμό κλπ.! Όσον αφορά το πληκτρολόγιο που ανέφερες, το ACCUTYPE KEYBOARD

είναι ένα από τα πιο εύχρηστα, εργονομικά σχεδιασμένα με εύκολη πληκτρολόγηση για ελαχιστοποίηση σφαλμάτων, πληκτρολόγια στην αγορά (πηγή). Και με πάρα πολύ καλές διακρίσεις και κριτικές σε παγκόσμια επίπεδα. Επίσης, για τον ήχο, περιλαμβάνει Digital  Surrounding (Dolby Advanced Audio v2) με βελτιωμένα τεχνολογικά επίπεδα για την καλύτερη πιθανή απόλαυση του ακροατή (http://www.dolby.com/us/en/technologies/dolby-advanced-audio-v2.html). Τέλος, μιλώντας για την οθόνη, HD LED οπίσθιου φωτισμού, προσφέροντας φωτεινά και ευκρινή γραφικά (16:9 ευρεία οθόνη, με ανάλυση  1.366 x 768). 

Κοιτάζοντας αναλυτικά τις πληροφορίες του Sony (εδώ), δεν μου φαίνεται να είναι ΑΣΎΓΚΡΙΤΑ. Αντιθέτως θα έλεγα το Lenovo επικρατεί σε αυτή τη περίπτωση :)

• Like 2

Στεφανε σόρρυ αλλά όπως το γράφεις στο τελευταίο post για την οθόνη είναι σα να διαβάζω διαφήμιση σε κωτσοβολο.

Δε λέω, για τα λεφτά του καλό είναι το G500 και τιμιο εργαλείο. Αλλά η οθόνη, όπως και στα περισσότερα entry level consumer laptop, είναι επιεικώς απαράδεκτη και η ανάλυση αυτή είναι για να κάνεις μονο τα βασικά.

• Like 2

Τέλος πάντων. Εγώ μιλάω από προσωπικής γνώμης. Η οθόνη με ικανοποίησε και σε προβολή ταινιών και κατά την διάρκεια παιχνιδιών με μεγάλες απαιτήσεις. Από 'κει και πέρα ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. 

• Like 1

Η οθονες στα φτηνιαρικα lenovo ειναι απλα ανεκτες στην καλυτερη.

Και για του λογου το αληθες->notebookcheck

Καλυπτουν ~ το μισο srgb φασμα,σκοτεινες και ως φτηνιαρικες tn εχουν χαλια γωνιες θεασης...

Τωρα εαν καλυπτει τον topic starter ειναι μια χαρα για αυτον.

Αλλα αντικειμενικα ειναι μετρια προς χαλια.

Υ.Γ Επιπλεων διατηρω μια επιφυλλαξη και για την super duper 8570 και κατα ποσο τα τρεχει ολα ultra σε 1366χ768 με decent framerate 30+.H 7670 που θεωρητικα ειναι καλυτερη και τυχαινει να εχω σιγουρα δεν τα καταφερνει...

μαγκες μολις πηρα αυτο το pc.μολις εκανα setup τα windows 8 και μπηκα στα windows στο μισο λεπτο πανω βγαζει restart(νομιζω προλαβα να δω προβλημα στο συστημα windows.systk κατι τετοιο...).εκανε reboot και δε ανοιγει καθολου η οθονη,ουτε μπορω να μπω bios ουτε τπτ,απλως παιζει ο επεξεργασης...τι παιζει?

Η οθονες στα φτηνιαρικα lenovo ειναι απλα ανεκτες στην καλυτερη.

Και για του λογου το αληθες->notebookcheck

Καλυπτουν ~ το μισο srgb φασμα,σκοτεινες και ως φτηνιαρικες tn εχουν χαλια γωνιες θεασης...

Τωρα εαν καλυπτει τον topic starter ειναι μια χαρα για αυτον.

Αλλα αντικειμενικα ειναι μετρια προς χαλια.

Υ.Γ Επιπλεων διατηρω μια επιφυλλαξη και για την super duper 8570 και κατα ποσο τα τρεχει ολα ultra σε 1366χ768 με decent framerate 30+.H 7670 που θεωρητικα ειναι καλυτερη και τυχαινει να εχω σιγουρα δεν τα καταφερνει...

Το "φθηνιάρικα" δεν ειναι ο σωστός χαρακτηρισμός για τα Lenovo. Μάλλον, είτε δεν είχες ποτέ Lenovo, είτε είχες και δεν έκανες σωστή χρήση του με αποτέλεσμα την λανθασμένη λειτουργία του. Μη κρίνεις μόνο από την δικιά σου γνώμη, χαρακτηρίζοντάς τα "φθηνιαρικα".

@greengr21

Εμένα λειτούργησε κανονικά, όταν το παρέλαβα. Το άνοιξα, έκανα setup τα Windows, μετά αναβάθμισα σε Windows 8.1, κατέβασα τα προγράμματα που ήθελα [κλπ.] και όλα καλά. Ούτε κόλλημα, ούτε restart απ' το πρώτο λεπτό. Μήπως έκανες κάτι λάθος; Δοκίμασε να το κλείσεις/ ανοίξεις άλλη μια φορά και χρησιμοποίησε το "ONEKEY RESCUE SYSTEM", πατώντας το "κουμπί" δίπλα από το πλήκτρο λειτουργίας (πάνω αριστερά).

Συν του ότι δεν αποκάλεσα την οθόνη του "εξαιρετική", αλλά "ικανοποιητική" όσον αφορά τις χρήσεις τις και δεν με έχει απογοητεύσει έως τώρα. Όσο για την καρτα γραφικών δεν θα ανοίξω συζήτηση. Είναι, όντως, εξαιρετική και υπερικανοποιητική. Κανένα παράπονο από χρήση απαιτητικών παιχνιδιών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...