Στέφανος Ν. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα στο forum και καλό μεσημέρι. Σήμερα παρέλαβα το νέο μου Laptop Lenovo G500. Κλασικά ήρθε σε κουτί, το παρέλαβα αρκετά γρήγορα και ωραία τυλιγμένο για αποφυγές ατυχημάτων. Στο κουτί περιλάμβανε φορτιστή, μπαταρία, φυλλάδια της Lenovo, και τα προστατευτικά "πανιά". Το άνοιξα έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις και εγκαταστάσεις βήμα προς βήμα με την βοήθεια των Windows (η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη και "βοηθητική" για τους πρωτάρηδες). Εγκατέστησα κάποια προγράμματα που χρειαζόμουν (VLC Media Player, μTorrent, GIMP, Youtube Downloader, Google Chrome και Pc Wizard [αυτά προς το παρόν. Αναμένονται κι άλλα]). Μέχρι τώρα δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Ούτε κόλλημα, ούτε τίποτα. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, η κατασκευή του είναι κομψή και πολύ ωραία δομημένη. Η μπαταρία μου κράτησε γύρω στις 7-8 ώρες. Είναι γρήγορο και αποτελεσματικό και έχει απολαυστικό, χαλαρωτικό και ποιοτικά εξαιρετικό ήχο. Χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής: Intel Core i3-3110M (2.40 GHz) Μνήμη RAM: 6 GB DDR3 (1600 MHz) Κάρτα Γραφικών: ATI (AMD Radeon HD 8570M Pro) με 2 GB αυτόνομη μνήμη Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος: 500 GB Μνήμη Μέγεθος Οθόνης: 15.6" (ίντσες) Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8 x64 bit Απορίες: 1) Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε Windows 8.1 ! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. Πρέπει να το κάνω format, κάνοντας εγκατάσταση τα νέα Windows 8.1 ή υπάρχει κάποια μέθοδος αναβάθμισης του λογισμικού μου, μέσω του πίνακα ελέγχου; 2) Μπαίνοντας στον πίνακα ελέγχου, έπειτα στο "Σύστημα και Ασφάλεια" και τέλος στο "Σύστημα" γράφει: Επεξεργαστής: Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40 GHz Εγκατεστημένη Μνήμη (ram): 6 GB και (Αυτό δεν το γράφει στον πίνακα ελέγχουν, βέβαια), αλλά έχω, όπως ανέφερα παραπάνω, κάρτα γραφικών: ATI (AMD Radeon HD 8570M Pro) με 2 GB αυτόνομη μνήμη Αν όμως "μπω" στο PC-Wizard, γράφει πως εχω intel core i5, 4 GB Ram και INTEL HD 4000 για κάρτα γραφικών. Γιατί τα γράφει αυτά; Λέτε να έχει θέμα το PC Wizard και να θέλει απεγκατάσταση και (ξανά) εγκατάσταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φωτογραφικό Υλικό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Για την αναβαθμιση σε 8.1 , μπες στο STORE..εκει πρωτη πρωτη θα στην εχει διαθεσιμη...την ξεκινας και τα κανει ολα μονα της..ουτε επανεγκατασταση ουτε τιποτα. Το PC wizard μπορει να μην εχει ανανεωμενη βαση και να λεει ο,τι θελει θα πας στο device manager (my computer/ο υπολογιστης μου -> δεξι κλικ manage/διαχειριση και device manager/διαχειριση συσκευων) εκει θα δεις τι πραγματικα εχει το πισι σου. Μην σου πω να μπεις στο bios οταν πρωτοανοιγεις το πισι σου να δεις και κει τι λεει. Τελος μην μπλεκεις την μνημη του συστηματος (τα 6γιγα) με την μνημη της καρτας γραφικων ( τα 2 γιγα)..Ειναι διαφορετικα πραγματα. Υπαρχουν πολλα προγραμματα που αναλυουν και αναφερουν τα specs ενος υπολογιστη..γοογλαρε και θα βρεις διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ωραία. Το τσέκαρα, μπήκα στο My Computer κλπ.! Τελικά ήταν όλα όπως τα είπα. Θα κάνω μια απεγκατάσταση το PC Wizard, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα θα ξεκινήσω και την αναβάθμιση. Κατά τα άλλα, όλα κομπλέ με το λάπτοπ. Δεν έχω ΑΠΟΛΎΤΩΣ κανένα παράπονο προς το παρόν! Επίσης: Θερμοκρασία CPU/ Σκληρού Δίσκου και Chip -> 49 Βαθμοί Κελσίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Απο που το πηρες και ποσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Το πήρα απο το http://www.you.gr/ Κανονικά, αν θυμάμαι καλά, έκανε 450 ή 500. Αλλά το έχει σε προσφορά 400 ευρώ. Μεταφορικά δωρεάν, αντικαταβολή επίσης δωρεάν κλπ. Σε 2 μέρες θα το έχεις πάρει, αν σκέφτεσαι να το παραγγείλεις. 2η μέρα (εντυπώσεις και σχετικά) -> Το λάπτοπ το αγάπησα. Δεν κολλάει καθόλου, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ γρήγορο, η μπαταρία κρατάει πολλές ώρες και έχει πάρα πολύ ωραίο ήχο. Κατέβασα τα: Left 4 Dead 2, League of Legends, Minecraft, Gta San andreas, Need for Speed carbon, age of mythology, battlefield 4 και τα παίζει όλα, χωρίς να κολλάει, στα Very High γραφικα (εκτός απο ο battlefield 4 το οποίο ακόμα δεν κατέβηκε). Τα λόγια περιττά, μου άρεσε πάρα πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sprake Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 1) μπορεις να μας πεις και θερμοκρασιες την ωρα που παιζεις τα παιχνιδια? 2) αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με το wifi οπως ελεγαν μερικοι ή ειναι μια χαρα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέφανος Ν. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Η θερμοκρασία, όταν παίζω τα παιχνίδια, φτάνει γύρω στους 50+ βαθμούς. Όσον αφορά το WiFi, αντιθέτως, έχει πολύ καλή εμβέλεια σήματος και δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα έως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Προσπαθώ να βρω την εφαρμογη για την καρτα γραφικων AMD αλλα δεν την βλεπω. Πως ελεγχεις πια καρτα γραφικων χρησιμοποιειται καθε φορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Προσπαθώ να βρω την εφαρμογη για την καρτα γραφικων AMD αλλα δεν την βλεπω. Πως ελεγχεις πια καρτα γραφικων χρησιμοποιειται καθε φορα; κανονικά αν έχεις περάσει τους σωστούς οδηγούς κάνοντας δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας πρέπει να μπορείς να επιλέγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Σκεφτομε κι εγω την αγορα του εν λογο laptop, αλλα σε δυο καταστηματα που το εχουν και την ιδια τιμη βλεπω αλλα χαρακτηριστικα.... π.χ στο ενα καταστημα λεει οτι εχει (6 γιγα ραμ) και καρτα γραφικων (AMD Radeon HD 8570M Pro) ..... ενω στο αλλο καταστημα λεει (4 γιγα ραμ) και καρτα γραφικων (Intel HD Graphics 4000) τι γινετε αραγε? ιδιο μοντελο το βγαζει σε δυο εκδοσης? ας μας πει αν γνωριζει καποιος, και τελικα αξιζει σαν μηχανημα ειναι αξιοπιστο? γιατι ακουγονται διαφορα περι lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ισχύει το ότι το βγάζει σε διάφορες εκδόσεις. εμένα πχ έχει και τις 2 κάρτες γραφικών που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ισχύει το ότι το βγάζει σε διάφορες εκδόσεις. εμένα πχ έχει και τις 2 κάρτες γραφικών που λες πως εχει και τις δυο δηλαδη? ενοεις η μια ενει ενσωματωμενη πανω στην μητρικη? μπορεις να χρησιμοποιησης οποια θες? παντως αυτη η εκδοση πιστευω ειναι μια χαρα με 6 γιγα μνημη και με καρτα γραφικων εξτρα να παιζεις και κανα παιχνιδακι.... τελικα πως το βλεπεις? αξιζει η αγορα του? ειμαι αναμεσα σ αυτο και σε ενα hp χωρις προγραμματα...(free dos) αλλα το lenovo εχει παραπανο μνημη συν την καρτα γραφικων το σκεφτομε, ακομα δεν εχω αποφασιση. YΓ (απο εικονα πως ειναι? δειχνει καλα?) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από gsa-electronics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ναι η ιντελ είναι ενσωματωμενη στη μητρική και εχει επιλογη... δωσε λίνκ να δουμε ακριβως τα χαρακτηριστικα να σε πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ναι η ιντελ είναι ενσωματωμενη στη μητρική και εχει επιλογη... δωσε λίνκ να δουμε ακριβως τα χαρακτηριστικα να σε πουμε Eδω το ιδιο λαπτοπ, στην ιδια τιμη αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα ως προς την μνημη και την καρτα γραφικων. http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-lenovo-g500-i3-3110m-59399237 http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/lenovo-ideapad-g500-i3-3110m-156-mayro/prod5361307pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ενταξει ρε παιδια lenovo ειναι.δεν ειναι και κανενα super duper θηριο.παντος φιλε καλοριζικο και να το χαιρεσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα