veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Στο tablet είχα διαθέσιμο χώρο 1, 5gb και πήγα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που τελικά δεν χώραγε και τώρα λέει ότι έχω 775mb ελευθερο χώρο μόνο. Τι να κάνω. Ευχαριστώ.
cabdik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Όλοι για μπάνιο είστε? οι αλλοι.... μαλλον..! εγω παω σε γαμο...!!!! δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση στην SD?
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 έχω έκδοση jelly bean. Εμένα με νιαζεια να απελευθερώσω τον χώρο
cabdik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν απαντας...!! τα android δινουν την δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογων στην καρτα SD...!!! πας Ρυθμισεις- εφαρμογες- Χ εφαρμογη - μετακινηση στην καρτα SD Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από cabdik
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 εεε δεν ξέρω τέλος πάντων το έφτιαξα. Συγκεκριμένα πήγα στον φάκελο Android και μετά σε έναν άλλο φάκελο με όνομα obb και βρηκα 2 αρχεία της gameloft που είναι και ο κατασκευής του παιχνιδιού και μό τα διέγραψα απ ελευθερώθηκε πάλι ο χώρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα