Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα κανω εγω και μενω ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ SONY VAIO κατι ξερωωωωωω.........................

Απο ποια πολη της Κυπρου εισαι Παυλιναρα ; Εγω ειμαι απο Παφο. Αν θες φερτο να του ριξω και εγω μια ματια αν εισαι απο Παφο φυσικα να σου πω την γνωμη μου. Δεν πιστευω να φταινε τα χαρακτηριστικα:

Sony VAIO SVF152C29M

• Processor: Intel® Core i3™ 3227U 2x1.9GHz CPU
  • Screen: 15.6" Sony TruBrite® HD TFT High Brightness display with 1366 x 766
  • Operating System: Windows 8 Home Premium 64-bit Edition
  • Software: Full restore option
  • RAM: 8gb DDR III memory
  • Hard Drive: 750gb SATA II hard drive
  • Optical Drive: Super multi-drive DVD±RW
  • Graphics:Intell® HD 4000 Graphics Media Accelerator
  • Wireless LAN: Wi-Fi® Wireless LAN
  • Network Card: 10/100/1000 Fast Ethernet
  • Webcam: Integrated 1.3MP HD Webcam with Microphone
  • Card Reader: Multi-in-1 card reader (SD™, MMC, MS PRO, xD)
  • USB Ports: 3x USB 3.0 ports
  • Speakers: Integrated Sound System with Altec Lansing speakers
  • VGA Port: 1 External VGA Port + HDMi 
  • Battery: Lithium-Ion

φυσικα με 8GB RAM πρεπει να πεταει και οχι να κολλαει αλλα παλι με τον επεξεραστη i3 τι περιμενεται ; Μου εφεραν ενα toshiba για φορματ με i3 και σερνοταν ακομα και μετα το φορματ προσπαθουσα να μπω στο recovery partition αλλα ματαια αργουσε κολλουσε τσεμπα. Εγω εχω τους πιο κατω φορητους που βλεπεται και ειμαι ευχαριστημενος μοναχα που οι HP PAVILION μαζι με τους επεξεργαστες και γραφικα AMD το καλοκαιρι μου προκαλουσαν υπερθερμαση αλλα τωρα ειναι οκ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι ο i3 σέρνεται. Μπορείς να το τεκμηριώσεις?

Καλα κανω εγω και μενω ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ SONY VAIO κατι ξερωωωωωω.........................

Απο ποια πολη της Κυπρου εισαι Παυλιναρα ; Εγω ειμαι απο Παφο. Αν θες φερτο να του ριξω και εγω μια ματια αν εισαι απο Παφο φυσικα να σου πω την γνωμη μου. Δεν πιστευω να φταινε τα χαρακτηριστικα:

φυσικα με 8GB RAM πρεπει να πεταει και οχι να κολλαει αλλα παλι με τον επεξεραστη i3 τι περιμενεται ; Μου εφεραν ενα toshiba για φορματ με i3 και σερνοταν ακομα και μετα το φορματ προσπαθουσα να μπω στο recovery partition αλλα ματαια αργουσε κολλουσε τσεμπα. Εγω εχω τους πιο κατω φορητους που βλεπεται και ειμαι ευχαριστημενος μοναχα που οι HP PAVILION μαζι με τους επεξεργαστες και γραφικα AMD το καλοκαιρι μου προκαλουσαν υπερθερμαση αλλα τωρα ειναι οκ.

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι ο i3 σέρνεται. Μπορείς να το τεκμηριώσεις?

Ναι επειδη τον ειδα στην πραξη με το παραπανω που αναφερα και στην σχολη στο πανεπιστιμειο εχουμε υπολογιστες με επεξεργαστες i3 και σερνονται επισης να ξερετε το το i3 ειναι ο διαδοχος του core 2 Dual.

Δημοσ.

Αυτό που γράφεις δεν είναι επιχείρημα. Ο i3 κάνει μια χαρά τη δουλειά του σαν entry level μοντέλο. Μη γράφουμε ότι να 'ναι.

Σαφώς και είναι υποδεέστερος σε σχέση με τους i5/i7 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σέρνεται. Δεν είναι σωστό να τον βγάζεις "άχρηστο" επειδή υπάρχουν καλύτεροι επεξεργαστές. Αν ένα μηχάνημα σέρνεται (όπως γράφεις) μετά από νέα εγκατάσταση, πρέπει να ψάξεις άλλα πράγματα κι όχι τον i3. Υποθέτοντας ότι δεν έχεις θέμα hardware, ξεκίνα από τους drivers και το δίσκο.

Ναι επειδη τον ειδα στην πραξη με το παραπανω που αναφερα και στην σχολη στο πανεπιστιμειο εχουμε υπολογιστες με επεξεργαστες i3 και σερνονται επισης να ξερετε το το i3 ειναι ο διαδοχος του core 2 Dual.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να διευκρινήσεις λίγο τι ακριβώς ρωτάς;

στα βήματα που μου παρέθεσε ο προλαλήσας

κατεβασα το malware κλπ

και προσπαθώ

στην Πάφο δίπλα στο μεγάλο εμπορικό εκεί το πήγαμε και μας ζήτησε 70 ευρώ

δεν είμαι εκεί τώρα

έχεις μαγαζί;

Δημοσ.
στην Πάφο δίπλα στο μεγάλο εμπορικό εκεί το πήγαμε και μας ζήτησε 70 ευρώ

δεν είμαι εκεί τώρα

έχεις μαγαζί;

Μαγαζι οχι αλλα μπορω να του ριξω μια ματια αν θες στηλ μ πμ να σου πω που ειναι το σπιτι μ ή να βρεθουμε καπου εκτος.

Διπλα απο το μεγαλο εμπορικο πιο καταστημα ειναι ονομα δεν εχει ; μπορει να ξερω τα παιδια γιατι τους ξερω ολους σχεδον που διορθωνουν η/υ και λαπτοπσ. απο που το αγορασες απο stephanis να υποθεσω ;

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω παρει για την αδερφη μου το Dell Inspiron 15 3521 (i5-3337U/4GB/500GB) και αργει βασανιστηκα παρα πολυ...

πως να δω τι φταιει τωρα που ακομα εχει εγγυηση??

δλδ ι5 και 1 χρονου λαπτοπ δεν γινεται να πηγαινει ετσι...

Δημοσ.

ρε παιδια εχω παρει για την αδερφη μου το Dell Inspiron 15 3521 (i5-3337U/4GB/500GB) και αργει βασανιστηκα παρα πολυ...

Κάνε ένα εργοστασιακό recovery και θα πηγαίνει σφαίρα όπως την πρώτη μέρα που το πήρατε... Δεν είναι δύσκολο, ένα αντίγραφο τα αρχεία σας, recovery από το πρόγραμμα της Dell ή από δισκάκια που ήρθαν μαζί με το λάπτοπ και τέλος...

Δημοσ.

κατέβασε το hard disk sentinel και δες την υγεία του δίσκου.

Να ξέρεις πάντως στις απλές σειρές της η dell βάζει τυπικους 5400rpm δίσκους.Μην περιμένεις πολλά αν δεν αλλαχτεί με κάποιον στις 7200 η SSD.

Δημοσ.

Μαγαζι οχι αλλα μπορω να του ριξω μια ματια αν θες στηλ μ πμ να σου πω που ειναι το σπιτι μ ή να βρεθουμε καπου εκτος.

Διπλα απο το μεγαλο εμπορικο πιο καταστημα ειναι ονομα δεν εχει ; μπορει να ξερω τα παιδια γιατι τους ξερω ολους σχεδον που διορθωνουν η/υ και λαπτοπσ. απο που το αγορασες απο stephanis να υποθεσω ;

Από ελλαδα το πηρε η ξαδερφη.δε θυμάμαι ονομα του μαγαζιού.απεναντι απο μια καντίνα με κρέπες και μια αλάνα.και 70 ευρω μας ζήτησαν και δουλεια δεν εκαναν.

Δημοσ.

κατέβασε το hard disk sentinel και δες την υγεία του δίσκου.

Να ξέρεις πάντως στις απλές σειρές της η dell βάζει τυπικους 5400rpm δίσκους.Μην περιμένεις πολλά αν δεν αλλαχτεί με κάποιον στις 7200 η SSD.

επειδη δεν τη βρισκω τη συγκεκριμενη πληροφορια, ειναι σιγπυρο αυτο με τις 5400;

Ο δισκος ειναι 100% υγιης

Δημοσ.

Βάλε το service tag που έχει από κάτω το μηχάνημα, στη σελίδα υποστήριξης της Dell να δεις το hardware αναλυτικά. Το πιο πιθανό είναι ότι έχει 5400 δίσκο όπως είπε και ο Xristaras. Αυτοί είναι αργοί. Θα δεις διαφορά με 7200 και μεγάλη διαφορά με SSD.

Δημοσ.

Μπορείς επίσης αμέσως μετά την εκκίνηση να τρέξεις τον Task Manager να δείς πόσο % δείχνει το δίσκο και πόσο όλα τα άλλα -επεξεργαστή, μνήμες κλπ. Έτσι μπορείς να πάρεις μια ιδέα του τι τερματίζει πρώτο από ταχύτητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...