AlienTechGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μεγάλη μαλακια έκανες πάντως....Αυτοί οι "τεχνικοί" νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.και το να πατάς F8 και μετά system restore είναι σαΐνια! Τέλος πάντων, άμα εξακολουθήσει να είναι αργό το λάπτοπ να του πεις να στο δώσει τα λεφτά πίσω....70 ευρώ δεν είναι παίξε γέλασε Όντως μεγάλη μαλακία τα 70 ευρώ και πόσο μάλλον αν δεν έκανε τίποτα!Έπρεπε να το παλέψεις μόνη σου με τις συμβουλές που σου είπανε εδώ τα παιδιά και να μην πετάξεις 70 euros στο πουθενά ουσιαστικά 1
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 κάνει πάλι τα ίδια.. τσάμπα τα 70 ευρώ
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ακουστώ απογοητευτικός,αλλά ότι και να κάνεις σε αυτό το laptop θα συνεχίσει να είναι όπως το γράφεις "ανεξήγητα αργό". Φυσικά ένα φορματ και πέταμα σε όλες αυτες τις άχρηστες αηδίες που το έχουν φορτωμένο θα σου δώσει ενα 20% περίπου από το τώρα,αλλά δεν θα είναι η όαση που περιμένεις.. (αν σου εκανε recovery δεν θ'αλλαξει απολυτως τιποτα) Αν τώρα θέλει η φίλη σου να τσουλήσει,και η "επένδυση της" να μην πάει στον κάλαθο η σε κανένα ράφι,τότε δυστυχώς πρέπει να επανεπενδύσει σε έναν SSD δίσκο. Αν έχεις recovery partition στην εκκίνηση κράτα σταθερά πατημένο το F9 να δεις αν θα σε βάλει στο menu αντιμετώπισης προβλημάτων οπού εκεί μπορείς να επιλέξεις επανεγκατάστασή αλλά πάλι από εκεί θα σου εγκαταστήσει όλα αυτά τα προγράμματα που είπαμε παραπάνω. Άρα κανονικά όπως σου είπαν θέλεις ένα bootable μέσον με Win 8 το οποίο θα ενεργοποίησης με το δικό του key. .. και επειδή όλα αυτά θέλουν μια κάποια εμπειρία την οποία δεν δείχνεις να έχεις,καλό είναι να το κάνει ένας φίλος με εμπειρία η ένας τεχνικός. 70 ευρώ έκανε ο SSD και το πολύ 20 με 30 να σου έπαιρνε κάποιος για την μεταφορά,τώρα θέλεις άλλα τόσα..
Silenzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 20 ευρώ να περάσει antivirus !!!!!!!! ρε μιλάμε για κλέφτες !!! και κάθεστε και γράφετε για δήθεν περίεργους πελάτες που άλλα λένε τη μία και άλλα την άλλη, δηλαδη χρειαζότανε να το πάει σε τεχνικο να τη κλέψει 70 ευρω για φορματ και μαλακιες ??? ωραίες συμβουλές..πραγματικά θεωρώ οτι σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν οι χειρότεροι κλέφτες μαζί με τα συνεργεια αυτοκινήτων.. 2
spyros007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παλι θεωρό οτι οι χειρότεροι κλέφτες ειναι στο δικό σου το επάγγελμα ,οποίο και να ειναι αυτο.Ετσι γιατι το τσουβαλι ειναι μεγαλο και μπορουμε να βαζουμε οποιον θελουμε μεσα,ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ
pavlinara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το πήγαινα στη ελλαδα δε νομιζω να έπαιρναν τόσα.στην κυπρο το πηγα που οι τιμές εκει ειναι ανεξέλεγκτες .
Silenzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οκ δε το ειδα οτι μιλούσαμε για άλλη χώρα αλλα πάλι υπερβολικο το βρίσκω το ποσό. σπυρο δε με ξέρεις σαν άνθρωπο και δε δίνω δεκάρα για το τι έχεις να πεις για το δικό μου το επάγγελμα, σε όλη μου τη ζωή απλά τίμιο δε βρήκα κανέναν σε αυτα τα συγκεκριμένα επαγγέλματα !!! παραθέτω την άποψη μου και σε όποιον αρέσει. υ.γ. το χουν βρει οι κλέφτες τώρα και λένε μη τσουβαλιάζετε, γι αυτο κάθησα και έμαθα μόνος μου γιατι αυτοι οι τεχνικοι τρώνε απο παντου ρε φιλε, τσίπα δεν υπάρχει αλλά έχει πλάκα να το παίζεις άσχετος και μετα να τους τη λες άγρια για τα ψεματα που λένε
Euclides Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 κάνει πάλι τα ίδια.. τσάμπα τα 70 ευρώ Γιατί δεν κάνεις ότι σε συμβούλεψα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/536401-υπερβολικά-αργό-καινούριο-λάπτοπ/?p=53362123 1
pavlinara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδη δεν τα κατάλαβα; Να κανω και τα 6 βήματα η ενα απο τα 6; Αν και εχω φυγει και μέχρι να ξαναδώ την ξαδερφη και το χαζό λαπτοπ της θα κανω 4 μηνες 1
Euclides Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ειναι το defragmentation http://windows.microsoft.com/en-us/windows/improve-performance-defragmenting-hard-disk#1TC=windows-7
pavlinara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 κάνω αυτά τα βήματα στο δικό μου λάπτοπ που δεν πάει πίσω κι αυτό sony vaio πολλά προγράμματα όμως όλα το ίδιο κάνουν;
Federacion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να διευκρινήσεις λίγο τι ακριβώς ρωτάς;
ppetr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Κανε μια επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμισεις και θα γινει καινουριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα