MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεν είχες ποτέ i3 vaio μάλλον πόσο μάλλον με U επεξεργαστή.. Μακάρι όμως να είναι έτσι και να κάνω λάθος
pavlinara Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Που να βρω cd εγκατάστασης; Πρέπει να αγοράσει ssd δίσκο; πόσο έχει; τι είναι το recovery partition; Τι είναι καθαρή εγκατάσταση;Να το παώ σε τεχνικό τελικά ή είναι κάτι πιο απλό; έκανα αυτό με το f9 αλλά δεν έκανε τίποτα
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 H δική μου ταπεινή άποψη είναι να το πάτε σε έναν τεχνικό να σας βάλλει SSD 80-120 ευρώ ώστε το laptopaki να πάρει πάνω του και να το χαρεί για τα επόμενα χρόνια.. (μετά θα ζηλέψεις κ θα βάλεις κ στο δικό σου)
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 δε θεωρώ οτι δε χρειάζεται ssd... δεν εχω σε κανενα απο τα μηχανήματα μου και δε νιώθω οτι με φρενάρει ιδιαίτερα αν και θα βαλω στο φορητό καποια στιγμή οταν πέσουν κατω στα 40€ τα 128 γιγα... καθαρη εγκατασταση θέλει, pavlinara, βρες το κλειδί των windows βρες και ενα καθαρό iso και μετα εναν οδηγό εγκατάστασης και θα εισαι κομπλε... με τα f9 κλπ θα κανεις μονο restore που θα εχει παλι τις μλκιες της σονυ... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Είναι φυσικά μια δεκτή άποψη και η δική σου,και γενικά ψιλο ισχύει στα άλλα laptops δυστυχώς όμως όχι στα Vaio. Απο εκεί και πέρα κατά την δική μου άποψη δεν νοείται υπολογιστής χωρίς SSD κ 4GB ram min εν έτη 2014 ..και είναι κρίμα να έχεις δώσει 400-500-700 ευρώ και για 80-100 να μην μπορείς να το χαρείς όπως "εσένα που τα έσκασες" σου αρμόζει.. αλλά και αυτό μια άποψη είναι,από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει και πράττει 3
AlienTechGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεν είχες ποτέ i3 vaio μάλλον πόσο μάλλον με U επεξεργαστή.. Μακάρι όμως να είναι έτσι και να κάνω λάθος Κι όμως,είχε περάσει ένα VAIO με Core 2 Duo από τι θυμάμαι από τα χέρια μου και με μια καθαρή εγκατάσταση πήγαινε μπάλα το μηχάνημα.Βέβαια βάραγε κάτι 90άρες στην θερμοκρασία του CPU και μετά από καθάρισμα και αλλαγή πάστας δεν έστρωσε αλλά έστρωσε από κάτι updates των Windows. Υ.Γ.Χωρίς SSD πάντα... 1
pavlinara Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Που να βρω το κλειδί των windows? και το ISO? δε γλιτώνω την κατοστάρα δηλαδη.500 ευρω είχε η πατάτα.μηπως έπρεπε να πάρει hp?
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 δε λεει κατι η μαρκα... το iso το κατεβάζεις, το κλειδι αν δε το χει απο κατω ίσως φαίνεται στο bios ειδάλλως υπαρχουν προγραμματακια που το βρίσκουν αλλα δε τα εχω ψάξει μιας και εγω ειχα κλειδι γνησιο και πηρα φορητό χωρις λογισμικό.. δε προκειται να πληρώσεις κάτι για αυτα που θελει σε πρωτη φαση
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σου το έγραψαν και πιο πάνω - πήγαινε το laptop σε τεχνικό. Προφανώς δε γνωρίζεις στοιχειώδη πράγματα για να επιχειρήσεις οποιαδήποτε εγκατάσταση ή αλλαγή δίσκου. Μην παιδεύεσαι άδικα. Που να βρω το κλειδί των windows? και το ISO? δε γλιτώνω την κατοστάρα δηλαδη.500 ευρω είχε η πατάτα.μηπως έπρεπε να πάρει hp?
wantone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Αγορασε ενα samsung evo ssd και πηγαινε το στο sony service να στο περασουν και να εγκαταστησουν το λειτουργικο. Λογικα μετα δεν θα εχεις προβλημα.
meymigrou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Για να καταφέρει να κάνει την εγκατάσταση των Windows 8.1 από τα Windows 8 θα πρέπει πρώτα να έχεις όλες τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος ενημερωμένες. Πάνε --> Ο Υπολογιστής Μου --> Δεξί κλικ επάνω και ιδιότητες --> και στη συνέχεια τέρμα κάτω αριστερά γράφει 'Windows updates' ή 'Windows ενημερώσεις'. Πάτα να δεις αν έχει ενημερώσεις, αν έχει καν τες όλες. Κάνε μόλις τελειώσουν οι ενημερώσεις μια επανεκκίνηση και στη συνέχεια ξανά κάνε το ίδιο μπας και σου βγάλει και άλλες. Τα Windows 8 δείνουν μια καταπληκτική επιλογή για να κάνεις refresh το λειτουργικό σύστημα (σκέψου το σαν format). Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου πηγαίνοντας το βελάκι σου τέρμα πάνω δεξιά (για να σου βγάλει εκείνο το μαύρο παράθυρο) και στη συνέχεια ρυθμίσεις. Μόλις πατήσεις στις ρυθμίσεις θα σου βγάλει τέρμα κάτω να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου, πάτα εκεί. Μόλις μπεις στις ρυθμίσεις και σου ανοίξει το νέο παράθυρο πάνε τέρμα κάτω που λέει 'Update and Recovery' και από εκεί έχεις να διαλέξεις κάποιες επιλογές. Διάλεξε αυτή που σε βολεύει και θα είσαι κομπλέ μετά.
pavlinara Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Σου το έγραψαν και πιο πάνω - πήγαινε το laptop σε τεχνικό. Προφανώς δε γνωρίζεις στοιχειώδη πράγματα για να επιχειρήσεις οποιαδήποτε εγκατάσταση ή αλλαγή δίσκου. Μην παιδεύεσαι άδικα. δεν είμαι τόσο άσχετη το δικό μου λάπτοπ το επανέφερα με το f8 απλά στα windows 8 αυτό δεν πιάνει και δε βρίσκω άκρη στο google Για να καταφέρει να κάνει την εγκατάσταση των Windows 8.1 από τα Windows 8 θα πρέπει πρώτα να έχεις όλες τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος ενημερωμένες. Πάνε --> Ο Υπολογιστής Μου --> Δεξί κλικ επάνω και ιδιότητες --> και στη συνέχεια τέρμα κάτω αριστερά γράφει 'Windows updates' ή 'Windows ενημερώσεις'. Πάτα να δεις αν έχει ενημερώσεις, αν έχει καν τες όλες. Κάνε μόλις τελειώσουν οι ενημερώσεις μια επανεκκίνηση και στη συνέχεια ξανά κάνε το ίδιο μπας και σου βγάλει και άλλες. Τα Windows 8 δείνουν μια καταπληκτική επιλογή για να κάνεις refresh το λειτουργικό σύστημα (σκέψου το σαν format). Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου πηγαίνοντας το βελάκι σου τέρμα πάνω δεξιά (για να σου βγάλει εκείνο το μαύρο παράθυρο) και στη συνέχεια ρυθμίσεις. Μόλις πατήσεις στις ρυθμίσεις θα σου βγάλει τέρμα κάτω να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου, πάτα εκεί. Μόλις μπεις στις ρυθμίσεις και σου ανοίξει το νέο παράθυρο πάνε τέρμα κάτω που λέει 'Update and Recovery' και από εκεί έχεις να διαλέξεις κάποιες επιλογές. Διάλεξε αυτή που σε βολεύει και θα είσαι κομπλέ μετά. thanks κάνω τα updates τώρα
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Axxxx και να ήξερες πόσα κυρίως λαπτοπ έχουν καταστραφεί στον βωμό αυτού του εγωισμού και για να μην δώσουν σε ενα τεχνικό 30-50ευρω τα έχουν πετάξει.. μερικά από αυτές τις 1000δες από ένα απλό φορματ ξεκίνησαν απλά οι ιδιοκτήτες δεν έκαναν πίσω την στιγμή που έπρεπε.. Δεν γεννήθηκε κανείς Γνώστης οπότε δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι, μην αμύνεσαι και πολύ περισσότερο μην νομίζεις ότι επειδή τα κατάφερες και μπράβο στο δικό σου έγινες ειδικός.. Έχεις όλες τις λύσεις καταγεγραμμένες πιο πάνω γιατί οι Άνθρωποι που βρίσκονται στα forums κυρίως θέλουν να βοηθήσουν το μόνο που μένει είναι η δική σας απόφαση πια από όλες θα δοκιμάστε και θ'ακολουθησετε.. 1
pavlinara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 καλέ ηρέμησε δεν θύμωσα απλά τόσα χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 10 λάπτοπ, όλα όταν κολλούσαν τα έκανα ένα format ένα κάτι που μου πρότειναν φίλοι και ξεκολλούσαν τώρα ήθελα να βοηθήσω την ξαδέρφη να της το φτιάξω εγώ για να μην το πάει έξω καινούριο λάπτοπ(όσες φορές έδωσα λάπτοπ σε τεχνικό τουλάχιστον 3 νέες γρατζουνιές έβρισκα) τώρα προσπαθώ να εγκαταστήσω το 8.1 αφού έκανα όλες τις ενημερώσεις μόνο μια ενημερωση δε γίνεται του graphics driver intel αν πάλι δεν , τότε θα το πάμε σε τεχνικό μέσα στην βδομάδα μπας και μας πει και τι έφταιγε ευχαριστώ πολυ ολους 1
Federacion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλά εγώ πιστεύω ότι η όλη περίπτωση είναι τρολ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα