Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το sony vaio της ξαδέρφης μερικών μηνών κι ενώ δεν είναι καθόλου φορτωμένο πάει σαν κότα.

Έχει windows 8 και έχει ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 8.1 αλλά όταν πάω να την κάνω όταν φτάσει κάπου στη μέση μου βγάζει αποτυχία.

Τι να κάνω; Format? Δεν είχε cd μέσα στο κουτί.

Πήγα να κάνω αυτό με το f8 στο άνοιγμα αλλά δεν έκανε τίποτα.

Βοήθεια παρακαλώ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μας λες και για ποιο laptop προκειται (μοντελο)?

Ισως τα specs του να δικαιολογουν το... κοτένιο :P του πράγματος...

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις πρόβλημα με το δίσκο (ίσως αυτή να είναι και η αιτία αποτυχίας στης αναβάθμισης). Κατέβασε το hiren's boot cd (google it) και κάνε τεστ στο δίσκο.

Έχω το sony vaio της ξαδέρφης μερικών μηνών κι ενώ δεν είναι καθόλου φορτωμένο πάει σαν κότα.

Έχει windows 8 και έχει ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 8.1 αλλά όταν πάω να την κάνω όταν φτάσει κάπου στη μέση μου βγάζει αποτυχία.

Τι να κάνω; Format? Δεν είχε cd μέσα στο κουτί.

Πήγα να κάνω αυτό με το f8 στο άνοιγμα αλλά δεν έκανε τίποτα.

Βοήθεια παρακαλώ.

Δημοσ.

sony vaio svf152c29m

εχει panda antivirus έκανα scan αλλά δεν έβγαλε κάτι

κατεβάζω αυτό το hiren

τι είναι και τι θα καταλάβω;

Δημοσ.

Δες και θερμοκρασιες, μηπως εχει μπλοκαρει το συστημα ψυξης ή μηπως το ανεμιστηρακι τα εφτυσε.

Δημοσ.

Μα δε κανει εγκατάσταση του 8.1 όσες φορες κι αν πηγα να την κανω,τι ειναι το bloat ware?

Πως ελεγχω τον σκληρό;

Δημοσ.

Μα δε κανει εγκατάσταση του 8.1 όσες φορες κι αν πηγα να την κανω,τι ειναι το bloat ware?

Πως ελεγχω τον σκληρό;

Με το HDSentinel.Εγκατάσταση αν μπορείς κάνε από DVD και όχι μέσω των Windows.

Δημοσ.

Επειδή εχω πλήρη άγνοια απο αυτά που μου λέτε μπορείτε να με πείτε πως να κανω φόρματ; Το ειχα κανει και στο δικό μου sony vaio κι εγινε γρήγορο μετα το φόρματ.εγω εχω το προηγούμενο μοντέλο με τα windows 7.

Δημοσ.

Επειδή εχω πλήρη άγνοια απο αυτά που μου λέτε μπορείτε να με πείτε πως να κανω φόρματ; Το ειχα κανει και στο δικό μου sony vaio κι εγινε γρήγορο μετα το φόρματ.εγω εχω το προηγούμενο μοντέλο με τα windows 7.

Χρειάζεσαι το DVD εγκατάστασης των Windows (Windows 8 στην περίπτωση σου).

Δημοσ.

Θα ακουστώ απογοητευτικός,αλλά ότι και να κάνεις σε αυτό το laptop θα συνεχίσει να είναι όπως το γράφεις "ανεξήγητα αργό".

Φυσικά ένα φορματ και πέταμα σε όλες αυτες τις άχρηστες αηδίες που το έχουν φορτωμένο θα σου δώσει ενα 20% περίπου από το τώρα,αλλά δεν θα είναι η όαση που περιμένεις..

Αν τώρα θέλει η φίλη σου να τσουλήσει,και η "επένδυση της" να μην πάει στον κάλαθο η σε κανένα ράφι,τότε δυστυχώς πρέπει να επανεπενδύσει σε έναν SSD δίσκο.

Αν έχεις recovery partition στην εκκίνηση κράτα σταθερά πατημένο  το F9 να δεις αν θα σε βάλει στο menu αντιμετώπισης προβλημάτων οπού εκεί μπορείς να επιλέξεις επανεγκατάστασή αλλά πάλι από εκεί θα σου εγκαταστήσει όλα αυτά τα προγράμματα που είπαμε παραπάνω. Άρα κανονικά όπως σου είπαν θέλεις ένα bootable μέσον με Win 8 το οποίο θα ενεργοποίησης με το δικό του key.

.. και επειδή όλα αυτά θέλουν μια κάποια εμπειρία την οποία δεν δείχνεις να έχεις,καλό είναι να το κάνει ένας φίλος με εμπειρία η ένας τεχνικός.

Δημοσ.

Θα ακουστώ απογοητευτικός,αλλά ότι και να κάνεις σε αυτό το laptop θα συνεχίσει να είναι όπως το γράφεις "ανεξήγητα αργό".

Φυσικά ένα φορματ και πέταμα σε όλες αυτες τις άχρηστες αηδίες που το έχουν φορτωμένο θα σου δώσει ενα 20% περίπου από το τώρα,αλλά δεν θα είναι η όαση που περιμένεις..

Αν τώρα θέλει η φίλη σου να τσουλήσει,και η "επένδυση της" να μην πάει στον κάλαθο η σε κανένα ράφι,τότε δυστυχώς πρέπει να επανεπενδύσει σε έναν SSD δίσκο.

Αν έχεις recovery partition στην εκκίνηση κράτα σταθερά πατημένο  το F9 να δεις αν θα σε βάλει στο menu αντιμετώπισης προβλημάτων οπού εκεί μπορείς να επιλέξεις επανεγκατάστασή αλλά πάλι από εκεί θα σου εγκαταστήσει όλα αυτά τα προγράμματα που είπαμε παραπάνω. Άρα κανονικά όπως σου είπαν θέλεις ένα bootable μέσον με Win 8 το οποίο θα ενεργοποίησης με το δικό του key.

.. και επειδή όλα αυτά θέλουν μια κάποια εμπειρία την οποία δεν δείχνεις να έχεις,καλό είναι να το κάνει ένας φίλος με εμπειρία η ένας τεχνικός.

Με καθαρή εγκατάσταση μια χαρά θα πηγαίνει το σύστημα.Έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...