greekparot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εχουμε τηλεφωνικη γραμμη στο πατρικο μου απο την wind (με απεριοριστες κλησεις κλπ) αλλα χωρις ιντερνετ. Επειδη θα επισκεφθω το πατρικο μου για διακοπες μπορω να προσθεσω και ADSL ιντερνετ; Εαν ναι γνωριζει κανεις ποσο επιπλεον € πηγαινει τον μηνα; Και το σημαντικο μπορω να την διακοψω την υπηρεσια ADSL ή θα μου κανουν 12μηνο συμβολαιο; Γιατι οι γονεις μου δεν κατεχουν και ουτε εχουν η/υ για να αξιοποιησουν την υπηρεσια. Απλα πιστευω ειναι πιο συμφερουσα λυση απο το να αγορασω usb με καρτα 3g απο καποιον παροχο (wind/cosmote/vodafone). Εαν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει - διοτι τα καταστηματα τωρα θα ανοιξουν απο Δευτερα..
makfil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Όποια υπηρεσία προσθέσεις σε υπάρχουσα γραμμή δεσμεύεσαι για 1 χρόνο τουλάχιστον και αν θελήσεις να τη διακόψεις νωρίτερα πληρώνεις penalty.
jkoukos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 [offtopic] Στη HOL υπάρχει δυνατότητα στις τηλεφωνικές συνδέσεις, με ενεργοποίηση του "Internet με τη μέρα", να πληρώνεις για όσο το χρησιμοποιείς. Κόστος 1€/μέρα, 4,30€/5 μέρες και 1,70€/Σαββατοκύριακο. [/offtopic]
jkoukos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Όταν είχαμε κάνει πριν από 2 χρόνια στο χωριό την αίτηση, ναι μας έστειλαν. Δουλεύει όμως και με οποιοδήποτε. Η σύνδεση είναι μόνο τηλεφωνία, αλλά με ενεργοποιημένο το ADSL. Ο router πάντα δείχνει συγχρονισμό, έχοντας τα κανονικά στοιχεία σύνδεσης. Ουσιαστικά, είναι DP χωρίς πρόσβαση στο Internet, το οποίο ενεργοποιείται κάθε φορά που κάνεις αγορά ημερών πρόσβασης.
greekparot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Όταν είχαμε κάνει πριν από 2 χρόνια στο χωριό την αίτηση, ναι μας έστειλαν. Δουλεύει όμως και με οποιοδήποτε. Η σύνδεση είναι μόνο τηλεφωνία, αλλά με ενεργοποιημένο το ADSL. Ο router πάντα δείχνει συγχρονισμό, έχοντας τα κανονικά στοιχεία σύνδεσης. Ουσιαστικά, είναι DP χωρίς πρόσβαση στο Internet, το οποίο ενεργοποιείται κάθε φορά που κάνεις αγορά ημερών πρόσβασης. Δηλαδη εγω που εχω wind τηλεφωνικη γραμμη μπορω να βαλω αυτη την υπηρεσια απο την HOL (εχεις λινκ γιατι δεν μπορεσα να την βρω ή θα πρεπει να εχω και την τηλεφωνικη γραμμη απο την HOL;
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έχεις τηλεφωνική γραμμή στη HOL. Υπάρχει κατάλληλη επιλογή στην αίτηση, αλλά και μέσα στην σελίδα κάθε χρήστη στο on-line myHOL, με τις αντίστοιχες χρεώσεις (σελίδα 6). Πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο (13844) για περισσότερες διευκρινήσεις.
greekparot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αρα αυτη η υπηρεσια ειναι ακυρη για την περιπτωση μου (επειδη εχω ηδη τηλεφωνικη γραμμη απο Wind), κριμα..
morby Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 γιατί δεν πας στην καινούργια προσφορά με 20 ευρώ το μήνα απεριόριστα σταθερά, 300 λεπτά σε κινητά και φυσικά adsl ;
humanoid Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αρα αυτη η υπηρεσια ειναι ακυρη για την περιπτωση μου (επειδη εχω ηδη τηλεφωνικη γραμμη απο Wind), κριμα.. Δεν ξέρω αν έχεις σκοπό να κατεβάζεις και ταινίες, όμως χρησιμοποιώντας USB stick με κάρτα Wind, θα έχεις 6GB data με μόλις 14,90 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα