Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! ήθελα να μάθω εάν η μνήμη αυτή Link.png Site: mushkin 2400mhz είναι καλές για apu σύστημα... θέλω να τη συνδυάσω με τη μητρική a88xm-plus... διαφορετικά ποια μου προτείνετε γιατί βλέπω είναι 1,65v

Δημοσ.

μια χαρα ειναι ομως δεν πολυ εμπιστευομε mushkin... θα σου ελεγα να πας  http://www.e-shop.gr/kingston-khx16c9b1r-4-4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-red-series-p-PER.550377 επισης υπαρχει λογος που επελεξες με τοσο μεγαλη συχνοτητα? τι χρηση θελεις να κανεις ?

Δημοσ.

Δεν θα σου προσφέρει κατι ουσιαστικό η μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με 1600 η 1866 και εκτος των αλλων τα 2400 απο την motherboard υποστηρίζεται με overclock που σημαίνει οτι ισως να μην παίξει κατευθείαν και να χρειαστεί απο το bios να κανεις καποιες ρυθμίσεις

Δημοσ.

το παιδι το θέλει για apu η μεγάλη συχνοτητα της ram βοηθάει σε επιδόσεις την GPU

ναι αυτό νόμιζα και εγώ, για αυτό ρώτησα επειδή έχουν μεγάλη συχνότητα και δεν θα βάλω άλλη gpu...

Δημοσ.

Μια χαρά αξιόπιστες είναι οι mushkin.

ωραία! το ότι η τάση λειτουργίας τους είναι 1,65v δεν πειράζει; γιατί έχω ακούσει καλύτερα να είναι 1,5

Δημοσ.

Δεν είναι και dealbreaking με τέτοιες συχνότητες για ddr3.

ωραία! κρίμα πάντως που έχει μόνο αυτή τη μνήμη ξεχωριστή με 2400 mhz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...