ouzo-power Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 καλησπέρα σας, πώς μπορώ να δω online το κανάλι που έχει ufc fights ?
coffeex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πριν κάτι μήνες το sport24.gr είχε link στο dailymotion.com από όπου έδειχνε κάποιους αγώνες. Για μένα δεν αξίζει να τους δεις live λόγο διαφημίσεων και διαφοράς ώρας.
taroutatsou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Το sport24 ακόμα έχει κατά καιρούς links για dailymotion streams και υπάρχουν και αγώνες που είναι σε λογικές ώρες.
tzinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 αν σε ενδιαφερει να πληρωσεις, υπαρχει και το επισημο fightpass απο το ιδιο το ufc με 7.99 τον μηνα. Σπανια θα πληρωσο καποια συνδρομη αφου ειναι γνωστο οτι στο ιντερνετ βρισκεις τα παντα., αλλα οταν κατι νιωθο οτι αξιζει τα λεφτα μου και οτι εχει να μου δωσει κατι, τοτε θα πλερωσο. Εχει βιβλιοθηκη απο παρα πολλους αγωνες ufc αλλα και αλλον οργανισμων οπως strikeforce, pride, elite xc, invicta, wec....ktlp. Επισης μπορεις να δεις live prelims και ολοκληρα events, αλλα και ειδικες εκμπομπες και συνεντευξεις. Βολευει οταν εχει ευρωπαικα events η κανα βραζιλιανικο. Δεν το εχω ολο τον χρονο, αλλα ανανεωνο αναλογα μα τα live events που παιζουν στον μηνα. Νομιζω ειναι και λογικο το ποσο. Πχ εβαλα αυτο τον μηνα διοτι ειχε το CONNOR MCGRECOR VS BRANDAO στην ιρλανδια και ηταν καλη ωρα για να το δεις live. Προσωπικα δεν χανω ποτε κανενα event, εστω και την αλλη μερα απο τις γνωστες πηγες. Ειμαι mma junkie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα