Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά,

Σκεύτομαι να αγοράσω ένα καινούριο Gaming mouse για  MMO παιχνίδια. Δεν γνωρίζω ποιό από τα 3 ποντίκια που ανέφερα στον τίτλο είναι το ποιό γερό σε κατασκευή κυρίος, ξεκούραστο με εύκολο πιάσιμο/χρήση επιπλέον κουμπιών, καλό σε χαρακτηριστικά και αξιοπιστία σε χρόνο ζωής.

Έως τώρα χρησιμοποιώ το παλιό Naga της Razer και όπως πολλοί από εμάς, δεν είμαι ικανοποιημένος διότι χάλασε γρήγορα, έτσι δεν εμπιστεύομαι την Razer πλέον εκτός και εάν το νέο μοντέλο διαπιστώσατε ότι είναι γερό στη κατασκευή, πράγμα όπου αμφιβάλω.

Θα ήθελα λοιπόν όποιος έχει προσωπική εμπειρία με κάποιο από αυτά τα ποντίκια ή οποιαδήποτε γνώμη να την μοιραστή μαζί μας.

Δημοσ.

Δες και το g502.Πιστευω οτι καλυτερο σε αυτην την τιμη

Εχω το naga hex εδω και 19-20 μηνες και εκτος απο το οτι μερικες φορες κανει double click δεν εχει αλλο θεμα (το οποιο διορθωνεται ευκολα αν φυσηξεις κατω απο το κουμπι.Μαζευει σκονη αποτι καταλαβα)

Δημοσ.

Ένα thread που μπορώ να κραξω άνετα την Razer για το Firmware των προϊόντων της και γενικά το software της, που είναι για το βοθρο. Τουλάχιστον αυτό έχω ανακαλύψει μετά από λιγότερο απο ένα χρόνο χρήσης του Deathadder και του Mamba και του Ouroboros. Το τελευταίο μου είναι το mamba το οποίο έχει κανονικά LEDακια αλλά φυσικά δεν ανάβει.. Και γενικά στο νετ πάρα πολύς κόσμος έχει προβλήματα με προϊόντα της Razer. Εγώ προσωπικά δεν θα σου πρότεινα κάποιο προϊόν Razer. Σαν υλικό μπορεί να είναι Premium αλλά σαν λογισμικό είναι εντελώς κατεστραμενα.

Δημοσ.

καταρχας το g502 δεν ειναι ΜΜΟ ποντικι.2ον συμφωνω με τον απο πανω,αν και για Razer Naga 2014 το ιντερνετ λεει τα καλυτερα,αλλα δεν παυουν αυτα που ειπε ο Deejay να ισχυουν.Οποτε πηγαινε στο Logitech που θα εχεις τελεια εξυπηρέτηση σε περιπτωση βλαβης,ειναι επισης και πολυ καλο ποντικι οποτε why not.

Δημοσ.

Φίλε είμαστε και οι δύο, ή μαζόχες ή τρελοί, τουλάχιστον εγώ σίγουρα. Είδα και έφαγα την πρώτη πατάτα στην μούρη απο το Deathadder, και πήγα και αγόρασα και μετά το Ouroboros και μετά το Mamba που είχα την εντύπωση πως θα ήταν η εξαίρεση στις μουφες τους. Αλλα αποτι βλέπω και εσύ στο signature σου Razer έχεις :-P

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πήρα το μάθημα μου και δεν θα πάρω ξανά razer. Καλό της logitech αλλά θέλω να δώ εάν με το νέο μοντέλο η corsair κατάφερε κάτι αξιόπιστο και καλό.

Δημοσ.

Ως κατοχος του M95 δηλωνω απιστευτα ικανοποιημενος. Ελαχιστα πραγματα με ενοχλουν στο ποντικι και μεχρι στιγμης ειναι το καλυτερο ποντικι που ειχα ποτε. Με το λογισμικο δεν ασχοληθηκα πολυ ομως αν και απο οτι λενε εχει πολλες δυνατοτητες αλλα χρειαζεται να το μαθεις. Η κατασκευη του ειναι γεροδεμενη και εχει πραγματικα τελειο slide effect, σαν να σιδερωνεις ειναι λογο αλουμινιου. Το σχεδιο του ειναι για claw/hybrid  πιασιμο και δεν κανει για palm τυπους εκτος και αν εχεις μικρα χερια. Επισης ειναι το μοναδικο ποντικι που εχει θεση για τον αντιχειρα σου για καθημερινη και ξεκουραστη χρηση. 

Στα μειων του ποντικιου ειναι οτι δεν εχει βαριδια να κανονισεις εσυ το βαρος του γιατι καποιος μπορει να το χαρακτηρισει βαρυ. Προσωπικα θα ηθελα λιγο περισσοτερο βαρος αν και ετσι οπως ειναι το θεωρω μια χαρα. Για τα λεφτα του αυτο το χαρακτηριστικο θα επρεπε να υπαρχει. 

Γενικα ομως το ποντικι ειναι πολυ δυνατο. Το προτεινω με ανεση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...