Darkness256 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.. Έκανε ένα θόρυβο ''τουκ'' η μονάδα και μετα κόλλαγαν τα πάντα.. Κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό αφού τον άνοιξα και είδα και μέσα στην μονάδα αλλά και στην διαχείριση του υπολογιστή ότι έχει πρόβλημα ο δίσκος.. Τον άλλαξα , όλα καλα για 20 μέρες τώρα πάλι το ίδιο.. ξανακάνει τα ίδια.. τουκ και κολλάνε τα πάντα. Το κάνει και στην έναρξη του υπολογιστή.. Όταν άλλαξα δίσκο έκανα και format αναγκαστικά..
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αυτος ο θόρυβος σίγουρα ειναι απο το δίσκο ή μηπως εχεις και αλλους και ειναι απο καποιον άλλον ; , στα windows μπαίνει η κολλάει απο την αρχή ; επισης δες αν στο bios βλέπει κανονικά τον δίσκο
Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Τι τροφοδοτικο εχεις? Μπορει να εχει προβλημα και να στους καιει
Darkness256 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μου έκανε και άλλο τώρα.. μου έβγαλε μαύρη οθόνη και έγραφε δεν είναι δυνατή η προφύλαξη οθόνης. Που βλέπω τι τροφοδοτικό έχω φίλε μου? @SPANK. Απο τον δίσκο είναι κοπανάει ο δίσκος και δεν τον έχω ούτε 1 μήνα.. και ενώ πριν ήταν όλα μια χαρά τώρα τα ξανάρχισε.. Στα windows μια μπάινει κανονικά μια κολλάει στο starting windows.
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αν μπεί στα windows δες με το hdsentinel την υγεία του αν και δεν μπορεί και ο 2ος δίσκος να χάλασε ξαφνικά , άλλαξε του καλώδιο sata και αλλα και θύρα
Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ανοιγεις το κουτι κοιτας το τροφοδοτικο και μας λες τι λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα