Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε και σε εμένα δουλεύει το search το μόνο που εμφανίζεται είναι ο Internet Explorer λολ

Αποστολή από το D5503 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που ήθελαν και always online DRM :P

Για το δωρεάν παιχνίδι δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείτε, θα φάνε πολύ κράξιμο αν τους πάρει σχεδόν ένα μήνα να διορθώσουν ό,τι έχει πάει στραβά. Ηδη μετράνε βδομάδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει δεν με τρελαίνει και τόσο το motocross madness αλά το επόμενο το θέλω αν τραβήξει τόσο θα φάνε μποϊκοτάζ στην ανανέωση του live λήγει 18 Αυγούστου ευτυχώς έχω και psn και τρέχει απροβληματιστα μη το ματιασω

Αποστολή από το D5503 με τη χρήση Insomnia App

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάει πάνω απο ένας μήνας που το Ελληνικό marketplace έχει την μορφή όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Επικοινώνησα επανελειμένα με της Ms και λύση δεν βρέθηκε ενώ δοκιμάστικαν όλα τα γνωστά fix.

Καθαρισμός cache, redownload profile, κλπ. Ακόμη και δευτερο δίσκο δοκίμασα αλλά τπτ.

Σε UK profile που έχω (δευτερο, silver) το marketplace είναι όπως θα έπρεπε. (το αγγλικό).

Δημιούργησα και ακόμη ένα φρέσκο Ελληνικό profile αλλά τπτ.

Οπότε δεν φταίει το profile, αλλά και ούτε η κονσόλα (360).

Κάποια ιδέα ???

• Moderators
Δημοσ.

Συγχωνεύτηκαν τα δύο θέματα. Νομίζω ότι είναι το ίδιο πρόβλημα (διορθώστε με αν δεν ισχύει αυτό). Σε αυτή την περίπτωση ίσως μπορεί να σας βοηθήσει ο nickvts13 που αναφέρει ότι λύθηκε για αυτόν.

Δημοσ.

Ναι είναι το ίδιο πρόβλημα. (sorry :ph34r: )
Απλά αρχές Αυγούστου δεν έβγαζε κανένα game στο market place.
Κάποια στιγμή, μάλλον τότε που αναφέρει ο nickvts13 εμφανίστηκαν τα παιχνίδια αλλά η εμφάνιση και λειτουργικότητα του market place δεν άλλαξε.
 Κοινώς η Ms επιβεβαιώνει αυτό που τις προσάπτουν ότι νοιάζεται μόνο για US και UK ...
Πάντως, αν έχει κάποιος φίλος να προτείνει κάτι ή απλά να επιβεβαιώσει το (συνεχιζόμενο για πάνω από μήνα) πρόβλημα ας κάνει ένα reply.

• Like 1
Δημοσ.

Συγχωνεύτηκαν τα δύο θέματα. Νομίζω ότι είναι το ίδιο πρόβλημα (διορθώστε με αν δεν ισχύει αυτό). Σε αυτή την περίπτωση ίσως μπορεί να σας βοηθήσει ο nickvts13 που αναφέρει ότι λύθηκε για αυτόν.

τα εικονιδια ειναι οπως πριν αλλα εχω προσβαση στα παιχνιδια και στις εφαρμογες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...