Aris05 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Φίλε για να πάρεις το παιχνίδι από το gold πατα στην αναζήτηση motocross madness και κατέβασε το 1
nickvts13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν μου το βρίσκει ουτε αυτό ουτε κανένα άλλο game
Aris05 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εγω το εκανα και το πηρα..κανε αναζητηση εκει που λεει search games
ChloeQueen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ούτε και σε εμένα δουλεύει το search το μόνο που εμφανίζεται είναι ο Internet Explorer λολ Αποστολή από το D5503 με τη χρήση Insomnia App 1
Vole Maulder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μου αρέσει που ήθελαν και always online DRM Για το δωρεάν παιχνίδι δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείτε, θα φάνε πολύ κράξιμο αν τους πάρει σχεδόν ένα μήνα να διορθώσουν ό,τι έχει πάει στραβά. Ηδη μετράνε βδομάδα. 1
ChloeQueen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Νταξει δεν με τρελαίνει και τόσο το motocross madness αλά το επόμενο το θέλω αν τραβήξει τόσο θα φάνε μποϊκοτάζ στην ανανέωση του live λήγει 18 Αυγούστου ευτυχώς έχω και psn και τρέχει απροβληματιστα μη το ματιασω Αποστολή από το D5503 με τη χρήση Insomnia App
gascp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πάει πάνω απο ένας μήνας που το Ελληνικό marketplace έχει την μορφή όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Επικοινώνησα επανελειμένα με της Ms και λύση δεν βρέθηκε ενώ δοκιμάστικαν όλα τα γνωστά fix. Καθαρισμός cache, redownload profile, κλπ. Ακόμη και δευτερο δίσκο δοκίμασα αλλά τπτ. Σε UK profile που έχω (δευτερο, silver) το marketplace είναι όπως θα έπρεπε. (το αγγλικό). Δημιούργησα και ακόμη ένα φρέσκο Ελληνικό profile αλλά τπτ. Οπότε δεν φταίει το profile, αλλά και ούτε η κονσόλα (360). Κάποια ιδέα ???
HarryGrey Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Και σε μένα που έχω ελληνικο προφιλ συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Συγχωνεύτηκαν τα δύο θέματα. Νομίζω ότι είναι το ίδιο πρόβλημα (διορθώστε με αν δεν ισχύει αυτό). Σε αυτή την περίπτωση ίσως μπορεί να σας βοηθήσει ο nickvts13 που αναφέρει ότι λύθηκε για αυτόν.
gascp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι είναι το ίδιο πρόβλημα. (sorry )Απλά αρχές Αυγούστου δεν έβγαζε κανένα game στο market place.Κάποια στιγμή, μάλλον τότε που αναφέρει ο nickvts13 εμφανίστηκαν τα παιχνίδια αλλά η εμφάνιση και λειτουργικότητα του market place δεν άλλαξε. Κοινώς η Ms επιβεβαιώνει αυτό που τις προσάπτουν ότι νοιάζεται μόνο για US και UK ...Πάντως, αν έχει κάποιος φίλος να προτείνει κάτι ή απλά να επιβεβαιώσει το (συνεχιζόμενο για πάνω από μήνα) πρόβλημα ας κάνει ένα reply. 1
nickvts13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Συγχωνεύτηκαν τα δύο θέματα. Νομίζω ότι είναι το ίδιο πρόβλημα (διορθώστε με αν δεν ισχύει αυτό). Σε αυτή την περίπτωση ίσως μπορεί να σας βοηθήσει ο nickvts13 που αναφέρει ότι λύθηκε για αυτόν. τα εικονιδια ειναι οπως πριν αλλα εχω προσβαση στα παιχνιδια και στις εφαρμογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα