nickvts13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σημερα που ξηπνησα και ανοιξα το xbox διαπιστωσα μια αλλαγη στην κατηγορια των games οπως βλεπετε στην εικονα και επισης δεν μπορω να περιηγηθω στα παιχνιδια μου λεει no items.Τι συμβαινει και πως μπορω να λυσω το προβλημα μου?
ChloeQueen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Και εγώ μετά από ένα update που έκανε χτες όταν έβαλα να παίξω world of tanks το παρατήρησα αλλά δεν έδωσα περισσότερη βάση.. Θα διορθωθεί μην ανησυχείς 1
nickvts13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Και εγώ μετά από ένα update που έκανε χτες όταν έβαλα να παίξω world of tanks το παρατήρησα αλλά δεν έδωσα περισσότερη βάση.. Θα διορθωθεί μην ανησυχείς update?εγω δεν εκανα κανενα update
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μιλάμε για ελληνικό λογαριασμό, έτσι; Εχει κι ένας φίλος μου το ίδιο θέμα σήμερα. Σε UK account δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν πας στο account σου μέσα στο Χμποχ τα βλέπεις όλα ΟΚ; Επίσης, στα εγκατεστημένα παιχνίδια που έχεις σου βγάζει info;
nickvts13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μιλάμε για ελληνικό λογαριασμό, έτσι; Εχει κι ένας φίλος μου το ίδιο θέμα σήμερα. Σε UK account δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν πας στο account σου μέσα στο Χμποχ τα βλέπεις όλα ΟΚ; Επίσης, στα εγκατεστημένα παιχνίδια που έχεις σου βγάζει info; ναι ελληνικος λογαριασμος και δεν μου βγαζει info στα εγκαταστημενα παιχνιδια
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ωραία, τουλάχιστον επιβεβαιώσαμε ότι δεν είναι ατομικό το πρόβλημα. Υπομονή, υποθέτω, θα το φτιάξουν. Online ο φίλος μου παίζει κανονικά, πάντως, άρα το θέμα είναι μάλλον στο marketplace. Αν μάθω τίποτα παραπάνω θα ενημερώσω.
nickvts13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ωραία, τουλάχιστον επιβεβαιώσαμε ότι δεν είναι ατομικό το πρόβλημα. Υπομονή, υποθέτω, θα το φτιάξουν. Online ο φίλος μου παίζει κανονικά, πάντως, άρα το θέμα είναι μάλλον στο marketplace. Αν μάθω τίποτα παραπάνω θα ενημερώσω. ok thanks
ChloeQueen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 εγω παντως μεσα απο τα pins βεπω κανονικα τα παιχνιδακια μου...
nickvts13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μιλησα το μεσημερακι με την microsoft και ειπαν πως θα αποκαθαστησουν το προβλημα το συντομοτερο δυνατον
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μιλησα το μεσημερακι με την microsoft και ειπαν πως θα αποκαθαστησουν το προβλημα το συντομοτερο δυνατον Καλησπέρα, ίδιο πρόβλημα και εδώ. Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος γτ ανησύχησα. Σου είπαν ότι είναι γενικό πρόβλημα και θα το φτιάξουν σύντομα; Ή θα επιλύσουν το πρόβλημα στην κονσόλα σου; Καλά λίγο χαζό αυτό που ρωτάω αλλά αγχώθηκα γτ το έχω 2 μήνες το xbox
nickvts13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, ίδιο πρόβλημα και εδώ. Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος γτ ανησύχησα. Σου είπαν ότι είναι γενικό πρόβλημα και θα το φτιάξουν σύντομα; Ή θα επιλύσουν το πρόβλημα στην κονσόλα σου; Καλά λίγο χαζό αυτό που ρωτάω αλλά αγχώθηκα γτ το έχω 2 μήνες το xbox γενικο ειναι το προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 γενικο ειναι το προβλημα Ναι λογικό. Ευχαριστώ πολύ φίλε
ChloeQueen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Είναι μέσα σε όλα τα άλλα και το Xbox smartglas down τουλάχιστον εγώ δεν μπαίνω από ένα ταμπλέτ που έχω και άμα πας στην υποστήριξη σου εμφανίζει ότι κάποιες υπηρεσίες υπολυτουργουνε.. Άιντε να δούμε
Vole Maulder Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εχουν προκύψει θέματα και σε UK και US regions που έπιαναν και το 360 και το One, πάντως, οπότε κάτι γενικό παίζει. Τώρα στο UK βλέπω ότι μόνο το 360 αναφέρει στο status.
nickvts13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ελπιζω να λυσουν το προβλημα συντομα γιατι δεν θελω να χασω το game απο τα games with gold
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα