Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα που ξηπνησα και ανοιξα το xbox διαπιστωσα μια αλλαγη στην κατηγορια των games οπως βλεπετε στην εικονα και επισης δεν μπορω να περιηγηθω στα παιχνιδια μου λεει no items.Τι συμβαινει και πως μπορω να λυσω το προβλημα μου?

post-263958-556482_thumb.jpg

Δημοσ.

Και εγώ μετά από ένα update που έκανε χτες όταν έβαλα να παίξω world of tanks το παρατήρησα αλλά δεν έδωσα περισσότερη βάση.. Θα διορθωθεί μην ανησυχείς

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ μετά από ένα update που έκανε χτες όταν έβαλα να παίξω world of tanks το παρατήρησα αλλά δεν έδωσα περισσότερη βάση.. Θα διορθωθεί μην ανησυχείς

update?εγω δεν εκανα κανενα update

Δημοσ.

Μιλάμε για ελληνικό λογαριασμό, έτσι; Εχει κι ένας φίλος μου το ίδιο θέμα σήμερα. Σε UK account δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν πας στο account σου μέσα στο Χμποχ τα βλέπεις όλα ΟΚ; Επίσης, στα εγκατεστημένα παιχνίδια που έχεις σου βγάζει info; 

Δημοσ.

Μιλάμε για ελληνικό λογαριασμό, έτσι; Εχει κι ένας φίλος μου το ίδιο θέμα σήμερα. Σε UK account δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν πας στο account σου μέσα στο Χμποχ τα βλέπεις όλα ΟΚ; Επίσης, στα εγκατεστημένα παιχνίδια που έχεις σου βγάζει info; 

ναι ελληνικος λογαριασμος και δεν μου βγαζει info στα εγκαταστημενα παιχνιδια

Δημοσ.

Ωραία, τουλάχιστον επιβεβαιώσαμε ότι δεν είναι ατομικό το πρόβλημα. Υπομονή, υποθέτω, θα το φτιάξουν. 

Online ο φίλος μου παίζει κανονικά, πάντως, άρα το θέμα είναι μάλλον στο marketplace. Αν μάθω τίποτα παραπάνω θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Ωραία, τουλάχιστον επιβεβαιώσαμε ότι δεν είναι ατομικό το πρόβλημα. Υπομονή, υποθέτω, θα το φτιάξουν. 

Online ο φίλος μου παίζει κανονικά, πάντως, άρα το θέμα είναι μάλλον στο marketplace. Αν μάθω τίποτα παραπάνω θα ενημερώσω.

ok thanks

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μιλησα το μεσημερακι με την microsoft και ειπαν πως θα αποκαθαστησουν το προβλημα το συντομοτερο δυνατον

Καλησπέρα, ίδιο πρόβλημα και εδώ. Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος γτ ανησύχησα. Σου είπαν ότι είναι γενικό πρόβλημα και θα το φτιάξουν σύντομα; Ή θα επιλύσουν το πρόβλημα στην κονσόλα σου; Καλά λίγο χαζό αυτό που ρωτάω :P αλλά αγχώθηκα γτ το έχω 2 μήνες το xbox

Δημοσ.

Καλησπέρα, ίδιο πρόβλημα και εδώ. Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος γτ ανησύχησα. Σου είπαν ότι είναι γενικό πρόβλημα και θα το φτιάξουν σύντομα; Ή θα επιλύσουν το πρόβλημα στην κονσόλα σου; Καλά λίγο χαζό αυτό που ρωτάω :P αλλά αγχώθηκα γτ το έχω 2 μήνες το xbox

γενικο ειναι το προβλημα

Επισκέπτης
Δημοσ.

γενικο ειναι το προβλημα

Ναι λογικό. Ευχαριστώ πολύ φίλε

Δημοσ.

Είναι μέσα σε όλα τα άλλα και το Xbox smartglas down τουλάχιστον εγώ δεν μπαίνω από ένα ταμπλέτ που έχω και άμα πας στην υποστήριξη σου εμφανίζει ότι κάποιες υπηρεσίες υπολυτουργουνε.. Άιντε να δούμε

Δημοσ.

Εχουν προκύψει θέματα και σε UK και US regions που έπιαναν και το 360 και το One, πάντως, οπότε κάτι γενικό παίζει. Τώρα στο UK βλέπω ότι μόνο το 360 αναφέρει στο status. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...