Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψεύτικα με paypall . Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου βάλει λεφτά στο λογαριασμό μου paypall και να τραβήξει παλι πίσω; Ευχαριστω απλα δεν εχω και πολυ εμπειρία με αυτήν την συναλαγη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Υσχυει πως τα πρώτα λεφτά που μου έκαναν καταθεση στο paypall τα παίρνω μετά απο 21 μερες; Μου έγραφε κάτι τέτοιο το paypall αν ξέρει κάποιος μου απαντα

Δημοσ.

Γράψε όλη την ιστορία αν θες σοβαρές απαντήσεις. 

Αν σου στείλω χρήματα μέσω paypal αυτά θα εμφανιστουν άμεσα στο λογαριασμό σου και θα ειναι άμεσα διαθέσιμα. Αν αντίθετα πουλησες κάτι μεσω αλλου ΓΝΩΣΤΟΥ site (π.χ. ebay) τοτε τα λεφτά στα «κρατά» το ebay (οχι το paypal) για κάποιες μέρες πριν γίνουν διαθέσιμα

Δημοσ.

Η ιστορία έχει ως εξής πούλησα κάτι στο χε και μου έβαλε ο τύπος τα λεφτά στο paypal. Εγω τα είδα τα λεφτά που μου έβαλε αλλά μου έβγαλε ενα μυνημα το site πως επειδή ειναι η πρώτη φορά που μου στέλνουν χρηματα αυτά θα ειναι διαθεσιμα 21 μερες μετά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Εγω φοβάμαι μήπως στηλώ το προϊόν εκεί που μου είπε και μετά με κάποιον τροπο αυτός ακύρωση την πληρωμή που μου έκανε και τα παρει πίσω. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Σορυ για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά δεν εχω ξανά ασχοληθεί με paypall

Δημοσ.

Νομίζω πως ναι. Τι ισχύει αν ειναι; Και αν δεν ειναι ισχύει κάτι άλλο; Ευχαριστω πολυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...