lougias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ψεύτικα με paypall . Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου βάλει λεφτά στο λογαριασμό μου paypall και να τραβήξει παλι πίσω; Ευχαριστω απλα δεν εχω και πολυ εμπειρία με αυτήν την συναλαγη Sent from my iPhone using Insomnia
sourder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει.
lougias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Υσχυει πως τα πρώτα λεφτά που μου έκαναν καταθεση στο paypall τα παίρνω μετά απο 21 μερες; Μου έγραφε κάτι τέτοιο το paypall αν ξέρει κάποιος μου απαντα Sent from my iPhone using Insomnia
arc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Γράψε όλη την ιστορία αν θες σοβαρές απαντήσεις. Αν σου στείλω χρήματα μέσω paypal αυτά θα εμφανιστουν άμεσα στο λογαριασμό σου και θα ειναι άμεσα διαθέσιμα. Αν αντίθετα πουλησες κάτι μεσω αλλου ΓΝΩΣΤΟΥ site (π.χ. ebay) τοτε τα λεφτά στα «κρατά» το ebay (οχι το paypal) για κάποιες μέρες πριν γίνουν διαθέσιμα
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Tα χρηματα για ποιο λογο στα εστειλαν μεσω παυπαλ, αγορασαν κατι?
lougias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Η ιστορία έχει ως εξής πούλησα κάτι στο χε και μου έβαλε ο τύπος τα λεφτά στο paypal. Εγω τα είδα τα λεφτά που μου έβαλε αλλά μου έβγαλε ενα μυνημα το site πως επειδή ειναι η πρώτη φορά που μου στέλνουν χρηματα αυτά θα ειναι διαθεσιμα 21 μερες μετά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Εγω φοβάμαι μήπως στηλώ το προϊόν εκεί που μου είπε και μετά με κάποιον τροπο αυτός ακύρωση την πληρωμή που μου έκανε και τα παρει πίσω. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Σορυ για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά δεν εχω ξανά ασχοληθεί με paypall Sent from my iPhone using Insomnia
lougias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Νομίζω πως ναι. Τι ισχύει αν ειναι; Και αν δεν ειναι ισχύει κάτι άλλο; Ευχαριστω πολυ... Sent from my iPhone using Insomnia
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ετσι ειναι και πάλι δεν εισαι σίγουρος γιατι αυτός μπορεί να κανει αμφισβήτηση μέχρι και 45 μέρες μετά τη πληρωμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα