villasg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ξερει κανεις τι παιζει με το stock house του eshop ?Το παρακολουθω και κατα καιρους εχει μερικες tv σε πολυ "δελεαστικες" τιμεςΠχ SAMSUNG 46F6400 με ακομα 20 μηνες εγγυηση 564€ φανταζει πολυ καλη φαση
corsair04 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 είναι ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα που είναι στην βιτρίνα ή και προϊόντα από επιστροφή λόγω κάποιας έλλειψης ή και απλά ανοιγμένα από πελάτες (επιστροφή) δεν έχει καμιά τρελή διαφορά σε τιμές είχα πάρει 2-3 μητρικές που δεν δούλευε το lan άλλα το έγραφε υπάρχουν και καλά προϊόντα.
thetruth Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 πολυ πιθανο να ειναι η δικια μου, περασα μεγαλη ταλαιπωρία για να αντικατασταθει τελικα... εχω ανεβάσει και τοπικ στο ινσομνια για αυτην. γενικα θα σου συνιστούσα μακρια απο e-shop για μεγαλες αγορες , απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω οτι υπαρχει 70-80% πιθανοτητα να σου ερθει χαλασμενο οποτε θελει προσοχη κατα την διάρκεια του doa να την ψαξεις αρκετα. επισης εχει μεσο ορο αναμονης για ελεγχο-αντικατασαση 30 ημερες. 1
black adder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εγώ τη μητρική μου από εκεί την πήρα,και τυχερός ήμουν που υπήρχε s1156 διαθέσιμο άμεσα.Πουθενά αλλού.Απλά ήταν ταλαιπωρημένη η συσκευασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα