Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.

εχω ενα desktop pc με q6600, 4 gb ram ,ssd και περασμενα windows 7.

Επισης εχω ενα λαπτοπ με core duo T2400 ,3GB RAM και παλι περασμενα τα windows 7.

1)Μπορω να βαλω τα windows 8.1 στο λαπτοπ το οποιο μου αργει λιγο και ναναι πιο γρηγορα??

2)μπορω να κανω τα 8.1 να ειναι εμφανισιακα σε κλασσικο στυλ windows ή θα πρεπει αναγκαστικα ναχω αυτα τα τεραστιοα κουτακια με τα apps πουχουν τα 8αρια?

3)για το laptop πουναι παλιο (lg p1) Θα παιζουν drivers?

Δημοσ.

1)θα πρέπει να το δοκιμάσεις,δεν κάνει τόσο τεράστια διαφορά πάντως,ποιο πολύ λόγου της καθαρής εγκατάστασης να καταλάβεις διαφορά.

2)ένα από αυτά τα κουτιά λέει πάνω του «επιφάνεια εργασίας» αν το πατήσεις είναι σαν να έχεις τα 7 μείον του κλασικού μενού.

3)και αυτό θα πρέπει να το δοκιμάσεις γενικά πάντως βρίσκουν πάρα πολλούς driver τα 8.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλημερα.

εχω ενα desktop pc με q6600, 4 gb ram ,ssd και περασμενα windows 7.

Επισης εχω ενα λαπτοπ με core duo T2400 ,3GB RAM και παλι περασμενα τα windows 7.

1)Μπορω να βαλω τα windows 8.1 στο λαπτοπ το οποιο μου αργει λιγο και ναναι πιο γρηγορα??

2)μπορω να κανω τα 8.1 να ειναι εμφανισιακα σε κλασσικο στυλ windows ή θα πρεπει αναγκαστικα ναχω αυτα τα τεραστιοα κουτακια με τα apps πουχουν τα 8αρια?

3)για το laptop πουναι παλιο (lg p1) Θα παιζουν drivers?

1)θα πρέπει να το δοκιμάσεις,δεν κάνει τόσο τεράστια διαφορά πάντως,ποιο πολύ λόγου της καθαρής εγκατάστασης να καταλάβεις διαφορά.

2)ένα από αυτά τα κουτιά λέει πάνω του «επιφάνεια εργασίας» αν το πατήσεις είναι σαν να έχεις τα 7 μείον του κλασικού μενού.

3)και αυτό θα πρέπει να το δοκιμάσεις γενικά πάντως βρίσκουν πάρα πολλούς driver τα 8.

Καλησπέρα, θα συμφωνήσω με τον Elf με μία επισήμανση επιπλέον ότι ακόμα και όλους τους driver να μην βρει βάζοντας τους αντίστοιχους των vista ή 7 θα πιάσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...