villasg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλημερα .Να σας πω και εγω ενα προβλημα που αντιμετωπισα στην νεα μου ( 1 μηνα ) Samsung UE42F5000 .Ενω τα καναλια digea επαιζαν ολα καλα οταν εβαζα να δω απο hdmi ειχα εικονα και οχι ηχο .Αλλαξα πηγη , καλωδιο hdmi (1.3 και 1.4 ) τα ιδια .Καλεσα το Service μου ειπαν να κανω επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις - επανασυντονισμο κλπ , τα ιδια .Τσεκαραμε FW ηταν το τελευταιο .Οποτε ανοιξαμε Ticket για επισκευη ( θα μεκαλουσαν την επομενη για το ποτε θα ερθουν ) .Εγω ομως εψαχνα να δω τι φταιει ( μπας και ηταν απο κατι αλλο ) .Μιλωντας με ενα φιλο ηλεκτρονικο που ασχολειται και με τηλεοράσεις μου ειπε να κανω τα εξης :Σβησμο απο το κουμπι .Βγάλσιμο απο την μπριζα .Πατημα το κουμπι ξανα ( για να ξαναανοιξει - παρολο που ηταν εκτος ρευματος )Παραμονη εκτος τασης 3 ωρες .Μετα απο ολα αυτα οταν εκανα ξανα δοκιμη ολα λειτουργουσαν αψογα .Την τσακισα στις δοκιμες μεχρι της 3 την νυχτα και δεν ξανακανε κιχ .Την επομενη που με πηραν απο το Service ακυρωσα το ticket .Ισως να βοηθησει αυτο καποιον αλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα