Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που και ως που θα εισαι θυμα?Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Προσωπικα δεν θα εκανα ποτε O.C. αλλα πολλοι κανουν.Τωρα οταν λες οτι θα εισαι θυμα  επειδη αντι για i5 θα παρεις i7?.Ο i5 ειναι καλος μεχρι το σημειο που θα χρειαστεις το κατι παραπανω.Αυτο το κατι παραπανω πολυ λιγα προγραμματα το χρειαζονται αλλα δεν ξερεις τι θα γινει στο μελλον.Τωρα αν παρεις i7 δεν θα εισαι κοροιδο γιατι θα εχεις αυτο το κατι παραπανω.Αν δεν το χρησιμοποιησεις (στην προκειμενη περιπτωση το παιδι) αυτο,αυτος θα χανει.Οχι εσυ.

το μάρκετιν(γκ) είναι μεγάλη υπόθεση. συνήθως έχουμε στην κατοχή μας πάνω από 1 αντικείμενα που ελάχιστα χρησιμοποιούμε..

και όπως είπε ο φίλος pnick, καλό είναι να μην το παρακάνουμε...ήμουν της άποψης ενός απλούστερου συστήματος έτσι κι αλλιώς..

όμως το παιδί με τον πατέρα του, θα φτιάξουν πολύ δυνατό μηχάνημα οπότε το δώρο μου θα πρέπει να είναι "χρήσιμο"..

το ερώτημα παραμένει ως την Τρίτη ή Τετάρτη που θα κάνω κ κάποιες άλλες αγορές...

ευχαριστώ όσους έχουν ήδη απαντήσει.

Δημοσ.

απο προσωπικη μου εμπειρια, παντα ομως θα λεμε γιατι δεν πηραμε το καλυτερο, το κατι παραπανω......παντα θα μας τρωει ο πισινος. ετσι και εγω...ξεκινησα με τον 4570 αλλα με ετρωγε ο πωπος να παρω τον 4790. παντα λεμε γιατι δεν πηρα εκεινον το καλυτερο επεξεργαστη, γιατι δεν πηρα εκεινη την καρτα, οσοι ειναι αρρωστακια με τους υπολογιστες σιγουρα θα με νοιωθουν......................

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομικό θέμα πάρε i7, για να μη το κουράζουμε άδικα(ένας λόγος παραπάνω που πάει για δώρο και θα φανείς έτσι και γενναιόδωρος)

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να κάνω δώρο έναν απ'τους 2 επεξεργαστές για ένα νέο σύστημα που φτιάχνει ένας γνωστός για τον υιό του.

Το παιδί είναι 15 χρονών και ασχολείται με word/excel, gaming, σερφάρισμα αλλά όλα αυτά παράλληλα αρκετές φορές.

Ουσιαστικά το δώρο το διάλεξε εκείνος μιας κ φτιάχνει high-end μηχάνημα.

(Ζ87 ή Ζ97 μητρική της τάξεως των 160~200€, 8gb ram λογικά στα 1600mhz επειδή προϋπάρχουν & λογικά κάρτα γραφικών κάποια υλοποίηση της amd 280Χ ή gtx 780)

Δεν ξέρω τι να διαλέξω λόγω του future-proof της περίπτωσης αλλά και του τι πραγματικά χρειάζεται ένας τέτοιος άνθρωπος. Η επιλογή του Κ, είναι πως στο μέλλον αντί να κινηθεί για αναβάθμιση θα μπορώ να κλοκάρω έγω τον επεξεργαστή κ το σύστημά του ωστέ να είναι κ πάλι σε αρκετά καλή θέση.

Ευπρόσδεκτες οι γνώμες

ι7 αφου τα χρηματα δεν ειναι θεμα..η γνωμη μου ομως ειναι πως για ενα παιδακι 15 χρονων παραπαει...νομιζω το κακομαθενετε παρα πολυ...πληροφοριακα θα πω απλα πως ο κολητος μου ειναι γραφιστας και στο γραφειο του δουλευει με ι5 και 8 gb ram με μια καρτα γραφκων gtx550 ti με 2 οθονες παραλληλα photoshop,corel κ.α πολλα προγραμματα..εγω ο ιδιος δουλευω με ι3 και hd7870 και δεν εχω θεμα...οπως ειπα αν εχεις τα λεφτα δωστα,αλλα αυριο μεθαυριο το παιδακι θα ζητησει κατι πολυ καλυτερο και απο ι7...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...