smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπερα μολις αγορασα καινουτγιι υπολογιστη αλλα οι τέσσερις ανεμιστήρες που εχω αντι για μολεξ εχουν 4πιν coonector, τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 η μητρικη σου δεν υποστηριζει 4 pins ? ποια μητρικη εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Υποστηριζει φιλαρακο μου *ευχαριστώ για το ενδιαφερον)αλλα το κακο ειναι οτι υποστηριζει μονο ενα και οχι 4 που χρειαζομαο εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 δεν εχoyn molex ¨ για να συνδεθει σto psu edit.. τωρα ειδα.. ότι δεν εχει.. Πιο κουτι εχειες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 K380 coolermaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κανονικα επρεπε να ειχαν molex. τα fans .. δεν ξερω τι να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosathens Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Είσαι σίγουρος οτι εχουν 4pin και όχι 3pin??? 4pins κανονικα εχουν τα fans της ψύκτρας. Αν εχουν 3pin μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200203733 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Οχι δεν ειχε γαωτο πηρα τα be quiet 120 και δεν ειχε κανενα αλλο τροπο ρε παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Το 4pin μπαίνει σε 3pin όπως και το αντίστροφο. To τέταρτο pin είναι για να ρυθμίζει την ταχύτητα οπότε οι ανεμιστήρες θα δουλεύουν σε full ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosathens Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ναι, αυτο χρησιμευει βέβαια μονο οταν τα συνδεσεις στη μητρικη. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι case fans με 4pin connector δεν εχω συναντησει. Τώρα αμα του έχουν ξεμεινει από καμιά παλιά ψυκτρα και θελει να τα βαλει για case fans άλλο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Τελικα τριπινα ειναι περδευτικα..σκεφτηκα να παρω απο το εβαυ ενα καλωδιο το οποιο απο την μια να ειναι μολεξ και απο την αλλη τριπινο...αλλα δεν ειμαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 λογικα ok θα είναι η μετατροπή από molex σε pin εμενα ετσι είναι κ είναι ετσι από την μανα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Απο ebay πιο μου περοτεινεται ?τα πιο πολλα που ειδα ειναι ρα δυο πενταβολτα και τα αλλα δυο δωδεκαβολτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Γιατι δεν πας σε καποιο tech shop της γειτονιας σ ρε. molex θες να παρεις όχι να κανεις αναβάθμιση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Γιατί να παιδεύεσαι με το ebay. Άνετα κάνεις τη δουλειά σου μ' αυτά εδώ: http://www.e-shop.gr/sharkoon-adapter-4-pin-to-3-pin-p-PER.804330 http://www.e-shop.gr/sharkoon-3-pin-y-cable-p-PER.804329 http://www.e-shop.gr/zalman-zm-mc1-power-adapter-4-pin-to-4-x-3-pin-p-PER.806169 Προσοχή στο τελευταίο καλώδιο. Δε βγάζουν όλες οι έξοδοι την ίδια τάση. Αυτό σημαίνει ότι όποιο ανεμιστηράκι συνδέσεις πάνω σε έξοδο 5V θα λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές. Επίσης υπάρχουν πολλά fans που δεν λειτουργούν καθόλου σε τάση κάτω των 6V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα