SlackulatoR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Να σας ρωτησω παιδια.Ειμαι Ζωγραφου και με τη CYTA πιανω 9 down και 0,8 up.Λεω να παω στη wind και να βαλω VDSL 50αρι. Εσεις τι λετε αξιζει ; H οταν θα βαλω το 50αρι θα μου πιανει κανα 25αρι max. Διοτι κατεβαζω αρκετα torrents κλπ και χρειαζομαι παραπανω ταχυτητα και για streaming ειδικα. Ειμαι πλατεια Γαρδενιας στη Ζωγραφου. Αν σου δώσουν vdsl από καμπίνα θα έχεις καλύτερες ταχύτητες. Βέβαια σε εμένα δεν ισχύει μιας και μετά από 1 χρόνο που είμαι στην Wind σταδιακά έχει πέσει από τα 50 που κλείδωνα στα 37mbps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μήπως να ελέγξεις εσωτερική καλωδίωση κτλπ κτλπ?
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εχω 1 ισως και 2 Technicolor λογω Forthnet στο πατρικο μου , πιστευεις ειναι καλυτερο απο το Zte της Wind? Και αν ναι μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα χωρις προβληματα ?λογω διαφορας παροχου τα θεωρω καλυτερα απο τα zte απλα θες technicolor για vdsl εφοσον εχεις vdsl πχ 589,788,789 και κατι τετοια.κατα τα αλλα ναι θα παιξει και ας ειναι σε αλλο παροχο.υπαρχουν και τροποι για να μπεις σαν admin. http://www.insomnia.gr/topic/472170-technicolor-tg788vn/ αν και λογικα δεν θα χρειασει και θα παιξει σχετικα ευκολα. Να σας ρωτησω παιδια.Ειμαι Ζωγραφου και με τη CYTA πιανω 9 down και 0,8 up.Λεω να παω στη wind και να βαλω VDSL 50αρι. Εσεις τι λετε αξιζει ; H οταν θα βαλω το 50αρι θα μου πιανει κανα 25αρι max. Διοτι κατεβαζω αρκετα torrents κλπ και χρειαζομαι παραπανω ταχυτητα και για streaming ειδικα. Ειμαι πλατεια Γαρδενιας στη Ζωγραφου. θα πιανεις 50αρι αφου θα παιρνεις απο τα νεα kv του οτε.κοντα εκει εμενα πιο παλια.ειχα 15 ομως και ας ημουν πιο πανω.μπορει κατι αλλο να ειναι με την γραμμη σου αλλα ναι αν δεν θες να το ψαχεις πηγαινε vdsl.αλλα με adsl το max σε εκεινο το σημειο ειναι κανα 15-16.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αν σου δώσουν vdsl από καμπίνα θα έχεις καλύτερες ταχύτητες. Βέβαια σε εμένα δεν ισχύει μιας και μετά από 1 χρόνο που είμαι στην Wind σταδιακά έχει πέσει από τα 50 που κλείδωνα στα 37mbps. α.οπως ειπε ο thresh κοιτα εσωτερικη καλωδιωση και δες στον κατανεμητη ποσο συγχρονιζεις. β.παιρνεις απο κv ή απο το αστικο κεντρο.απο το kv ειναι πιο δυσκολο να πεσεις κατω απο τα 50 και συν οτι αμαπεσεις με καμια βλαβη αν δηλωθει πιστευω θα στο φτιαξουν.αν εισαι απο το αστικο κεντρο ειναι πιο δυσκολο. επισης το βασικο.φτιαξε την καλωδιωση σου συμφωνα με αυτο.ειναι must ειδικα αμα εισαι απο το αστικο κεντρο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ναι δεν σημαινει οτι φταιει αυτο υποχρεωτικα,μπορει κατι να εγινε απεξω αλλα επειδη το απεξω μπορει ο οτε να μην το φτιαξει για αυτο παρε τα μεγιστα τουλαχιστον φτιαχνοντας την καλωδιωση σου.αν μπορεις να δεις και ποσο συγχρονιζεις σε κατανεμητη/χωνευτη για να δεις που ειναι το προβλημα ακομα καλυτερα.απλα ειναι κριμα να χανεις και μεσα στο σπιτι σου.οκ την απωλεια εξω ισως να μην γινει κατι αλλα αν φτιαξεις το σπιτι σου λογικα θα δεις παραπανω απο 37 που εισαι τωρα.αν δεν πιανουν τα χερια σου για το σπιτι ή φωναζεις ηλεκτρολογο ή εστω να ερθει καποιος απο τον παροχο να δει ποσο συγχρονιζεις κατω.ισως ετσι το δωσει και βλαβη αν χανεις καπου εξω στο καλωδιο του οτε.
SlackulatoR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί για την περίπτωση μου σε άλλο θέμα, είναι πρόβλημα δικό τους OTE/Wind. Τώρα το καλοκαίρι κλείδωσα πάλι στα 49. Κάτω στην πολυκατοικία κλειδώνω όσο και πάνω. Το πρόβλημα είναι από το δίκτυο τους στον κατανεμητή. Θα το ξανα-δηλώσω βλάβη κάποια στιγμή αν δω περαιτέρω πρόβλημα.
Incepted Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 τα θεωρω καλυτερα απο τα zte απλα θες technicolor για vdsl εφοσον εχεις vdsl πχ 589,788,789 και κατι τετοια.κατα τα αλλα ναι θα παιξει και ας ειναι σε αλλο παροχο.υπαρχουν και τροποι για να μπεις σαν admin. http://www.insomnia.gr/topic/472170-technicolor-tg788vn/ αν και λογικα δεν θα χρειασει και θα παιξει σχετικα ευκολα. θα πιανεις 50αρι αφου θα παιρνεις απο τα νεα kv του οτε.κοντα εκει εμενα πιο παλια.ειχα 15 ομως και ας ημουν πιο πανω.μπορει κατι αλλο να ειναι με την γραμμη σου αλλα ναι αν δεν θες να το ψαχεις πηγαινε vdsl.αλλα με adsl το max σε εκεινο το σημειο ειναι κανα 15-16. τα θεωρω καλυτερα απο τα zte απλα θες technicolor για vdsl εφοσον εχεις vdsl πχ 589,788,789 και κατι τετοια.κατα τα αλλα ναι θα παιξει και ας ειναι σε αλλο παροχο.υπαρχουν και τροποι για να μπεις σαν admin. http://www.insomnia.gr/topic/472170-technicolor-tg788vn/ αν και λογικα δεν θα χρειασει και θα παιξει σχετικα ευκολα. θα πιανεις 50αρι αφου θα παιρνεις απο τα νεα kv του οτε.κοντα εκει εμενα πιο παλια.ειχα 15 ομως και ας ημουν πιο πανω.μπορει κατι αλλο να ειναι με την γραμμη σου αλλα ναι αν δεν θες να το ψαχεις πηγαινε vdsl.αλλα με adsl το max σε εκεινο το σημειο ειναι κανα 15-16. Συνδεσα το TG589vn v3 , στον συγχρονισμο καμια ιδιαιτερη αλλαγη οπως ηταν φυσικο . Σε τι πιστευεις οτι υπερισχυει του ZTE h168N ? Εχω μια εντυπωση οτι το Wifi στο Zte δουλευει καλυτερα (καλυτερο σημα δηλαδη)
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί για την περίπτωση μου σε άλλο θέμα, είναι πρόβλημα δικό τους OTE/Wind. Τώρα το καλοκαίρι κλείδωσα πάλι στα 49. Κάτω στην πολυκατοικία κλειδώνω όσο και πάνω. Το πρόβλημα είναι από το δίκτυο τους στον κατανεμητή. Θα το ξανα-δηλώσω βλάβη κάποια στιγμή αν δω περαιτέρω πρόβλημα. δεν το θυμομουν οτι το ειχαμε ξαναπει.με τοσα ατομα εδωμεσα δες παλι για βλαβη μηπως το δεχτουν.κατι με το απερχομενο ζευγαρι θα παιζει προβλημα Συνδεσα το TG589vn v3 , στον συγχρονισμο καμια ιδιαιτερη αλλαγη οπως ηταν φυσικο . Σε τι πιστευεις οτι υπερισχυει του ZTE h168N ? Εχω μια εντυπωση οτι το Wifi στο Zte δουλευει καλυτερα (καλυτερο σημα δηλαδη) αφου τερματιζεις την γραμμη δεν θα δεις διαφορα.εντωμεταξυ με βαση τα margins εισαι οριακα στο 50αρι.το θεωρω πιο stable το technicolor και εχει πολλα πραγματακια αλλα καποια δυστυχως ειναι μονο απο cli που θα πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να το χαρεις στο μεγιστο του. βεβαια το πιο σταθερο μπορει να ειναι και σχετικο στην περιπτωση σου που μπορει να εισαι ηδη σταθερος και με τα δυο. μπορεις απο την αλλη να κανεις και το παρακατω. βαζεις πανω 5 μερες το zte και βλεπεις τα συν και τα πλην.βαζεις πανω 5 μερες και βλεπεις τα συν και τα πλην και στο technicolor.βλεπεις που κερδιζει το καθενα με βαση παντα και την χρηση που το θες εσυ. αν πιστευεις οτι πχ το zte παιζει καλυτερα μπορεις να αφησεις το zte.το ιδιο και για το technicolor.αν πιστευεις πχ οτι το technicolor ειναι πιο stable αλλα το zte ειναι καλυτερο στο wireless μπορεις να βαλεις το zte να παιζει σαν access point πανω στο technicolor.δηλαδη το κομματι του Wireless να γινεται απο το zte
Incepted Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 δεν το θυμομουν οτι το ειχαμε ξαναπει.με τοσα ατομα εδωμεσα δες παλι για βλαβη μηπως το δεχτουν.κατι με το απερχομενο ζευγαρι θα παιζει προβλημα αφου τερματιζεις την γραμμη δεν θα δεις διαφορα.εντωμεταξυ με βαση τα margins εισαι οριακα στο 50αρι.το θεωρω πιο stable το technicolor και εχει πολλα πραγματακια αλλα καποια δυστυχως ειναι μονο απο cli που θα πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να το χαρεις στο μεγιστο του. βεβαια το πιο σταθερο μπορει να ειναι και σχετικο στην περιπτωση σου που μπορει να εισαι ηδη σταθερος και με τα δυο. μπορεις απο την αλλη να κανεις και το παρακατω. βαζεις πανω 5 μερες το zte και βλεπεις τα συν και τα πλην.βαζεις πανω 5 μερες και βλεπεις τα συν και τα πλην και στο technicolor.βλεπεις που κερδιζει το καθενα με βαση παντα και την χρηση που το θες εσυ. αν πιστευεις οτι πχ το zte παιζει καλυτερα μπορεις να αφησεις το zte.το ιδιο και για το technicolor.αν πιστευεις πχ οτι το technicolor ειναι πιο stable αλλα το zte ειναι καλυτερο στο wireless μπορεις να βαλεις το zte να παιζει σαν access point πανω στο technicolor.δηλαδη το κομματι του Wireless να γινεται απο το zte Με Zte ειχα καπου 15/3 attenuation με το Technicolor ανεβηκε αρκετα , αν και με Zte ειχα καποιες αποσυνδεσεις μεσα μεσα. Θα αφησω λιγο το Tech να δω πως παει κ αυτο .
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Με Zte ειχα καπου 15/3 attenuation με το Technicolor ανεβηκε αρκετα , αν και με Zte ειχα καποιες αποσυνδεσεις μεσα μεσα. Θα αφησω λιγο το Tech να δω πως παει κ αυτο . μην σε πολυνοιαζει για τα χαρακτηριστικα .το καθε ρουτερ διαβαζει διαφορετικα το attenuation.ακομα και ενα φιλτρο αναποδα μπορει να σου αλλαξει το attenuation.επισης σε adsl ειχα δει zte που μου εμφανιζε παραπανω attenuation απο το technicolor.λογικα θαπρεπει να σου παιξει πιο stable το technicolor.και το ξαναλεω για ολους.οποιος εχει vdsl ασχετα αν πιανει το max ή οχι φτιαχνει την καλωδιωση να ειναι για vdsl ωστε να παρει τα μεγιστα margin για λιγοτερους αποσυγχρονισμους. εδω και το link https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Incepted Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Βλεπω σε Crazy Sundays το Vdsl Router της Asus πιστευεις αξιζει για τα λεφτα του?http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472
Incepted Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μην σε πολυνοιαζει για τα χαρακτηριστικα .το καθε ρουτερ διαβαζει διαφορετικα το attenuation.ακομα και ενα φιλτρο αναποδα μπορει να σου αλλαξει το attenuation.επισης σε adsl ειχα δει zte που μου εμφανιζε παραπανω attenuation απο το technicolor.λογικα θαπρεπει να σου παιξει πιο stable το technicolor.και το ξαναλεω για ολους.οποιος εχει vdsl ασχετα αν πιανει το max ή οχι φτιαχνει την καλωδιωση να ειναι για vdsl ωστε να παρει τα μεγιστα margin για λιγοτερους αποσυγχρονισμους. εδω και το link https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Τελευταια εχω καποια θεματα με Packet loss και το ping ανεβηκε ξαφνικά κατα 50-60(σε παιχνιδι Dota 2, διαφοροι φιλοι μου δεν εχουν κανενα προβλημα) ... παιζει να ειναι θεμα παροχου ή εχει να κανει η γραμμη μου ?
SlackulatoR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δεν το θυμομουν οτι το ειχαμε ξαναπει.με τοσα ατομα εδωμεσα δες παλι για βλαβη μηπως το δεχτουν.κατι με το απερχομενο ζευγαρι θα παιζει προβλημα Μου είπαν πως δεν γίνεται κάτι καλύτερο στην γραμμή και πως είναι πρόβλημα του ΟΤΕ στην περιοχή.
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Βλεπω σε Crazy Sundays το Vdsl Router της Asus πιστευεις αξιζει για τα λεφτα του? http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472 βγαινει περιπου οσο το tp link 9980.ναι για αυτα που δινει η τιμη ειναι μια χαρα. Μου είπαν πως δεν γίνεται κάτι καλύτερο στην γραμμή και πως είναι πρόβλημα του ΟΤΕ στην περιοχή. τοτε δεν μπορεις να κανεις πολλα.μπορει πραγματι και τα υπολοιπα ζευγαρια να μην ειναι σε καλη κατασταση μπορει να μην θελουν να το κυνηγησουν παραπανω πολλα μπορει. Τελευταια εχω καποια θεματα με Packet loss και το ping ανεβηκε ξαφνικά κατα 50-60(σε παιχνιδι Dota 2, διαφοροι φιλοι μου δεν εχουν κανενα προβλημα) ... παιζει να ειναι θεμα παροχου ή εχει να κανει η γραμμη μου ? το packet loss μπορει να ειναι θεμα χαλκου μπορει και θεμα παροχου πχ καποιο θεμα στην καρτα ή πιτα dslam.μπορει και θεμα wireless αν μπαινεις wireless .μπορει και θεμα ρουτερ ακομα.παιζουν ολα τα σεναρια και θελει δοκιμες για να δεις τι μπορει να μην φταιει. πχ αλλο ρουτερ για να δεις αν φταιει το ρουτερ. δοκιμη πχ 03:00 04:00 το βραδυ να δεις αν ειναι θεμα πιτα dslam etc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα