Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

περιοχή? πόση απόσταση από το KV? έστειλαν τεχνικό και μέτρησε εκτός σπιτιού ότι πράγματι δεν συγχρονίζει πάνω από 20mbps?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βέβαια είναι τσιμπημένες οι τιμές σε router vdsl για αγορά (και αφού το δίνει ο πάροχος έστω και με χρησιδάνειο).

οκ Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

ναι οι τιμες των vdsl ειναι ακριβες γιατι ειναι κατι πιο νεο απο το adsl οποτε εχει και αναλογη χρεωση πανω στον εξοπλισμο.συν οτι αμα θες να παρεις και κατι καλο πρεπει να τα ψιλοσκασεις.

Το http://hyperiontest.gr/?l=1 το έχεις δοκιμάσει;

Ίσως κανένας γείτωνας να έχει δοκιμάσει.

Σε εμένα πούλησε ο ΟΤΕ 50ρα και ενώ είχα στην γειτωνία μου "κουτί VDSL" δεν έπιασα ποτέ πάνω απο 20

και για να μου το κατευάσουν στα 30 είδα και έπαθα.

α.μου φαινεται παραξενο να μην πιανεις πανω απο 20.

θα πρεπει να ειναι χαλασμενα ολα τα απερχομενα που το θεωρω δυσκολο.

οπως ειπε ο thresh το δωσες βλαβη στον οτε να κανει μετρηση στον κατανεμητη/χωνευτη και να δει ποσο παιζεις εκει?η απλα ζητησες 30 κατευθειαν?επισης αν δεν ειναι η καλωδιωση σου σωστη μεσα στο σπιτι δεν με παραξενευει να μην παιζεις πανω απο 20.για αυτο θελει δοκιμη στον κατανεμητη.

για την καλωδιωση εχει συζητηθει εδω..

http://www.insomnia.gr/topic/535486-προετοιμασια-για-vdsl/

περιοχή? πόση απόσταση από το KV? έστειλαν τεχνικό και μέτρησε εκτός σπιτιού ότι πράγματι δεν συγχρονίζει πάνω από 20mbps?

και να μας πει και ποσο ειχε πριν με adsl γιατι δεν πολυστεκει να παιρνεις απο kv και να μην πιανεις πανω απο 20.εκτος αν ειναι καλωδιακη και δεν θελου να την φτιαξουν.

Δημοσ.

φυσικά και το δηλωσα βλάβη, μέτρησαν αλλα δεν απαντησαν ποτε. Είπαν ότι είχαν στείλει sms που δεν πήρα ποτε. Πριν 2 εβδομάδες το ξαναδήλωσα βρήκαν στο σύστημα την περσινή μέτρηση αλλά ξαναμέτρησαν και τελικά το κατέβασαν. Στο ενδιάμεσο είχα ρωτήσει σε ΟΤΕ και ο υπάλληλος εκεί επέμενε (χωρίς να δεί sibel) ότι δεν θα γινόταν μείωση αφού είχα υπογράψει για χρόνο...Το μόνο που έπιανε η γραμμή από τα νούμερα της 50ρας ήταν το upload που έφτανε τα 3 ...

Δημοσ.

Νεο Ψυχικό - Ελληνορώσσων. Απο Γηροκομείο είμαι κάτω απο χιλιόμετρο αλλα έχουν σε λιγότερο από 2 τετράγωνα 2 "ντουλάπες" VDSL(μάλλον)  

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι 1000% σίγουρο ότι παίρνεις από καμπίνα? δεν νομίζω...

Κάπου είχε αναφέρει ο George94 ότι το κέντρο Ψυχικού είχε αναβαθμιστεί μόνο από την πλευρά Ψυχικού-Φιλοθέης και ότι μέσα στο 14 θα ξεκίναγαν οι αναβαθμήσεις για το υπόλοιπο.

από adslgr.com...

Δημοσ.

Τι να σου πω, απο το 2013 που μιλαγα στο τηλέφωνο αυτό αφησαν να εννοηθεί. Μετά έμπλεξα με άλλες δουλειές και το άφησα αφού είχα καλύτερο DL από όταν είχα την ADSL. Φέτος όμως που ξαφνικά έπεσα τραγικά τους ξαναδήλωσα βλάβη. Από κατάστημα ΟΤΕ που κοίταξαν είπαν ότι κλειδωνε στα 13 (η 50ρα...) το ZTE έλεγε μονιμως πάνω απο 20 αλλα πρέπει να φταίει το firmware του.... 

Δημοσ.

φυσικά και το δηλωσα βλάβη, μέτρησαν αλλα δεν απαντησαν ποτε. Είπαν ότι είχαν στείλει sms που δεν πήρα ποτε. Πριν 2 εβδομάδες το ξαναδήλωσα βρήκαν στο σύστημα την περσινή μέτρηση αλλά ξαναμέτρησαν και τελικά το κατέβασαν. Στο ενδιάμεσο είχα ρωτήσει σε ΟΤΕ και ο υπάλληλος εκεί επέμενε (χωρίς να δεί sibel) ότι δεν θα γινόταν μείωση αφού είχα υπογράψει για χρόνο...Το μόνο που έπιανε η γραμμή από τα νούμερα της 50ρας ήταν το upload που έφτανε τα 3 ...

εφοσον εχεις ζητησει ενα πακετο που δεν μπορεις να το πιασεις χωρις να φταις εσυ καπου δεν μπορουν να σου πουν οτι δεν μπορεις να πας στο μικροτερο.και δεν πρεπει να υπαρξει και ποινη εννοειται.δεν ειναι οτι παιζεις 50 και ζητησες 30 εσυ οποτε οκ δικαιολογημενα σου λενε εχεις υπογραψει.παντως παραξενο αμα παιρνεις απο kv να μην πιανεις την ταχυτητα που θες.εισαι σιγουρος οτι παιρνεις απο kv???/εχεις δει τα νεα καφαο στην περιοχη σου?δες το guide στην υπογραφη για το adsl για να δεις πως ειναι τα νεα καφαο(Kv).5 θα πρεπε να ειχες upload:P

Νεο Ψυχικό - Ελληνορώσσων. Απο Γηροκομείο είμαι κάτω απο χιλιόμετρο αλλα έχουν σε λιγότερο από 2 τετράγωνα 2 "ντουλάπες" VDSL(μάλλον)  

το νεο ψυχικο παιρνει και απο ψυχικο οσο νομιζω που ειναι επι κηφισιας στην γεφυρα απεναντι απο πλαισιο σχεδον.

το γηροκομειο ειναι αναμεσα πανορμου και κηφισιας.δεν θυμαμαι αν εχουν αλλαξει καφαο σε γηροκομειο,ψυχικο.πιο πιθανο μου μοιαζει να εχουν αλλαχτει του ψυχικου παρα του γηροκομειου.οτι βλεπεις ντουλαπα δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικα kv>συν οτι δεν θα ειναι μονο ενα καφαο αλλαγμενο αλλα θα πρεπει να ειναι ολης της περιοχης .οποτε αν βλεπεις και παλια καφαο μαλλον αυτο που κοιτας ειναι κατι αλλο και οχι kv.τα kv γραφουν πανω και εναν 3ψηφιο αριθμο συνηθως αν δεν εχει σκεπαστει απο αφισες.

είναι 1000% σίγουρο ότι παίρνεις από καμπίνα? δεν νομίζω...

από adslgr.com...

H φιλοθεη νομιζω εχει αλλαχτει.απο κατω πλευρα καποδιστριου.η πανω πλευρα παιρνει και απο χαλανδρι και μαρουσι σε καποια σημεια και δεν ειχαν αλλαχτει πιο παλια που κοιταγα για καποιον.

Τι να σου πω, απο το 2013 που μιλαγα στο τηλέφωνο αυτό αφησαν να εννοηθεί. Μετά έμπλεξα με άλλες δουλειές και το άφησα αφού είχα καλύτερο DL από όταν είχα την ADSL. Φέτος όμως που ξαφνικά έπεσα τραγικά τους ξαναδήλωσα βλάβη. Από κατάστημα ΟΤΕ που κοίταξαν είπαν ότι κλειδωνε στα 13 (η 50ρα...) το ZTE έλεγε μονιμως πάνω απο 20 αλλα πρέπει να φταίει το firmware του.... 

αυτοι μπορει να βλεπαν οτι παιζεις 20+ οποτε να σου πουν εχεις vdsl αλλα απο το αστικο κεντρο αφου εισαι κοντα.

επισης δυσκολο το zte να λεει 20 και να βλεπουν απο μεσα 13.δεν θυμαμαι ποτε σε κανενα ρουτερ να βγαζει λαθος την ταχυτητα συγχρονισμου.να βγαζει λαθος margin/atttenuation ναι αλλα την ταχυτητα συγχρονισμου οσο θυμαμαι οχι.οποτε ή κατι λαθος κοιτανε ή εχει γινει κανα μπερδεμα και κοιτανε αλλο Port και οχι το δικο σου.

α.ριξε και ενα firmware update στo zte και γραψε και τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ.margin,attenuation.data rate,max attaiinable,παντως για να κερδισεις οσο γινεται κοιτα και την καλωδιωση σου με βαση αυτο.

http://www.insomnia.gr/topic/535486-προετοιμασια-για-vdsl/

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και παλι ευχαριστω για τις απαντησει αν και η αληθεια ειναι οτι αργησα λιγο να τις τσεκαρω , πλεον ειμαι με Wind VDSL Γιαννενα και η γραμμη πεταει , 50/10 κλειδωνει , σε Speedtest γυρω στα 47/10 ολα καλα , καλυτερα κ απο Forthnet.

Δημοσ.

εφοσον εισαι κοντα στον οτε οτι παροχο και να βαζες τον ιδιο χαλκο θα παιρνες οποτε πανω κατω την ιδια ταχυτητα sync.δνε ειναι τοσο θεμα παροχου οσο πιο πολυ θεμα εξοπλισμου.κοιτα και αυτο για την καλωδιωση του Vdsl.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Και ελπιζω και καποια στιγμη να παρεις κανα καλυτερο ρουτερ απο τα zte.

κανα Fritz,κανα Draytek.κανα tp link εστω.

Δημοσ.

εφοσον εισαι κοντα στον οτε οτι παροχο και να βαζες τον ιδιο χαλκο θα παιρνες οποτε πανω κατω την ιδια ταχυτητα sync.δνε ειναι τοσο θεμα παροχου οσο πιο πολυ θεμα εξοπλισμου.κοιτα και αυτο για την καλωδιωση του Vdsl.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Και ελπιζω και καποια στιγμη να παρεις κανα καλυτερο ρουτερ απο τα zte.

κανα Fritz,κανα Draytek.κανα tp link εστω.

Δεν ξερω αν πηγαινε σε εμενα αυτο , οπως και να εχει ειμαι ευχαριστημενος με την υπηρεσια οποτε δεν το σκεφτομαι για καινουριο modem ειδικα πανω απο τα 100 ευρω που βλεπω οτι παει ;P οποτε μεχρι νεωτερας θα κατσω στα αυγα μου με το zte

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πηγαινε σε εμενα αυτο , οπως και να εχει ειμαι ευχαριστημενος με την υπηρεσια οποτε δεν το σκεφτομαι για καινουριο modem ειδικα πανω απο τα 100 ευρω που βλεπω οτι παει ;P οποτε μεχρι νεωτερας θα κατσω στα αυγα μου με το zte

ναι σε σενα πηγαινε:).

σε vdsl το πιο value for money ειναι πραγματι το tp link 9980 που ειναι λιγο κατω απο τα 100.εκτος αν πεσει κανα technicolor 788 στα χερια σου που και αυτο αξιζει ή αν το βρεις με καμια χαμηλη τιμη.βεβαια εχει πολυ λιγοτερα πραγματα απο το tp link.μετα draytek ,fritz ανεβαινεις σε 150 +

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι σε σενα πηγαινε :).

σε vdsl το πιο value for money ειναι πραγματι το tp link 9980 που ειναι λιγο κατω απο τα 100.εκτος αν πεσει κανα technicolor 788 στα χερια σου που και αυτο αξιζει ή αν το βρεις με καμια χαμηλη τιμη.βεβαια εχει πολυ λιγοτερα πραγματα απο το tp link.μετα draytek ,fritz ανεβαινεις σε 150 +

Εχω 1 ισως και 2 Technicolor λογω Forthnet στο πατρικο μου , πιστευεις ειναι καλυτερο απο το Zte της Wind? Και αν ναι μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα χωρις προβληματα ?λογω διαφορας παροχου

Δημοσ.

Να σας ρωτησω παιδια.Ειμαι Ζωγραφου και με τη CYTA πιανω 9 down και 0,8 up.Λεω να παω στη wind και να βαλω VDSL 50αρι.

Εσεις τι λετε αξιζει ; H οταν θα βαλω το 50αρι θα μου πιανει κανα 25αρι max. Διοτι κατεβαζω αρκετα torrents κλπ και χρειαζομαι παραπανω ταχυτητα και για streaming ειδικα.

Ειμαι πλατεια Γαρδενιας στη Ζωγραφου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...