jeanthira7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα στην καλή παρέα, Τα θέματα που εχω με την εφαρμογή είναι τα εξής: 1. Κάθε φορά που την ανοίγω μου δείχνει το λογότυπο και μετά ασπρη οθόνη με επισήμανση ότι το username και το password είναι λανθασμένα και πρέπει να το ανοίξω και δεύτερη φορά... 2. Την δεύτερη φορά που το ανοίγω πάντα μου ζητάει κωδικό πρόσβασης τον οποίο πρέπει να τον δίνω πάντα όπως και στο desktop μου δηλαδή... 3. Δεν εχω καταλάβει το λογο που δεν συνεργάζεται με το tapatalk... Αυτά...
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Θα σου απαντήσω για το 3. Το tapatalk δ2ν είναι διαθέσιμο για την εφαρμογή τoυ insomnia. Δεν νομίζω να υπάρχουν τεχνικοι λόγοι απλά δεν θέλει ο admin. Πάντως σύμφωνα με τον admin έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει νέα έκδοση (αμην και πότε) στο οποίο θα διορθωθούν αρκετά bugs.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 3. Δεν εχω καταλάβει το λογο που δεν συνεργάζεται με το tapatalk... καλώς ή κακώς η διαχείρηση αποφάσισε να φτιάξει app για το forum το οποίο διαθέτει δωρεάν κι αν δεν κάνω λάθος αναμένεται νέα έκδοση που θα διορθωθούν τα προβλήματα της τωρινής (ή τουλάχιστον τα πιο βασικά/σημαντικά) με το να δώσουν την δυνατότητα να υπάρχει επιλογή άλλου app, αυτομάτως πετάνε τα λεφτά που έδωσαν για την δημιουργία του insomnia app...
gesamgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ολες οι εφαργογες των forums που εχω δοκιμασει ειναι προβληματικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις