Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Με ποιοτικό 500+ θα είσαι καλυμμένος στις περισσότερες των περιπτώσεων.Αν βάζεις ως πρωταρχικό ζητούμενο την αθόρυβη λειτουργία (σε διάφορα load) κοίταξε πρωτίστως σε Be Quiet,για αυτό φημίζονται και όχι άδικα τις περισσότερες φορές.Αν πας σε κουτί με ηχομονωτικά υλικά μπορεί να μη χρειαστείς έξτρα ανεμ/ες εκτός και αν το ψειρίζεις.
maparios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κουτί με ηχομονιτικα; κάποιο παράδειγμα; απλά δεν θέλω να κάνω βιαστική αγορά και μετά να το μετανιώσω αλλά από την άλλη έχω project που τρέχουν και δεν ξέρω τι να κάνω!
Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κουτί με ηχομονιτικα; κάποιο παράδειγμα; Σαν και αυτά που σου χουν προταθεί ήδη..
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ηχομόνωση είναι το παν . ? Mac Pro τελος . το εχω σε studio κα iδουλευει πενα ουτε καν το ακουω.
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Λοιπον πρωτον δεν χρειζεσαι πανω απο 550w τροφοδοτικο, οτι καρτα και να βαλεις πανω θα την σηκωνει ανετα. Παμε στο σημαντικο μερος τωρα: Κουτι: http://www.skroutz.gr/s/2195260/Fractal-Design-Define-R4.html Τοσα βραβεια, τοσα αριστα reviews, ναι αυτο το κουτακι, που ειδικεύεται στην απομόνωση του ηχου, ειναι οτι πρεπει για την περίπτωση σου. Παμε τωρα στα psu: Αν θες να κανεις την υπερβολή υπαρχουν και τα FANLESS τροφοδοτικό οπου απλα δεν υπαρχει η λεξη θορυβος. Το καλυτερο top of the top ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/seasonic-ss-460fl-x-460w-fanless-p-PER.640391το 500αρι δυστυχώς ειναι ακριβο στην Ελλαδα δεν το βρισκεις κατω απο 180€. Παρολα αυτα εγω θα σου προτεινα αυτο http://www.e-shop.gr/be-quiet-straight-power-e9-500w-p-PER.911097διοτι θα κανει την δουλειά που θες αριστα και με το παραπάνω! 1
Physiciant Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πραγματικά είμαι λίγο χαμένος ! Να πάρω 550 πχ; το 450 μου κάηκε .. Επίσης να βάλω έξτρα ανεμηστηρακια η θα προκαλέσουν θόρυβο; Αν το κουτί έχει ήδη ανεμιστηράκια όπως αυτό που σου πρότεινα δε βρίσκω το λόγο να βάλεις και άλλα. Αν πάλι πάρεις κάποιο που δεν έχει πολλά και θέλεις να τοποθετήσεις και άλλα πάρε κάποια ποιοτικά χαμηλών στροφών (max 1000) για να μην ακούγεται τίποτα. Όσο για το τροφοδοτικό, αν δεν σκοπεύεις να βάλεις δεύτερη κάρτα γραφικών το 550W είναι μια χαρά.
cabdik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 να πω κι εγω 2 κουβεντες.......!!! ολος ο θορυβος, ο οποιος ειναι και το σημαντικο στην περιπτωση σου, προερχεται απο τους ανεμιστηρες του συστηματος. αρα, ο στοχος σου, εφοσον δεν εχεις κανενα ενεργοβορο και απαιτητικο σε ψυξη συστημα, κατ' εμε θα πρεπει να ειναι ο εξης ενας. να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερα ανεμιστηρια στο συστημα σου..!! επειδη ομως δεν μπορουμε να αποφυγουμε σε καποια ζωτικα συστηματα, τα ανεμιστηρια, οπως π.χ στον επεξεργαστη και στο τροφοδοτικο, εφοσον δεν μπορουμε να βαλουμε fanless PSU, τοτε κοιταμε τα ανεμιστηρια 1 να ειναι μεγαλα σε διαστασεις (τουλαχιστον 12αρια), ωστε να παρεχουν ικανοποιητικη ροη αερα με λιγες στροφες, και 2 οσο το δυνατον μικροτερων db, δλδ κατασκευαστικα, τα ανεμιστηρια να ειναι οσο πιο αθορυβα γινεται..!!! το BeQuiet φαινεται καλη περιπτωση, καθως ειναι καλης εταιριας και εχει 13,5cm fan...!! Μακαρι να μπορουσες να βαλεις Fanless τροφοδοτικο...!!! οσο για το κουτι, πρωτα κοιτα τους χωρους και τα φιλτρα, και επειτα την ηχομονωση..!! καθως οπως ειπα παραπανω, ο θορυβος προερχεται απο τα ανεμιστηρια...!!
maparios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 τελικα επελεξα: BE QUIET! POWER ZONE 650W και Fractal Design Define R4 ευχαριστώ πολύ σε όλους παιδιά! 3
cabdik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 οταν τα τοποθετησεις, περιμενουμε εντυπωσεις..!!! 1
maparios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 τα περιμενω πως και πως!! πεμπτη θα ερθει το κουτι και τεταρτη τροφοδοτικο,πεμπτη απογευμα ανεβαζω εντυπώσεις + φωτογραφία 2
maparios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Παιδιά μια χαζή ερώτηση είδα πως το κουτί περνει τροφοδοτικό στην κάτω μεριά υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό;
pnick Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Παιδιά μια χαζή ερώτηση είδα πως το κουτί περνει τροφοδοτικό στην κάτω μεριά υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό; Μην ανησυχείς. Όλα έτσι είναι πλέον. Να θυμάσαι, τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού προς τα κάτω.
Physiciant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μην ανησυχείς..το συγκεκριμένο είναι 80PLUS® Bronze certification for high efficiency of up to 90%. Support of Intel’s Deep Power Down C6/C7 mode
maparios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Είδα μερικούς να το βάζουν από πάνω και άλλους από κάτω για αυτό μπερδεύτηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα