Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο pc της δουλειας πολλα εγγραφα Word αλλα σε ένα αρχειο σχετικο με το αντικειμενο του θεματος και φυσικα διαφορετικες σελιδες .

Υπαρχει τροπος να εντοπισω ένα εγγραφο από καποια χαρακτηριστικη λεξη στα αρχεια Word αυτά με τις πολλες σελιδες ?

Θα μου ηταν πολύ χρησιμο .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εννοείς εύρεση αρχείων που έχουν συγκεκριμένο περιεχόμενο/λέξεις;

Επιλέγεις Αρχείο -> Αναζήτηση αρχείων.

Δημοσ.

Ευχαριστω.Σε ένα από τα λιγα Word που εχω στον εδώ υπολογιστη εκανα αυτό που λες αλλα δεν ανοιγει παραθυρο να δωσω λεξη για ευρεση όπως στο Excel .Εχω το Office 2003

Επισης στη δουλεια δεν εχω ένα αρχειο Word αλλα δεκάδες που εχουν πολλα διαφορετικα εγγραφα μεσα

Διορθωση: Ανοιγει επανω δεξια ένα παραθυρο ευρεσης αλλα γραφω μια λεξη από το κειμενο και δεν την βρισκει

Δημοσ.

Δε βλέπεις την αναζήτηση στη δεξιά πλευρά που ανοίγει;

Μπορείς να κάνεις το ίδιο και από το excel επιλέγοντας να αναζητήσει σε word αρχεία.

Δεν έχει σημασία πόσα έγραφα έχεις. Αναζήτηση μέσα σε αυτά θα κάνει.

Δημοσ.

Ναι δικιο εχεις ...Σε ένα εγγραφο Word που εχω βρηκε την λεξη που του εδωσα αλλα δεν ξερω αν μπορει να το κανει σε διαφορετικα αρχεια Word γιατι δεν εχω πολλα εδώ

Για να γινω πιο σαφης: Εχω ένα αρχειο Word  με μεταθεσεις συναδελφων , ένα με αλλα στοιχεια , άλλο με αλλα κλπ κλπ και το καθενα εχει πολλα ανεξάρτητα εγγραφα μεσα.

Αν θελω να βρω με πχ το ονομα συναδελφου σε ποια αρχεια περιεχεται γινεται ?

Δημοσ.

Τι εννοείς "το κάθε word έχει πολλά έγγραφα μέσα;" Αφού κάθε word είναι έγγραφο...

Όπως και να'χει σου έχω ήδη απαντήσει σε αυτό:

Αν θελω να βρω με πχ το ονομα συναδελφου σε ποια αρχεια περιεχεται γινεται ?

Η αναζήτηση αυτή είναι με βάση το περιεχόμενο των εγγράφων/αρχείων πες τα όπως θέλεις.

Αυτό που είπα & στην αρχή και αυτό που αναζητάς.

Διορθωση: Ανοιγει επανω δεξια ένα παραθυρο ευρεσης αλλα γραφω μια λεξη από το κειμενο και δεν την βρισκει

Βεβαιώσου πως δίνεις σωστή διαδρομή για τη θέση των αρχείων πριν πατήσεις αναζήτηση.

Το παράθυρο θα πρέπει να είναι το "βασική αναζήτηση αρχείων".

Δημοσ.

Κάθε Word είναι ένα αρχειο αλλα μπορει να περιεχει διαφορετικες επιστολες αυτοτελείς .

Αυτό εννοω γιατι ετσι τα αρχειοθοτουσε η συνάδελφος που μου παραδινει το αρχειο (κακως για μενα αυτή η μορφη αρχειοθέτησης) αλλα ετσι είναι

Τετοια αρχεια Word με πολλα αυτοτελή εγγραφα εχω πολλα και είναι δυσκολη η αναζητηση καποιου που θελω "χειροκινητα" ψάχνοντας ένα ένα  αρχειο με δεκάδες σελιδες .

Δεν ξερω αν εγινα σαφης

Δημοσ.

Η αναζήτηση είναι στα αρχεία οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη βρει αυτό που ζητήσεις

Στα αρχεια ενός εγγραφου Word ή πολλων ? Ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Επιλέγεις Αρχείο -> Αναζήτηση αρχείων.

Το παράθυρο θα πρέπει να είναι το "βασική αναζήτηση αρχείων".

:P

όταν λέμε αρχεία εννοούμε τα αρχεία word βρεϊ

• Like 1
Δημοσ.

Ένας τρόπος που χρησιμοποιώ για την αναζήτηση ενός εγγράφου, φακέλου, μηνύματος κλπ που δεν θυμάμαι τον πλήρη τίτλο του αλλά κάποια λέξη ή στοιχείο, είναι να τη γράψω στη μπάρα αναζήτησης του Start button, στα Windows 7.

Δεν ξέρω αν έχεις αυτό το λειτουργικό στο γραφείο σου, αλλά αν ναι, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Δημοσ.

Ένας τρόπος που χρησιμοποιώ για την αναζήτηση ενός εγγράφου, φακέλου, μηνύματος κλπ που δεν θυμάμαι τον πλήρη τίτλο του αλλά κάποια λέξη ή στοιχείο, είναι να τη γράψω στη μπάρα αναζήτησης του Start button, στα Windows 7.

Δεν ξέρω αν έχεις αυτό το λειτουργικό στο γραφείο σου, αλλά αν ναι, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Windows 7 εχω και στα δυο pc αλλα εδώ που το δοκιμασα αλλα βρισκει και αλλα όχι

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κάποια πρόοδος είναι κι αυτή.

Ίσως, με κάποιες προσπάθειες (εναλλαγή λέξεων-κλειδιών κλπ) καταφέρεις κάτι περισσότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...