fineasfoga Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας κύριοι.. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά που γίνετε σε αυτό το φόρουμ.. Το θέμα μου: Στό σπίτι έχω χάσει τη σύνδεση με το free wifi και θέλω μεγαλύτερη εμβέλεια. Από μία προηγούμενη δραστηριότητά μου, είχα το usb adapter TP-LINK WN722G με λευκή κεραιούλα, και μία κεραία την TP-LINK TL-ANT2414A..(14 DB) Σκέφτηκα πώς θα ήταν αρκετό να συνδεόμουν με αυτά, γιά καλό σήμα, όμως τίποτε.. Aρκετές φορές έπιανε καλύτερα με την εσωτερική ασύρματη κάρτα του laptop.. και αρκετές φορές περιπλανήθηκα.. γυρνώντας την κεραία και το laptop μπρός πίσω στο σπίτι.. χωρίς αποτέλεσμα. Καταλαβαίνετε.. Έψαξα μερικές μέρες στο google.. βρήκα πολλές πληροφορίες.. και κατάλαβα πώς αν και ηλεκτρονικός του Ευκλείδη στη Θεσσαλονίκη...δεκαετία 70' και ΣΕΤΗΛ στον Πύργο Ηλείας στον στρατό.. υστερούσα σε καινούριες ωρολογίες και έννοιες.. ασυρμάτων δικτύων.. Και το μόνο που γινόταν ηταν κομφούζιο ιδεών και μυαλού.. Ρώτησα τον γιό μου που είναι φάν του insomnia και νάμαι.. Η ερώτηση έχει 2 σκέλη Χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα κεραία (είναι κατευθυντική) τοποθετώντας την ακόμη και στην ταράτσα.... είναι πιθανό... με αγορά κάποιου repeater της tp-link (για συμβατότητα) να πιάνω ικανοποιητικότερο ενυσχημένο σήμα? και να το μοιράζω απλά, ασύρματα σε 2 laptop Αισθάνομαι πώς χρειάζομαι μία μη κατευθυντική κεραία για να πιάνω περισσότερα ασύρματα δίκτυα, με μεγαλύτερη απολαβή όμως από 14db που έχει η κατευθυντική πού έχω ήδη. Ποιές είναι οι απόψεις σας? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο και τον χρόνο σας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα