jimmy27 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μου κάηκε ο σκληρός δίσκος σε ένα netbook και θέλω να το ανοίξω για να τον αλλάξω αφού έχω βγάλει πόσες βίδες δεν μπορώ να καταλάβω πως θα ανοίξει. μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. είναι το συγκεκριμένο μοντέλο sony vaio vgn tt46sg. http://www.sony-asia.com/product/vgn-tt46sg
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Στα περισσότερα netbook είναι κάτω από το καπάκι, πρέπει να βγάλεις το πληκτρολόγιο (συνήθως το κρατάνε κάποιες βίδες και κάποια κλιπσάκια) μετά το καπάκι και από κάτω θα είναι ο σκληρός
jimmy27 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν είναι ξεχωριστό το πληκτρολόγιο όπως σε κάποια άλλα netbook. Αν δεις κάποιες φωτογραφίες ολόκληρο το πληκτρολόγιο καλύπτεται από το πλαστικό και δεν αφαιρείται ξεχωριστά. Στην ουσία 2 πλαστικά συνθέτουν το pc αν καταλαβαίνεις τι λέω. δες και την εικόνα πιο κάτω.
jimmy27 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλό είναι το βιντεάκι αλλά δεν σου δείχνει πώς έφτασε σε αυτό το σημείο, τι βίδες έβγαλε κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα