Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα μου ενεργοποίησαν την ADSL 24 σύνδεση από τη HOL.

Απ'ότι είδα στα χαρτιά τους και όπως θα δείτε στη φωτο το router μπορεί να καταφέρει και 15+mbps.

Η ταχύτητα που πιάνω είναι 11mpbs και με το ζόρι. Γιατί τόσο χαμηλά, και ενώ ο γείτονας πιάνει 16+ και είναι και αυτός στην HOL αλλά έχει Netfaster;

Μπορώ να ανεβάσω την ταχύτητά μου;

image.png

Δημοσ.

παιζει ρολο η εσωτ καλωδιωση,τα φιλτρακια , σε ποια πριζα ειναι το μοντεμ, ποσα τηλ εχεις πανω... κ στο τελος παιζει κ το μοντεμ αλλα οχι για τοσες μεγαλες διαφορες ... 1-2 mbit μπορει κ να τα κερδισεις με αλλο ...παρολαυτα όντος το zte ειναι για τα σιδερα

Δημοσ.

α.παρε την Hol τηλεφωνο διοτι εχεις 11 margin.πεστους να σου βαλουν 6 margin.αν σου πουν μα μου σου του τοτε ζητα 9 margin που το βαζουν πιο ευκολα.με το 9 margin θα κερδισεις κανα 1,5 Mbit Περιπου.αν στο ριξουν στο 6 τοτε σε βλεπω να κερδιζεις 3megabit+

με το attenuation που εχεις εβαζες και vdsl ακομα αλλα οχι σε Hol γιατι νομιζω η Hol δεν δινει vdsl απο το αστικο κεντρο.

πιεσε τους για 6 margin ασχετα αν σου λενε οτι θα εχεις αποσυνδεσεις και βλακειες.εχεις πολυ καλη γραμμη για να παιζεις στα 13 mbit και το 11 margin ειναι απλα υπερβολη.κατα τα αλλα ναι πετα και το zte και παρε και κανα αλλο ρουτερ και θα κερδισεις ακομα περισσοτερο σε ταχυτητα γιατι το zte οχι μονο συγχρονιζει χαμηλα αλλα ειναι και χαλια στα παντα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ pouline για την απάντησή σου.

Θα τους πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα και θα τους το ζητήσω.

Πάντως VDSL δεν έχει η περιοχή μου, πήρα τηλέφωνο τον OTE σήμερα.

Σχετικά με το να αγοράσω καινούριο router, τι router μου προτείνεις;

Δημοσ.

Ευχαριστώ pouline για την απάντησή σου.

Θα τους πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα και θα τους το ζητήσω.

Πάντως VDSL δεν έχει η περιοχή μου, πήρα τηλέφωνο τον OTE σήμερα.

Σχετικά με το να αγοράσω καινούριο router, τι router μου προτείνεις;

αν σου βαλουν 9 margin κρατησε το για μια δυο μρες να δεις οτι εισαι σταθερος και μετα στειλε email οτι οκ παιζω σταθερα στο 9 και καντε το 6.

για αγορα ρουτερ εξαρτατε τι λεφτα θες να δωσεις.εχει απο 30-40 ευρω που μπορεις να παρεις tp link,d link μεχρι καμια 60 αρια που ειναι πχ netgear dgn2200 μεχρι 100 + για να πας σε draytek και να πας και σε vdsl draytek για μελλοντικη χρηση.αλλα οτι και να παρεις θα παιξει καλυτερα απο το zte>αμα δεις στα θεματα που εχουν ανοιχτει θα δεις απειρα θεματα και για αγορα νεου ρουτερ αλλα θα δεις και για απειρα θεματα με προβληματα μe ta zte.τα περισσοτερα θεματα εχουν να κανουν με το wireless ενω θα βρεις και για αποσυνδεσεις και για χαμηλο sync και για κολληματα που φευγουν μετα απο restart του ρουτερ.vdsl μπορει να μην εχεις απο τα νεα Kv αλλα εσυ λογω μικρης αποστασης θα μπορουσες να βαλεις vdsl απο το αστικο κεντρο.απλα νομιζω οτι η Hol δεν δινει απο το αστικο κεντρο οποτε ισως κακη επιλογη αυτος ο παροχος.

• Like 1
Δημοσ.

αν του δωσουν το Netfaster τοτε ναι θα παιξει καλυτερα απο το zte.απλα το Netfaster υποτιθεται οτι το δινουν σε voip συνδεσεις οποτε ισως να τον πρηξουν λιγο μεχρι να του το δωσουν αφου δεν εχει voip.

• Like 1
Δημοσ.

παντως μην μεινεις με αυτο .και κανα tp link των 20-30 ευρω να παρεις θα δεις καλυτερα αποτελεσματα.και επειδη εχεις καλη γραμμη και αμα σου βαλουν 6 margIn θα παιξει ακομα καλυτερα ειναι κριμα να χανεις σε ταχυτητα λογω αυτου του ρουτερ.

ελπιζω μονο να μην φας πρηξιμο γιατι θες αλλο ρουτερ και γιατι θες 6 margin.πολλες φορες μπορει να πεσεις και σε παραξενο τεχνικο και ο ενας να στο κανει ενω ο αλλος να σου πει οχι.εκει ή παιρνεις ξανα τηλεφωνο η πας με την μεθοδου του email.ακομα και να λενε για αποσυνδεσεις δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.αν εχεις προβλημα τοτε σε ξαναβαζουν  σε 9 ή σε 11.που δυσκολο να εχεις θεμα με τετοια γραμμη.και η forthnet δινει 6 margin σε ολους απο default.

Δημοσ.

αν του δωσουν το Netfaster τοτε ναι θα παιξει καλυτερα απο το zte.απλα το Netfaster υποτιθεται οτι το δινουν σε voip συνδεσεις οποτε ισως να τον πρηξουν λιγο μεχρι να του το δωσουν αφου δεν εχει voip.

Ούτε εγώ έχω voip απλά τους είπα ότι το έχω δανειστεί από αλλού και δουλεύει πολύ καλύτερα στη γραμμή μου και μου το στείλανε χωρίς μα μου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω voip απλά τους είπα ότι το έχω δανειστεί από αλλού και δουλεύει πολύ καλύτερα στη γραμμή μου και μου το στείλανε χωρίς μα μου...

μια χαρα.λογικα απο επιστροφες και διαφορα τετοια θα πρεπει να τους περισσευουν αρκετα τετοια.ισως του δωσουν κανα μεταχειρισμενο αλλα αμα ειναι να παιξει καλυτερα γιατι οχι.αλλωστε και να του χαλασει παλι θα του δωσουν αλλο αφου ειναι με χρησιδανειο.και επειδη εχουν διαφορα μοντελα voip ισως του δωσουν καποιο πιο παλιο.θα δειξει.

β.επισης δεν μας ειπε αν του εδωσαν zte.(αν και zte δινουν στa retail (non voip).)

γ.μετα εξαρτατε και σε ποιον θα τυχει στο τηλεφωνο ειτε για την αλλαγη του ρουτερ ειτε για το margin.μερικοι πχ βαζουν 6 margin αλλοι σου βγαζουν λιγο την πιστη.εκει μπορει να στειλει και email.για να μην χασουν πελατη ολο και κατι θα κανουν;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...