Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα έναν Samsung 840 evo 120 GB και δεν μου δουλεύει το over provisioning. Κλικάρω SET OP και μετά από λίγα δευτερόλεπτα λαμβάνω το μήνυμα "Could not set the selected size. Try a smaller value". Αναβάθμισα το magician, δοκίμασα με μικρότερα ποσοστά (μέχρι και 2%) αλλά πάλι τα ίδια. Τι παίζει λέτε;

Δημοσ.

Στον δίσκο μόλις που εγκατέστησα τα windows, άρα είναι άδειος, και έχω κάνει όλες αυτές τις ρυθμίσεις που γράφεις. Δυστυχώς, εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Αυτό το ......over provisioning , τι ακριβώς κάνει ρε παιδιά ; Έχεις καμιά διαφορά ή ....μπααα ! Επίσης αν έχουμε ρυθμίσει τους SSD μας χειροκίνητα και όχι με το magician , παίζει αυτό το πράμα ;

Δημοσ.

Επειδή το έχω κάνει και γω στον δικό μου (Samsung 840 Pro) δημιουργεί ένα τόμο για να κάνει κάποιες λειτουργίες φαντάζομαι. Και λέει ότι αν δεν φτιάξεις τόμο μπορεί να προκληθεί corruption στα αρχεία.

Δημοσ.

http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/about/whitepaper05.html

OP has a direct effect on SSD performance under sustained workloads and as the drive is filled with data. Guaranteeing free space to accomplish the NAND management tasks discussed above (Garbage Collection, Wear-Leveling, Bad Block Management)

Απλά δεσμεύεις λίγο χώρο στον οποίο δεν θα μπορείς να γράψεις τίποτα εσύ και θα είναι πάντα ελεύθερος για της λειτουργίες Garbage Collection, Wear-Leveling που εξασφαλίζουν την γρήγορη λειτουργία και την μείωση φθοράς.

Ούτε φόβος για coruption υπάρχει ούτε τίποτα άλλο,μπορείς και απλά να φροντίζεις να μην τον γεμίζεις μόνος σου τέρμα και είναι το ίδιο πράγμα.  

Δημοσ.

Μετά από πολλές προσπάθειες, τώρα μου έβγαλε μήνυμα να δημιουργήσω manual το χώρο. Το έχει κάνει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...