SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Πήρα της wind το πακετάκι με το mobile internet http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/και εχει μεσα το Huawei E5220 φορτίζει μεσω usb και εχει και μπαταρία η οποία κρατάει 4 ώρες , εγω θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω καποιο καλώδιο να το εχω στην μπρίζα μόνιμα ωστε να να ειναι on συνέχεια ; Διάβασα οτι μπορεί να γίνει αυτο αλλα δεν μπορώ να βρώ τα spec του τι φορτιστή να πάρω , οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει Ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 έχουμε την ίδια συσκεύη με 5volt 2ah το φορτίζω εγώ
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εχεις καποιο link απο τον φορτιστή που εχεις πάρει η να πας απλα σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά και να τους πω εναν τετοιο ( 5volt 2ah) ;
coolerman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εχεις καποιο link απο τον φορτιστή που εχεις πάρει η να πας απλα σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά και να τους πω εναν τετοιο ( 5volt 2ah) ; samsung φορτιστή έχω αλλά δεν παίζει ρόλο ζήτησε φορτιστή micro usb 5v 2ah
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Έγινε σε ευχαριστώ. Μιας και το εχεις να σε ρωτήσω γενικα πως παει απο ταχύτητες ;
coolerman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Έγινε σε ευχαριστώ. Μιας και το εχεις να σε ρωτήσω γενικα πως παει απο ταχύτητες ; π.χ φορτιστής δεν το λυπήθηκα το 50άρι να σου πω,σήμα "καμπάνα" σε συνδυασμό με το tablet που το χρησιμοποιώ όταν έρχομαι αθήνα για δουλειές δεν κάνει αποσυνδέσεις,θα ήθελα όμως λίγο παραπάνω αυτονομία
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Πολύ ωραία οποτε μαλλον θα κανω την δουλειά μου το πήρα για να εχω μερικές ημέρες internet στο tablet και το laptop στο εξοχικό , θα πάρω και τον φορτιστή και γίναμε Ευχαριστώ
rfc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εγω απο σημερα ειμαι ηδη διακοπες............ στην υγεια μας.......... λεμε !!!!! Κερκυρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα