eliask Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 NA ρωτήσω και εγώ κάτι . Επείδη θέλω κάτι αντίστοιχο κυρίως για το Nexus 5 που όταν ταξιδεύω δεν βγάζει ούτε μισή μέρα. Ο χρόνος ζωής μιας power bank ποιος είναι . ? Με δεδομένο πως δεν το θέλω για πολύ συχνή χρήση. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρήσης για να μην χαλάσουν οι μπαταρίες. ? 1
spyrospal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω πάρει στην γυναικα το συγκεκριμένο power bank της xiaomi Σε φούξια χρωμα,ζει σχεδόν 6 μηνες,δουλεύει μια χαρα. Πάρτε το αξίζει.το είχα πάρει 10$ απο Κίνα όταν ειμουν. Η ζωή του είναι περίπου 5 πλήρως φορτίσεις ενος xiaomi Mi3.
forgotten Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σαν να μην δουλεύει το κουπόνι ή ιδέα μου? μπορει να δοθηκε μονο για καποιον και το πηρα χαμπαρι και το ακυρωσαν χεχε
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σαν να μην δουλεύει το κουπόνι ή ιδέα μου? και χωρίς κουπόνι 22$ έχει στο merimobiles, σχεδόν ίδια τιμή δηλαδή
silmarien Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 μπορει να δοθηκε μονο για καποιον και το πηρα χαμπαρι και το ακυρωσαν χεχε Στο πρώτο ποστ αναγράφει μια λίστα με προσφορές και κουπόνια και βρίσκεται μέσα και το powerbank. και χωρίς κουπόνι 22$ έχει στο merimobiles, σχεδόν ίδια τιμή δηλαδή Το είδα πιο πριν αλλά είπα στον εαυτό μου ότι δεν το χρειάζομαι και θα πέσει ίσως στο μέλλον. Τελικά ψήθηκα τώρα αλλά δεν με θέλει. Ίσως γιατί κατήντησα ρακοσυλλέκτης από αυτό το φόρουμ με τις προσφορές. 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Στο πρώτο ποστ αναγράφει μια λίστα με προσφορές και κουπόνια και βρίσκεται μέσα και το powerbank. Το είδα πιο πριν αλλά είπα στον εαυτό μου ότι δεν το χρειάζομαι και θα πέσει ίσως στο μέλλον. Τελικά ψήθηκα τώρα αλλά δεν με θέλει. Ίσως γιατί κατήντησα ρακοσυλλέκτης από αυτό το φόρουμ με τις προσφορές. Τι εννοείς δε σε θέλει? τέλειωσε ή άλλαξε η τιμή? Ερώτηση, μπορείς να φορτίζεις από το power bank και να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα τη συσκευή πιστεύω ε?
silmarien Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Οπως έγραψα δεν δουλεύει το κουπόνι. Φυσικά και λειτουργεί. φαντάσου σαν μια φορητή πρίζα. 1
panagiotisr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Το κουπόνι ισχύει ακόμη και θα ισχύει εώς 30/08/2014 (ή μέχρι τέλους των κουπονιών BBFZIESY) όπως λέει και στη κεντρική σελίδα. Αφορά αγορές μέσω Paypal μόνο και για το Power Bank αφορά μόνο το συγκεκριμένο χρώμα του αρχικού link και κανένα άλλο χρώμα . Ελπίζω να βοήθησα.
silmarien Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Το κουπόνι ισχύει ακόμη και θα ισχύει εώς 30/08/2014 (ή μέχρι τέλους των κουπονιών BBFZIESY) όπως λέει και στη κεντρική σελίδα. Αφορά αγορές μέσω Paypal μόνο και για το Power Bank αφορά μόνο το συγκεκριμένο χρώμα του αρχικού link και κανένα άλλο χρώμα . Ελπίζω να βοήθησα.
achilles_g_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σε εμένα που μόλις δοκίμασα το κουπόνι το πήρε.
silmarien Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δοκίμασα και από άλλο browser. Τίποτα. Άρα καλά είπα ότι δεν με θέλει. ή κάποιος προσπαθεί να με βοηθήσει να μην ξοδέψω άλλα λεφτά
mitsdim1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεν βάζεις το σωστο αντικείμενο. Αν προσεξεις έχει 2 η 3 ιδια προϊόντα. Βάλε αυτο ακριβως απο το λινκ της πρώτης σελίδας. 1
silmarien Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεν βάζεις το σωστο αντικείμενο. Αν προσεξεις έχει 2 η 3 ιδια προϊόντα. Βάλε αυτο ακριβως απο το λινκ της πρώτης σελίδας. Damn it. Πάλι ξόδεψα λεφτά είχα δεν είχα... Σε ευχαριστώ(νομίζω)! Δεν ξέρω τι έκανα λάθος. Στους άλλους browsers άνοιγα την σελίδα με όλες τις προσφορές και το επέλεγα από εκεί κιόλας.
GnG Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Με ένα τέτοιο adaptorάκι είναι ok για να μπορείς να φορτίσεις 2η usb συσκευή απο την micro usb θύρα του έτσι? http://www.ebay.com/itm/171120403414?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις