newtech Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Απο που θα παρουμε τωρα το γνισιο? (στην καλυτερη τιμη?) το κουπονακι δεν παιζει φυσικα πλεον εδω.
cdrov Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάω για δεύτερο... κατπληκτικό, έχω άλλα τρία που δεν ποιάνουν την χωρητηκότητα του και τα 3 μαζί... )
MIKermit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγώ το πήρα από geek...μου "βγήκε η ψυχή" μέχρι να έρθει αλλά άξιζε τον κόπο!!
newtech Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Απο που παιζει τωρα ομως στην καλυερη τιμη? Το GEEK δεν εχει το -5$
dim_k Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οfftopic 40 σελιδες για ενα powerbank. Ειμαστε απιστευτοι.... Να παρω και εγω μπαρμπα? (αν και δεν το χρειαζομαι) 1
Technology fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το tplink powerbank 10400mah 24€ στο crazysundays Βασικά το πήρα και μου άρεσε, το περίμενα πιο μικρό βέβαια αλλά οκ, Πριν το δοκιμάσω μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? το συγκεκριμένο βγάζει 2 εξόδους, 1A και 2Α, Τι γίνεται αν το βάλω σε λάθος USB? υπάρχουν 3 περιπτώσεις 1) σωστά Αmp, (εδώ οκ δεν έχουμε πρόβλημα) 2) Η συσκευή να "απαιτεί" περισσότερα Αmp ? 3) Η συσκευή να "απαιτεί" λιγότερα Αmp ?
leros2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Βασικά το πήρα και μου άρεσε, το περίμενα πιο μικρό βέβαια αλλά οκ, Πριν το δοκιμάσω μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? το συγκεκριμένο βγάζει 2 εξόδους, 1A και 2Α, Τι γίνεται αν το βάλω σε λάθος USB? υπάρχουν 3 περιπτώσεις 1) σωστά Αmp, (εδώ οκ δεν έχουμε πρόβλημα) 2) Η συσκευή να "απαιτεί" περισσότερα Αmp ? 3) Η συσκευή να "απαιτεί" λιγότερα Αmp ? Μια έξοδο έχει.... που υποστηρίζει έως 2Α, το πόσο τραβάειι κάθε συσκευή, εξατάται απο την ίδια και τι νούμερο έχει ορίσει ο κατασκευαστής της
Technology fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μια έξοδο έχει.... που υποστηρίζει έως 2Α, το πόσο τραβάειι κάθε συσκευή, εξατάται απο την ίδια και τι νούμερο έχει ορίσει ο κατασκευαστής της αναφέρομαι στο tplink power bank 10400mah που βγάζει 2 USB και πάλι όμως δεν απαντάς στο ερώτημα μου, δεν ρώτησα πόσο τραβάει κάθε συσκευή, ρώτησα τι γίνεται αν το βάλω σε διαφορετικό από σο τραβάει...
leros2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αναφέρομαι στο tplink power bank 10400mah που βγάζει 2 USB και πάλι όμως δεν απαντάς στο ερώτημα μου, δεν ρώτησα πόσο τραβάει κάθε συσκευή, ρώτησα τι γίνεται αν το βάλω σε διαφορετικό από σο τραβάει... Αυτή που χρειάζεται τα 2Α και θα τη συνδέσεις στο 1Α: α) Θα φορτίσει στο 2πλό χρόνο απο το συνιθισμένο, β) Δεν θα φορτίσει .. Αυτή που χρειάζεται τα 1Α και θα τη συνδέσεις στο 2Α: α) Δεν θα υπάρξει διαφορά γιατι εχει κόφτη απο τον κατασκευαστή , β) θα φορτίσει πιο γρήγορα 1
Technology fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αυτή που χρειάζεται τα 2Α και θα τη συνδέσεις στο 1Α: α) Θα φορτίσει στο 2πλό χρόνο απο το συνιθισμένο, β) Δεν θα φορτίσει .. Αυτή που χρειάζεται τα 1Α και θα τη συνδέσεις στο 2Α: α) Δεν θα υπάρξει διαφορά γιατι εχει κόφτη απο τον κατασκευαστή , β) θα φορτίσει πιο γρήγορα οκ ευχαριστώ! Ωραία απάντηση, οπότε σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα χαλάσω την συσκευή το οποίο είναι το κυριότερο!
ostvarivanje Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Επειδή μου ήρθε και εμένα το tp-link, στα συνοδευτικά χαρτιά που έχει και σε αυτό που έχει το σχεδιάγραμμα του power bank γράφει: Note: The 5V/2A USB port can automatically adjust its voltage to charge your 5V/1A devices. Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν φορτίζω το κινητό όταν είμαι έξω με το καλώδιο που δίδεται με τη συσκευή και χρησιμοποιείται για τη φόρτισή της; 2
kostakiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Οχι φυσικα. Δε θα χεις κανενα προβλημα! 1
efkola Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εγώ παρήγγειλα από merimobiles στις 18/9 και η παραγγελία έφυγε από εκεί στις 22/9.Μέχρι στιγμής δεν έχω παραλάβει...να ανησυχώ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις