Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω το κουπονάκι  acc75a στο banggood.com και μου αφαιρεί 3$

Έκανες δύο διαφορετικές παραγγελίες για να έχεις την έκπτωση και στο άλλο;

μια πηρα.. λογικα αυτο που λες θα ναι.. ριξε δυο διαφορετικες

• Απαντ. 867
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εριξα στο merimobiles παραγγελια για 1 power bank των 10400mah και ενα των 5200, 22$ και 15$ αντιστοιχα (συνολο 28€), και μου στειλανε tracking dhl(!). Δεν πληρωσα μεταφορικα.

Δημοσ.

Εμενα στο τρακινγκ απο geek μου λεει οτι το δεμα ειναι ελλαδα αλλα δεν εχει ερθει κανα ειδοποιητηριο. Εσας ρο αφησαν χυμα η με ειδοποιηση;

Δημοσ.

Εμενα στο τρακινγκ απο geek μου λεει οτι το δεμα ειναι ελλαδα αλλα δεν εχει ερθει κανα ειδοποιητηριο. Εσας ρο αφησαν χυμα η με ειδοποιηση;

Tο ότι λέει Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι είναι και στα ΕΛΤΑ ;)

Δοκίμασε να βάλεις το tracking number στο site των ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Εριξα στο merimobiles παραγγελια για 1 power bank των 10400mah και ενα των 5200, 22$ και 15$ αντιστοιχα (συνολο 28€), και μου στειλανε tracking dhl(!). Δεν πληρωσα μεταφορικα.

φιλε επειδη παρηγγειλα κ γω απο μερι και μ εχουν tracking απο dhl...

οταν πας μεταβση στο site της dhl με το  tracking, φαινεται να σ εχει δρομολογηθει?

γιατι εμενα απο παρασκευη που την εκανα και ηρθε το μαιλ τιποτα ακομα...

Δημοσ.

φιλε επειδη παρηγγειλα κ γω απο μερι και μ εχουν tracking απο dhl...

οταν πας μεταβση στο site της dhl με το tracking, φαινεται να σ εχει δρομολογηθει?

γιατι εμενα απο παρασκευη που την εκανα και ηρθε το μαιλ τιποτα ακομα...

Οχι ακομα, λεει οτι δεν βρεθηκε. Χτες βραδυ εκανα την παραγγελια. Στο site τους λεει οτι θελει μεχρι 48 ωρες να φανει το τρακινγκ της dhl και στο τσατ που ρωτησα με ειπαν οτι για να σταλουν θελουν 3-5 εργασιμες μερες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα επιτέλους παρέλαβα και το δικό μου από geekbuing. Κοιτάζω τις διαφορές original και fake. Στο δικό μου οι θύρες microusb και usb είναι μάυρες ενώ σύμφωνα με το άρθρο πρέπει να είναι λευκές. Τα υπόλοιπα είναι όπως το γνήσιο. Να συμπληρώσω ότι ήρθε με συσκευασία (δικό του κουτί, χάρτινο).

Όλα δουλέυουν πάντως σύμφωνα με το βιντεάκι.

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 1
Δημοσ.

Οχι ακομα, λεει οτι δεν βρεθηκε. Χτες βραδυ εκανα την παραγγελια. Στο site τους λεει οτι θελει μεχρι 48 ωρες να φανει το τρακινγκ της dhl και στο τσατ που ρωτησα με ειπαν οτι για να σταλουν θελουν 3-5 εργασιμες μερες.

Προσοχή σχετική εμπειρία είχα με ένα δέμα από γερμανία. Για να κάνετε τρακινγ πρέπει να μπείτε στην dhl της κίνας για να εμφανιστεί που έχει και αγγλικά λογικά. ¨Οταν δείτε ότι φτάσει στην Ελλάδα παίρνετε τηλέφωνο στην dhl και σας δίνουν άλλο αριθμό αποστολής όπου αυτός είναι για την Ελλάδα και ο παλιός πλέον ακυρώνεται.

Δημοσ.

Σήμερα επιτέλους παρέλαβα και το δικό μου από geekbuing. Κοιτάζω τις διαφορές original και fake. Στο δικό μου οι θύρες microusb και usb είναι μάυρες ενώ σύμφωνα με το άρθρο πρέπει να είναι λευκές. Τα υπόλοιπα είναι όπως το γνήσιο. Να συμπληρώσω ότι ήρθε με συσκευασία (δικό του κουτί, χάρτινο).

Αρκιβώς το ίδιο και σε εμένα και έχω να πώ οτι φαίνεται πολύ ποιοτικό απο τη συσκευασία κιόλας και σε όσους το έδειχνα νόμιζαν οτι τους δείχνω αξεσουαρ της Apple. Αυτή η εταιρία αρχίζει να μου αρέσει για την ποιότητα στα κινητά και σε ότι άλλο κατασκευάζει.

Δημοσ.

________________________________________________________________________________________

Και εμενα μου ηρθε σημερα ... το συνδεω στο κινητο , τπτ . Το αφηνω 5 ωρες να φορτισει στο pc , μετα συνδεω ταυτοχρονα το κινητο να φορτισει ( υποστηριζει hot charge- να φορτιζεται  και να φορτιζει παραλληλα ) παλι τιποτα... 

Παταω και το κουμπι μπας και αλλα δεν αλλαζει , κατι .... 

Εξυσα το Barcode του κουτιου και επαληθευσα οτι ειναι αυθεντικο στο site τους...

Οταν το πρωτοεβαλα να φορτισει μου ειχε σταθερα αναμμενο το πρωτο λαμπακι και αναβοσβηνε το δευτερο . Τωρα και το δευτερο ειναι σταθερο και αναβοσβηνει το τριτο....

Κανω κατι λάθος ή ειμαι τοσο γκαντεμης? 

Εdit : Τελικα φορτιζει το κινητο μολις το αποσυνδεσω απο το pc... γμτ , και στα reviews εδειχνε οτι ειναι hot charge. εσεις το δοκιμασατε? 

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον επίσημο οδηγό είναι pass through charge πραγμα το οποιο σημαίνει ότι πρέπει να φορτίζει ενώ είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Αρχικά δοκίμασε σε άλλη θύρα η σε άλλον υπολογιστή ή πάρε τον φορτιστή του κινητού σου και βάλτο στην πρίζα με το usb ενώ ταυτόχρονα το έχεις συνδεδεμένο στο κινητό.

Για την πρώτη φόρτιση πρέπει να κάνεις κάτι συγκεκριμένο; Να το αφήσεις πολλές ώρες πχ;

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον επίσημο οδηγό είναι pass through charge πραγμα το οποιο σημαίνει ότι πρέπει να φορτίζει ενώ είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Αρχικά δοκίμασε σε άλλη θύρα η σε άλλον υπολογιστή ή πάρε τον φορτιστή του κινητού σου και βάλτο στην πρίζα με το usb ενώ ταυτόχρονα το έχεις συνδεδεμένο στο κινητό.

Για την πρώτη φόρτιση πρέπει να κάνεις κάτι συγκεκριμένο; Να το αφήσεις πολλές ώρες πχ;

Εdit : Τελικα φορτιζει το κινητο μολις το αποσυνδεσω απο το pc... γμτ , και στα reviews εδειχνε οτι ειναι hot charge. εσεις το δοκιμασατε? 

Το δοκίμασα μόλις ενώ φορτίζει με πρίζα σύνδεσα ταυτόχρονα το κινητό και φορτίζει κανονικά από το Powerbank. Με λίγο ψάξιμο που έκανα και μερικά τέστ νομίζω δεν είναι fake.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...