Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ρίξω κι εγώ μία. γιατί διάλεξες το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής του;

γιατι ειναι ο πιο γρηγορος, απο Ευρωπη και δωρεαν...

δεν εχει tracking.. αλλα ποιος νοιαζεται.. αφου πληρωσα με paypal... ;)

• Απαντ. 867
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι από Ευρώπη; Κι εμένα το βικμαλ μου το έστειλε με Netherland Post αλλά θα έρθει κανονικά από Ασία.  Μου έδωσαν και tracking number απλά μου είπαν ότι το tracking θα αρχίζει να το εμφανίζει αφού φτάσει Ολλανδία (4-7 μέρες).  Επίσης και Singapore Post να διάλεγες, δεν θα μπορούσαν να το στείλουν με αυτήν λόγω μπαταρίας.

Δημοσ.

τους  ειχα στειλει μειλ και μου παν ακριβως οτι ειναι πιο γρηγορη απο ολες απλως δεν εχει tracking. αυτο με την κινα το εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ το ειχα φοβηθει και εγω!

Δημοσ.

μολις παρηγγειλα κ εγω απο merimobiles στα €17.33 EUR με paypal και στο mail επιβεβαιωσης μου ηρθε κατευθειαν κωδικος tracking απο DHL κιολας...

αντε να δουμε

Δημοσ.

όπως να ναι στέλνουν απο το merimobiles μου φαίνεται.

εμένα με παραγγελία τη προηγούμενη εβδομάδα έρχεται με postNL.

Δημοσ.

τιποτα έξτρα ...την πρωτη επιλογη (δεν ελεγε τοτε οτι θα ρθουν με dhl) χωρις εξοδα αποστολης πατησα

μια χαρά. γιατί λογικά σε τόσο χαμηλά ποσά δε παίζει και τελωνείο....

Πάντως, διαβάζοντας τα πιο πάνω παρήγγειλα και εγώ από μέρι και μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για ντι έητς ελ. Για να δούμε. Τους έγραψα κιόλας να στείλουν το ασημένιο κι όχι το χρυσό, αλλά ως συνήθως οι κινέζοι κάνουν το δικό τους

Δημοσ.

Παρέλαβα εδώ και μέρες από dealextreme...μου ήρθε με την πλαστική και όχι με την χάρτινη συσκευασία και μαζί η θήκη σιλικονης σε πορτοκαλί (την είχα παραγγείλει μαζί) .Τελεια ποιότητα κατασκευης και ελάχιστα βαριά αλλά αναμενόμενο...Προπαντως,ειναι αυθεντική!!

Δημοσ.

μια χαρά. γιατί λογικά σε τόσο χαμηλά ποσά δε παίζει και τελωνείο....

Πάντως, διαβάζοντας τα πιο πάνω παρήγγειλα και εγώ από μέρι και μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για ντι έητς ελ. Για να δούμε. Τους έγραψα κιόλας να στείλουν το ασημένιο κι όχι το χρυσό, αλλά ως συνήθως οι κινέζοι κάνουν το δικό τους

χαχα και εγω αμεσως μετα τη παραγγελια ,email να μου στειλουν αργυρη αν εχουν :-D

Δημοσ.

Εγώ που <διαμαρτυρήθηκα> για την αποστολή της χρυσής έκδοσης αντί της ασημένιας μου άρχισαν τους δράκους...ότι είναι πιο ακριβή .Τελικά με τα πολλά μου έγραψαν ότι στην επόμενη παραγγελία θα μου δώσουν έξτρα έκπτωση. Οψόμεθα...

Δημοσ.

κ εμενα απο ευρωπαικο dx αυθεντικο μεσω κωδικου αλλα σε χαρτινη συσκευασια κ μου επεστρεψαν τα χρημματα για μια θηκη που ειχα παραγγελει μαζι κ δεν την εστειλαν.μου εδωσαν κ 5$ κουπονι μαζι.σκεφτομαι κ για δευτερο με 2 θηκες γιατι αποτι βλεπω θα γρατζουνιεται ευκολα.ειναι οντως λιγο βαρυ για μεταφορα αλλα αφου θα μου φορτιζει πληρως το ταμπλετ μου με 8000 κ μεχρι καποιο σημειο το κινητο 2500 τα σπαει.σε αυτα θα κανω κ την δοκιμη οταν μπορεσω

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πάρει κάποιος απο ευρωπαϊκό DX;

link

eud.dx.com/product/xiaomi-10400mah-usb-mobile-power-source-bank-w-4-led-indicators-silver-white-844311565

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...