kstal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 θα ρίξω κι εγώ μία. γιατί διάλεξες το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής του; γιατι ειναι ο πιο γρηγορος, απο Ευρωπη και δωρεαν... δεν εχει tracking.. αλλα ποιος νοιαζεται.. αφου πληρωσα με paypal...
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Είσαι σίγουρος ότι είναι από Ευρώπη; Κι εμένα το βικμαλ μου το έστειλε με Netherland Post αλλά θα έρθει κανονικά από Ασία. Μου έδωσαν και tracking number απλά μου είπαν ότι το tracking θα αρχίζει να το εμφανίζει αφού φτάσει Ολλανδία (4-7 μέρες). Επίσης και Singapore Post να διάλεγες, δεν θα μπορούσαν να το στείλουν με αυτήν λόγω μπαταρίας.
kstal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 τους ειχα στειλει μειλ και μου παν ακριβως οτι ειναι πιο γρηγορη απο ολες απλως δεν εχει tracking. αυτο με την κινα το εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ το ειχα φοβηθει και εγω!
mixomoras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 μολις παρηγγειλα κ εγω απο merimobiles στα €17.33 EUR με paypal και στο mail επιβεβαιωσης μου ηρθε κατευθειαν κωδικος tracking απο DHL κιολας... αντε να δουμε
mixomoras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 τιποτα έξτρα ...την πρωτη επιλογη (δεν ελεγε τοτε οτι θα ρθουν με dhl) χωρις εξοδα αποστολης πατησα
NaGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 όπως να ναι στέλνουν απο το merimobiles μου φαίνεται. εμένα με παραγγελία τη προηγούμενη εβδομάδα έρχεται με postNL.
alexmm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 τιποτα έξτρα ...την πρωτη επιλογη (δεν ελεγε τοτε οτι θα ρθουν με dhl) χωρις εξοδα αποστολης πατησα μια χαρά. γιατί λογικά σε τόσο χαμηλά ποσά δε παίζει και τελωνείο.... Πάντως, διαβάζοντας τα πιο πάνω παρήγγειλα και εγώ από μέρι και μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για ντι έητς ελ. Για να δούμε. Τους έγραψα κιόλας να στείλουν το ασημένιο κι όχι το χρυσό, αλλά ως συνήθως οι κινέζοι κάνουν το δικό τους
manousos82003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Παρέλαβα εδώ και μέρες από dealextreme...μου ήρθε με την πλαστική και όχι με την χάρτινη συσκευασία και μαζί η θήκη σιλικονης σε πορτοκαλί (την είχα παραγγείλει μαζί) .Τελεια ποιότητα κατασκευης και ελάχιστα βαριά αλλά αναμενόμενο...Προπαντως,ειναι αυθεντική!!
mixomoras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 μια χαρά. γιατί λογικά σε τόσο χαμηλά ποσά δε παίζει και τελωνείο.... Πάντως, διαβάζοντας τα πιο πάνω παρήγγειλα και εγώ από μέρι και μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για ντι έητς ελ. Για να δούμε. Τους έγραψα κιόλας να στείλουν το ασημένιο κι όχι το χρυσό, αλλά ως συνήθως οι κινέζοι κάνουν το δικό τους χαχα και εγω αμεσως μετα τη παραγγελια ,email να μου στειλουν αργυρη αν εχουν
kukukali Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Εγώ που <διαμαρτυρήθηκα> για την αποστολή της χρυσής έκδοσης αντί της ασημένιας μου άρχισαν τους δράκους...ότι είναι πιο ακριβή .Τελικά με τα πολλά μου έγραψαν ότι στην επόμενη παραγγελία θα μου δώσουν έξτρα έκπτωση. Οψόμεθα...
aekfc212 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 κ εμενα απο ευρωπαικο dx αυθεντικο μεσω κωδικου αλλα σε χαρτινη συσκευασια κ μου επεστρεψαν τα χρημματα για μια θηκη που ειχα παραγγελει μαζι κ δεν την εστειλαν.μου εδωσαν κ 5$ κουπονι μαζι.σκεφτομαι κ για δευτερο με 2 θηκες γιατι αποτι βλεπω θα γρατζουνιεται ευκολα.ειναι οντως λιγο βαρυ για μεταφορα αλλα αφου θα μου φορτιζει πληρως το ταμπλετ μου με 8000 κ μεχρι καποιο σημειο το κινητο 2500 τα σπαει.σε αυτα θα κανω κ την δοκιμη οταν μπορεσω 1
vrwmiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Τελικά ρε παιδιά από που συμφέρει να πάρουμε; έχω μπερδευτεί
zizu10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Πόσες μέρες κάνει να έρθει από το ευρωπαϊκό dx?
NaGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Έχει πάρει κάποιος απο ευρωπαϊκό DX; link eud.dx.com/product/xiaomi-10400mah-usb-mobile-power-source-bank-w-4-led-indicators-silver-white-844311565
Προτεινόμενες αναρτήσεις