Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα στελνει tracking number? Πηρα κατι αλλο εχθες που εκανε 20$ και ελεγε σε ενα παραθυρο οτι με αγορες ανω των 50$ δινει tracking number

• Απαντ. 867
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@gavros10

Το αυτό και για σένα

Ναι φίλος, θα σου στείλουν κωδικό.
Να υπολογίζεις καμία 20αρια μέρες (τόσο περίπου έκανε το δικό μου από εκεί)

Δημοσ.

για αγορά απο merimobiles υπάρχει κάποια επιλογή για να χρεωθώ σε ευρώ, χωρίς να κάνει τη μετατροπή το paypal?

όσοι πήρατε πόσο σας βγήκε τελική τιμή σε ευρώ?

το paypal αυτή τη στιγμή μου κάνει μετατροπή 22$ σε 17,18€ με ισοτιμία 1,28127, και απέχει απο την 1,33 που ισχύει τώρα.

δεν εχεις πατησει το σημα του ευρω. ας λεει ευρω πανω πρεπει να το πατησεις ξανα

Δημοσ.

πάτησα το € αρκετές φορές, ακόμα και τώρα δλδ το ξαναπατάω, αλλά πάντα στη σελίδα του paypal που γίνομαι redirect το ποσό είναι 22$.

δοκιμασμένο με chrome και opera.

Δημοσ.

Τι να σου πω εγώ μόνο σαφάρι έχω. Μου δείχνει τιμές σε δολάρια και πάνω δείχνει το σήμα του ευρώ. Όταν το πατάω όμως γινονται ευρώ ολα

Δημοσ.

^

Κάτσε, εσύ δηλαδή πλήρωσες το merimobiles σε ευρώ απευθείας, χωρίς να κάνει την μετατροπή το PayPal; Απότι είδα, αν δε μου διαφεύγει κάτι, στην οθόνη πληρωμής χρεώνει πάντα δολλάρια, ασχέτως τι νόμισμα έχεις επιλέξει στο site, αυτό είναι καθαρά πληροφοριακού χαρακτήρα μάλλον. Και μετά κλασικά απλά επιλέγεις αν θα κάνει τη μετατροπή το PayPal ή η τράπεζα.

@NaGR

Αν κάνει τη μετατροπή το PayPal, πάντα θα βγαίνει παραπάνω. Αν κάνει την μετατροπή η τράπεζα σου και δεν έχει προμήθειες, τότε θα πληρώσεις κάτι πολύ κοντινό στην τιμή που σου δείχνει το merimobiles σε ευρώ. Αν έχει προμήθειες και τις γνωρίζεις, do the math.

Δημοσ.

Α οκ, κατάλαβα. Εσύ εννοούσες για να δει τις τιμές σε ευρώ, ενώ ο NaGR εννοούσε να πληρώσει σε ευρώ. Οπότε κι εσένα σε δολλάρια σε χρέωσε το site αν κατάλαβα σωστά την απάντησή σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...