leros2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Λέγε λέγε ... παρήγγειλα και εγώ ένα από meri .... στις 7 Αυγούστου, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ο Ντορής .... Σκέφτομαι να πάρω και αυτό http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_16793.html αλλά απο μπαταρίες τι να διαλέξω ???
kukukali Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εμένα έκανε 20 ημέρες. Έχω την εντύπωση ότι θα σου βγει παραπάνω αυτό του link με τις μπαταρίες άσε που είμαι επιφυλακτικός με τα κυκλώματα που χρησιμοποιούν τα noname. Πιστεύω ότι είναι πιο portable στη μεταφορά το 10400.Εν ανάγκη πάρε 2 τέτοια θα σε υπερκαλύψουν,θα φορτίζουν και ποιο γρήγορα.Φαντάσου να περιμένεις 12 ώρες να φορτώσει το θηρίο ενώ με το Xiaomi σε 5.5 ώρες είσαι κομπλε
leros2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Θενκς για το χρόνο παράδοσης ...Ελπίζω να έρθει τόσο γρήγορα Για το άλλο που λες φαίνεται αρκετά ποιητικό, έχει και αναλυτική παρουσίαση στην ίδια σελίδα.... χοντρικά στα ίδια λεφτά με το xiaomi θα βγει .... Έχεις δίκιο, βλέπω ότι φορτίζει αργά (1Α) αλλά μαρέσει η ιδέα του βάζω ότι μπαταρία θέλω, πόσο μάλιστα να έχω για παράδειγμα μια 8αδα μπαταρίες έτοιμες γεμάτες και να τις αλλάζω στο πιτς φιτίλι Απλά ψάχνω τι μπαταρίες (της προκοπής) να αγοράσω ... Εμένα έκανε 20 ημέρες.Έχω την εντύπωση ότι θα σου βγει παραπάνω αυτό του link με τις μπαταρίες άσε που είμαι επιφυλακτικός με τα κυκλώματα που χρησιμοποιούν τα noname.Πιστεύω ότι είναι πιο portable στη μεταφορά το 10400.Εν ανάγκη πάρε 2 τέτοια θα σε υπερκαλύψουν,θα φορτίζουν και ποιο γρήγορα.Φαντάσου να περιμένεις 12 ώρες να φορτώσει το θηρίο ενώ με το Xiaomi σε 5.5 ώρες είσαι κομπλε
Papakitou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Θα περιμενεις να ξαναφερει αυτες εδω http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-icr18650-26h.html Αν δεν κανω λαθος τις ιδιες φοραει το xaiomi μεσα.
kostakiss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τελικα απο που συμφερει να αγορασω τωρα που θελω αλλες 2; (Απο αποψη τιμης και οτι θα τις στειλουν αμεσα)
achilles_g_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Aκόμη not found δείχνει το status στο track της παραγγελίας.
runner69 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κοίτα καλύτερα πάρε αυτό, και για μπαταρία πάρε ή αυτή που έβαλε ένας φίλος παραπάνω, ή αυτή. Ώστε με λιγότερα από 5 δολάρια έχεις ένα power bank, δοκιμάζεις πως θα πάει, και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος δοκιμάζεις άλλη μπαταρία. Φιλε οταν δεν γνωριζεις, μην προτεινεις για να μην χαλαει αδικα ο κοσμος τα χρηματα του. Δεν μπορεις με μια μπαταρια 3,7v να φορτισεις μια αλλη μπαταρια 3.7V. Τα παραπανω ειναι απλα σκουπιδια.
noah.johnson Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Φιλε οταν δεν γνωριζεις, μην προτεινεις για να μην χαλαει αδικα ο κοσμος τα χρηματα του. Δεν μπορεις με μια μπαταρια 3,7v να φορτισεις μια αλλη μπαταρια 3.7V. Τα παραπανω ειναι απλα σκουπιδια. κάτι κατάλαβες λάθος, εγώ το πήρα το παραπάνω όπως πήρα και αυτό και αυτό το μήνυμα μου παραπάνω το διάβασες? ναι όταν το έγραφα δεν ήξερα αλλά αυτό που λες δεν ευσταθεί. σου προτείνω όποιο power bank και να έχεις να συνδέσεις το micro usb με την usb θύρα του (ανακύκλωση ενέργειας) αν φορτίζει σημαίνει η συσκευή που έχεις στα χέρια σου είναι υγιής, εάν χάνει ενέργεια θέλουν άλλαγμα οι μπαταρίες,
runner69 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κάτι κατάλαβες λάθος, εγώ το πήρα το παραπάνω όπως πήρα και αυτό και αυτό το μήνυμα μου παραπάνω το διάβασες? ναι όταν το έγραφα δεν ήξερα αλλά αυτό που λες δεν ευσταθεί. σου προτείνω όποιο power bank και να έχεις να συνδέσεις το micro usb με την usb θύρα του (ανακύκλωση ενέργειας) αν φορτίζει σημαίνει η συσκευή που έχεις στα χέρια σου είναι υγιής, εάν χάνει ενέργεια θέλουν άλλαγμα οι μπαταρίες, Τι ειναι αυτα τα πραγματα που γραφεις ρε φιλε; Με μια μπαταρια 3,7v θα φορτισεις αλλη μπαταρια 3,7v; Θα βραχυκυκλωσεις στην ουσια μια μπαταρια (αν και θα εχει καποια εσωτερικη αντισταση το καλωδιο) και αν φορτιζει (;;;; ) ειναι καλα ενω αν χανει ενεργεια (οριστε;;; ) θελουν αλλαγμα οι μπαταριες; Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με αυτα που γραφεις.
noah.johnson Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τι ειναι αυτα τα πραγματα που γραφεις ρε φιλε; Με μια μπαταρια 3,7v θα φορτισεις αλλη μπαταρια 3,7v; Θα βραχυκυκλωσεις στην ουσια μια μπαταρια (αν και θα εχει καποια εσωτερικη αντισταση το καλωδιο) και αν φορτιζει (;;;; ) ειναι καλα ενω αν χανει ενεργεια (οριστε;;; ) θελουν αλλαγμα οι μπαταριες; Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με αυτα που γραφεις. εντάξει αδερφέ, μιλάμε σε διαφορετική συχνότητα, I'm out!
agnostos99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 μπορεί να φορτίσει ταμπλετ που δεχεται ρευμα 2,5Α? Η θα του (*&*&^&^$*&^)(* ότι έχει και δεν έχει?
NaGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 για αγορά απο merimobiles υπάρχει κάποια επιλογή για να χρεωθώ σε ευρώ, χωρίς να κάνει τη μετατροπή το paypal? όσοι πήρατε πόσο σας βγήκε τελική τιμή σε ευρώ? το paypal αυτή τη στιγμή μου κάνει μετατροπή 22$ σε 17,18€ με ισοτιμία 1,28127, και απέχει απο την 1,33 που ισχύει τώρα.
morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 για αγορά απο merimobiles υπάρχει κάποια επιλογή για να χρεωθώ σε ευρώ, χωρίς να κάνει τη μετατροπή το paypal? όσοι πήρατε πόσο σας βγήκε τελική τιμή σε ευρώ? το paypal αυτή τη στιγμή μου κάνει μετατροπή 22$ σε 17,18€ με ισοτιμία 1,28127, και απέχει απο την 1,33 που ισχύει τώρα. πανω πανω πατας το σημα του ευρω και στο τελος θα στα βγαζει σε ευρω. Τωρα Αν κερδισεις κατι το πολυ να ναι 55 λεπτα
NaGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 έτσι όπως το λες το έχω κάνει και μου το βγάζει σε ευρώ στη σελίδα του merimobiles αλλά όταν πατάω checkout with paypal με πάει στη σελίδα πληρωμής με 22$ δεν είναι τα 55 λεπτά, είναι οτι η τράπεζα κάνει κάτι μαγικά και δεσμεύει παραπάνω και μετά τα επιστρέφει κλπ οπότε αν βρω τη μετατροπή απο meri θα το κάνω έτσι, αλλιώς θα πάω μέσω μετατροπής paypal σε $ δεν μπαίνω στη διαδικασία να πληρώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις