ikskarda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Χαχαχα οχι παιδες ... Εχω ενα θαυμαστικο ακομα και ενω εχω περασει ολους τους drivers ψαχνω να βρω ποιος λειπει... Περασα και intel chipset και Intel RST για τον Hybric SSD που εχει και το TRIM ειναι ανοιχτο... Πρεπει να κανω disable το defragment ? PS: εντωμεταξυ πως στο καλο μπαινει το καλωδιο ethernet στην αντιστοιχη υποδοχη ? αλλο κουλο και αυτο... δε κανει κανενα καλωδιο απο οσα εχω
mphxths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 disable defragment , disable to hibernation , disable to pagefile , disable to indexing , ψαξε οδηγους στο γοογλε...για βελτιστοποιηση windows για ssd...
ikskarda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εχω Samsung 840 στον σταθερο ... Απλα δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια και για τους hybrid ssd μιας και ειναι 1TB + 8gb NAND SSD
mphxths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ααα hybrid...δεν εχω ιδεα για αυτους..παιζουν διαφορετικα αυτοι βασικα...ο,τι προγραμμα/παιχνιδι/αρχειο βλεπει οτι "κινειται" πολυ το γραφει στο ssd κομματι του για να ανοιγει γρηγορα...τα υπολοιπα τα αφηνει στο μηχανικο κομματι του. Τι να σου πω..γοογλαρε να δεις αν θελει ειδικες ρυθμισεις...
cv19985 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, επειδή εξετ'αζω να αγοράσω το ίδιο λαπτοπ απο το mg μπορείς να μου πεις την άποψή σου για το συγκεκριμένο λάπτοπ? Όπως θερμοκρασίες, ταχύτητα, θόρυβος ανεμιστήρων ... και ειδικότερα έχω διαβάσει για διάφορα προβλήματα στο πληκτρολόγιο και κακές κριτικες για την οθόνη. Για την οθόνη δεν είμαι τόσο απαιτητικός αλλά για το πληκτρολόγιο είμαι... Η άποψή σου? Σ ευχαριστώ ΥΓ: Σόρρυ για το offtopic
booZe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 PS: εντωμεταξυ πως στο καλο μπαινει το καλωδιο ethernet στην αντιστοιχη υποδοχη ? αλλο κουλο και αυτο... δε κανει κανενα καλωδιο απο οσα εχω Λογικά το κάτω μέρος της υποδοχής πρέπει να μπορεί να κινηθεί προς τα κάτω, ώστε να χωράει το βύσμα κανονικά.
cmour79 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 σε παρόμοιο πρόβλημα με τους drivers (σε G510), μετά την εγκατάσταση και του intel και της amd, πώς φαίνεται πια κάρτα γραφικών έχει τα "ηνία"? Θέλω ο φορητός να εργάζεται μόνο με την amd, αλλά ακόμη δεν το' χω καταφέρει.
kostas_sp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 και γω παιδια αγορασα το συγκεκριμενο λαπτοπ ουτε στο βοοτ μενου δε κσερω πως μπαινει για να του βαλω μετα windows αν μπορει καπιος να μου δωσει οδηγιες
ikskarda Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 μιας και ειμαστε σε διακοπες ειχα χρονο να πειραματιστω με το νεο μου ταμπλετ και εδω και μερες ψαχνω να βρω λυση στο εξης προβλημα. Ως γνωστον το λαπτοπ φοραει εναν WD SSHD 1Tb. Εχω εγκαταστησει απο το site της Lenovo το τελευταιο Inter RST αλλα ανοιγωντας το παρατηρω το εξης To acceleration δηλαδη το SSD caching δεν ειναι ενεργοποιημενο μεσω του Intel Smart Response Technology, το οποιο αυτοματα εγκαθισταται μεσω του Inter RST. Ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι πρεπει απο το bios να ειναι ο σκληρος σε λειτουργεια RAID και οχι σε ACHI. Ομως στο bios του δυστυχως εχει επιλογη μονο για ACHI και Compatible (δηλαδη IDE). Αρα μηπως τελικα τα 8gb NAND SSD που φοραει ο δισκος δεν αξιοπουνται με αποτελεσματα να μην κανει caching και συνεπως να ειναι και πιο αργος ???? ΑΡαSSD cachingSSD cachin
antnatal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, επειδή εξετ'αζω να αγοράσω το ίδιο λαπτοπ απο το mg μπορείς να μου πεις την άποψή σου για το συγκεκριμένο λάπτοπ? Όπως θερμοκρασίες, ταχύτητα, θόρυβος ανεμιστήρων ... και ειδικότερα έχω διαβάσει για διάφορα προβλήματα στο πληκτρολόγιο και κακές κριτικες για την οθόνη. Για την οθόνη δεν είμαι τόσο απαιτητικός αλλά για το πληκτρολόγιο είμαι... Η άποψή σου? Σ ευχαριστώ ΥΓ: Σόρρυ για το offtopic και εγώ ενδιαφέρομαι. μια άποψη...???
friz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 θελω και εγω να παρω αυτο το μηχανημα...αξιζει τα λεφτα του????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα