Captain Nemo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Captain Nemo αλήθεια έχεις δει ψύκτρα με προεγκατεστημένη πάστα;;;; Ναι η εργοστασιακή που είχε ο δικός μου η παλιά μου η Big Typhoon δεν θυμάμαι, πάντως λογικά θα έχει σουληνάριο μαζί για να βάλει αν δεν είναι έτοιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τι socket έχεις; LGA 775 To ανεμιστηράκι που να το βάλω υπάρχει κάποια στάνταρ θέση για το airflow; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ψήθηκες να πάρεις ψύκτρα τώρα εσύ ε; Δοκίμασε να κάνεις αυτά που σου προτείναμε και μετά ψάχνεις αν είναι. Εκτός να αποφάσισες αν πάρεις κάτι καλό που να το κρατήσεις και για το μέλλον. Η ψύκτρα πρέπει να είναι κάπως έτσι http://www.hardwareoverclock.com/kuehler/Enermax_ETS-T40_VegasDuo-029.jpg Να σπρώχνει τον αέρα μέσα απ' την ψύκτρα προς το πίσω μέρος του κουτιού. Αν τυχόν και πάρεις ψύκτρα με 2 ανεμιστήρες όπως η Noctua που σου είπα τότε θα είναι κάπως έτσι http://ense7en.com/pics/i5%20750%20build/inside-noctua.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ψήθηκες να πάρεις ψύκτρα τώρα εσύ ε; Δοκίμασε να κάνεις αυτά που σου προτείναμε και μετά ψάχνεις αν είναι. Κοίταξε εγώ θέλω να μειωθεί ο θόρυβος που ακούω και να πέσει λίγο η θερμοκρασία ο Captain Nemo μου είπε αυτό: Αν τυχόν έχεις την εργοστασιακή θες όπως και δήποτε αλλαγή με αυτό τον επεξεργαστή. οπότε θεώρησα πως πρέπει να την αλλάξω Καπετάν Nemo την Enermax την εγκρίνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ναι σίγουρα.. μόνο κερδισμένος θα βγεις. Απλά δες και αυτό που σου είπαμε για το τροφοδοτικό μήπως αυτό κάνει τον περισσότερο θόρυβο. Αν και νομίζω πως και τα δύο κάνουν αρκετό θόρυβο, άρα θα χρειαστεί να τα πειράξεις και τα δύο. Δες και πες μας. Εδώ θα μαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το κοίταξα και την δουλειά την κάνει η ψύκτρα του επεξεργαστή. Βέβαια έβαλα τον φακό και είδα πως υπάρχει αρκετούτσικη σκόνη παρότι την είχα καθαρίσει προσφάτως θα την ξανακαθαρίσω να δω μήπως και μειωθεί ο θόρυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ε στο τέλος θα αλλάξεις την ψύκτρα κ θα ακούς το τροφοδοτικό. Αυτό είχα πάθει και γω. Καλό θα ήταν στα ανεμιστηράκια που βάζουν αέρα στο κουτί να βάλεις φίλτρα, δεν είναι ακριβά. Ψάξε στο skroutz για φίλτρα ή dust filters, κάνουν δουλειά. Πόσα θες να δώσεις για την ψύκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Όπως είπα παραπάνω σκέφτομαι αυτή που πρότεινες (Enermax) σαν μια οικονομική λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλή και οικονομική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Διάβασα ότι είναι πολύ μεγάλη και ότι είναι παλουκάκι στην εγκατάσταση αν την έχεις μπορείς να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν την έχω αλλά μόλις πάω σπίτι θα σου πω γιατί τώρα έχω μπει απ το κινητό. Γενικά αυτού του είδους οι ψύκτρες είναι λίγο ογκώδης. Ειδικά στο ύψος πάνω κάτω είναι όλες ίδιες. Δες τις διαστάσεις της και τσέκαρε τες με αυτές του κουτιού σου. Οι μνήμες σου είναι χαμηλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μόλις τις τσέκαρα τις τρεις ψύκτρες...δε βλέπω κάτι δύσκολο στην εγκατάσταση. Μπορείς να δεις και μόνος σου στο youtube. Από άποψη βάρους πάνε ως εξής (φθίνουσα ταξινόμηση):1) http://www.thermalright.com/html/products/cpu_cooler/macho_reva_bw.html2) http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=49&lv1=50&no=1613) http://www.thermalright.com/html/products/cpu_cooler/true_spirit_140.htmlΣτα links που πόσταρα μπορείς να δεις όλα τα χαρακτηριστικά της καθεμίας.Οι δύο Thermalright πρέπει να έχουν τον ίδιο ανεμιστήρα οπότε λογικά η μεγαλύτερη θα ψύχει κάπως καλύτερα πιστεύω. Εδώ μπορείς να δεις τον τρόπο εγκατάστασης της Enermax Τι κουτί έχεις;; Άμα δε θυμάσαι κάνε τον κόπο να μετρήσεις την απόσταση μεταξύ μητρικής και πλα'ι'νού πάνελ. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από Physiciant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα