mobile_32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Update: Έκανα τις πρώτες 3 πλήρεις φορτίσεις για να δω τι θα γίνει και μίλησα και με τη τηλεφωνική Εξυπηρετηση (άνοιξα case). Έκανα reset,όπως μου είπαν και απο τη τηλεφωνική Εξυπηρετηση, έβαλα λίγες εφαρμογές, απενεργοποιησα τη λειτουργεια να ανανεώνονται οι εφαρμογές στο υπόβαθρο. Με την έναρξη δεν μπορούσε με τίποτα να συνδεθεί στο apple store, το είχα πάθει και τη πρώτη φορά που το έβαλα σε λειτουργία, οπότε το έψαξα στα φόρουμ. Όταν το πρώτο άνοιξα άλλαξα την ημερομηνία σε ένα χρόνο πις ως και μετά στην τρέχουσα ημερομηνία και έφτιαξε. Στη δεύτερη ενεργοποίηση, μετά το reset, πάλι τα ίδια, διάβασα και έκανα έξοδο απο το apple store και κλείσιμο της συσκευής - power off- και μετά άνοιγμα και έφτιαξε. Χρονομέτρησα όμως κάθε πόσο καταναλώνεται η μπαταρία!! Με χρονόμετρο παρακαλώ! Με ανοικτό το skype και πληκτρολογωντας κείμενο και παράλληλα απλό σερφάρισμα στο Ίντερνετ (με 2 tab ανοικτά), η μπαταρία πέφτει 1% κάθε 7 λεπτά!!!!!!!!! Μήπως να το πάω πίσω????? Sent from my iPad using Insomnia
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 1% σε 7 λεπτά, δηλαδή 10% σε 70 και 100% σε 700, δηλαδή 11+ ώρες. Εντάξει μου φαίνεται!
mobile_32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Έχεις ένα δίκιο, μήπως ειμαι υπερβολικός ? Η μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ο φορτιστής ??
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αν κάθε φορά που το βάζεις να φορτίσει φορτίζει κανονικά μάλλον οκ είναι και ο φορτιστής. Το λέω γιατί για να το πας πίσω και να το δεχτούνε πρέπει να έχει και ένα πραγματικό ελάττωμα, αλλιώς τι να κοιτάξουν κι αυτοί 2
ramarg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αποψη μου ειναι οτι δεν εχεις προβλημα..Με ιντερνετ ανοιχτο και ταυτοχρονο upload download και χρηση καμερας για skype λογικότατη καταναλωση..Τι να πούμε και εμείς που με 3g πέφτει 1 % κάθε 1 λεπτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα