Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα πρίν μια εβδομάδα ενα ipad mini retina (απο τη προσφορά που ειχαν βγάλει με τα -50€).

Όταν το αγόρασα ήταν φορτισμένο κοντά στο 60%-70% και η μπαταρία, με μέτρια χρήση, κράτησε πάρα πολύ.

Το φόρτισα για πρώτη φορά και κατά τη διάρκεια της πρώτης φόρτισης παρατήρησα ότι το lightining conector (στη κάτω μέρος του ipad) δεν "κούμπωνε ερμητικά (όπως π.χ του iphone)" και όταν το κουνούσες λίγο εμφάνιζε στην οθόνη (σε κατάσταση αναμονής) την είκόνα της μπαταρίας που δήλωνε οτι φορτίζει καθώς και το ποσοστό φόρτισης.

Έχει ξανα συμβεί σε κανέναν?

Η αντιπροσωπεία μου είπε οτι εντός 20 μέρου απο την αγορά γίνεται αντικατάσταση με νέο ipad, εφόσον διαπιστωθεί πρόβλημα.

Δημοσ.

τσέκαρε μήπως έχει τίποτα χνούδια ή σκουπιδάκια μέσα και το εμποδίζει να κουμπώσει σωστά (δύσκολο με τόσο λίγη χρήση) αλλιώς επιστροφή και αντικατάσταση

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω.

Πάντος αυτά που είχαν για χρήση στο κατάστημα κουμπώνουν μια χαρά! Καλύτερα απο το δικό μου.

Το service είπε οτι πρέπει να το δεί και μετά θα αποφασίσουν για αντικατάσταση....

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω.

Πάντος αυτά που είχαν για χρήση στο κατάστημα κουμπώνουν μια χαρά! Καλύτερα απο το δικό μου.

Το service είπε οτι πρέπει να το δεί και μετά θα αποφασίσουν για αντικατάσταση....

Και ρώτα αν θα σου δώσουν καινούργιο του κουτιού ή ανακατασκευασμένο (συνήθως νομίζω τέτοια δίνουν)

Δημοσ.

Πήγαινε στο κατάστημα και δοκίμασε με ένα καλώδιο lightning από αυτά των εκθεσιακών μοντέλων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα εχθές και το δοκίμασα. Αυτά τις βιτρίνας ήταν (τελικά) χειρότερα από το δικό μου (λόγω χρήσεις να υποθέσω). Θα το έχω στο νου αυτές τις ημέρες και θα επανέλθω. Το Μόνο που με προβλημάτιζει είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φόρτιση και τελειώνει κάπως γρήγορα η μπαταρία, μήπως φταίει ο φορτιστής ??

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.

Πόσο γρήγορα δηλαδή;; Απο φόρτιση 100% σε πόση ωρα σου τελειώνει;;

Όπως και να εχει καλύτερα να το πας για αντικατάσταση. Κρίμα ειναι το εχεις μονο λίγες μέρες...

Δημοσ.

Πήγα εχθές και το δοκίμασα. Αυτά τις βιτρίνας ήταν χειρότερα από το δικό μου (λόγω χρήσεις να υπόθεση. Θα το έχω το νου αυτές τις ημέρες και θα ξανά επανέλθω. Το Μόνο που με προβλημάτιζει είναι ότι αυτή τη φώτα είναι η πρώτη φόρτιση και τελειώνει κάπως γρήγορα η μπαταρία, μήπως φταίει ο φορτιστής ??

Sent from my iPad using Insomn

Στην πρώτη φόρτιση το άφησες να γεμίσει 100% ? Τις επόμενες φορτίσεις κάντες 100άρες καλού κακού να τονώσεις την μπαταρία..

• Like 1
Δημοσ.

Και πες μας και πόσο σου κρατάει η μπαταρία, μπορεί να είναι φυσιολογική διάρκεια και να σου φαίνεται λίγο

Δημοσ.

Πάρε γραπτώς ότι το μηχάνημα είναι εντάξει απο το επίσημο service και αν δεν σου βγάζει πάνω απο 10 ώρες λειτουργίας απαιτείς να σου δώσουν άλλο που να μπορεί ....

Δημοσ.

επειδη εχεις προβλημα με ολα τα καλωδια, υποψιαζομαι οτι φταιει η υποδοχη του ipad , οποτε καλυτερα να το αλλαξεις γρηγορα με καινουριο.

Εδω που τα λεμε το συγκεκριμενο καλωδιο λογω μεγεθους και σχηματος δεν νομιζω να χαλαει ευκολα

Δημοσ.

Πόσο γρήγορα δηλαδή;; Απο φόρτιση 100% σε πόση ωρα σου τελειώνει;;

Όπως και να εχει καλύτερα να το πας για αντικατάσταση. Κρίμα ειναι το εχεις μονο λίγες μέρες...

Δεν έχω καταφέρει να του κάνω μια αποφόρτιση 100% μέσα σε μια ημέρα για να ξέρω. Απο ότι μου είπαν απο το service ο κατασκευαστης αναφέρει 10 ώρες συνεχόμενης χρήσης με μέτριο σερφάρισα (οχι youtube κτλ) και φωτεινότητα στο 50%.

Στην πρώτη φόρτιση το άφησες να γεμίσει 100% ? Τις επόμενες φορτίσεις κάντες 100άρες καλού κακού να τονώσεις την μπαταρία..

Μόνο μια φορά έχω προλάβει να το φορτίσω μέχρι τώρα. Την εργοστασιακή φόρτιση την άφησα να φτάσει στο σημείο που το ipad έκλεισε μόνο του και μετά το φόρτισα στο 100%.

Και πες μας και πόσο σου κρατάει η μπαταρία, μπορεί να είναι φυσιολογική διάρκεια και να σου φαίνεται λίγο

Αυτό όντος θέλει να το δώ......

Πάρε γραπτώς ότι το μηχάνημα είναι εντάξει απο το επίσημο service και αν δεν σου βγάζει πάνω απο 10 ώρες λειτουργίας απαιτείς να σου δώσουν άλλο που να μπορεί ....

επειδη εχεις προβλημα με ολα τα καλωδια, υποψιαζομαι οτι φταιει η υποδοχη του ipad , οποτε καλυτερα να το αλλαξεις γρηγορα με καινουριο.

Εδω που τα λεμε το συγκεκριμενο καλωδιο λογω μεγεθους και σχηματος δεν νομιζω να χαλαει ευκολα

Να σας πω οτι καλύτερα να ζητήσω αντικατάσταση με νεότερο........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...