Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως βλέπω την χρήση που κάνεις νομίζω ότι ένας συνδυασμός 4790 (χωρίς Κ) με μια απλή Η97 μητρική θα ήταν ο πιό κατάλληλος για να έχεις απόδοση 5-6 χρόνια μπροστά, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Δεν χρειάζεσαι oc. Θα έχεις κορυφαία απόδοση και με τον κλειδωμένο 4790.

https://www.skroutz.gr/s/4857210/Intel-Core-i7-4790-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/4884788/Asus-H97-Pro.htmlή https://www.skroutz.gr/s/4861325/Gigabyte-H97-D3H.html

Βάλε και μια καλή ψυκτρούλα των 30-40€ και δεν χρειάζεται κάτι άλλο κατά την γνώμη μου.

Θες πυρήνες και κάποιες έξτρα εντολές.Θα έκανες καλύτερα τη δουλειά σου με i7 ή με FX 8 για οικονομία.

Προτιμώ να πάω σε intel μεριά. Οπότε επιλέγω αυτόν ή αυτόν  και από μητρική αυτήν, αυτήν ή αυτήν. Αν και λίγο που κοίταξα, η πρώτη τα πάει καλύτερα σε κριτικές. 

• Like 1
Δημοσ.

Προτιμώ να πάω σε intel μεριά. Οπότε επιλέγω αυτόν ή αυτόν  και από μητρική αυτήν, αυτήν ή αυτήν. Αν και λίγο που κοίταξα, η πρώτη τα πάει καλύτερα σε κριτικές. 

Νομίζω σωστά σκέφτεσαι. Από τις μητρικές, η πρώτη είναι για ξεκλείδωτους επεξεργαστές. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που ίσως δεν σου είναι απαραίτητα. Μπορείς να γλυτώσεις 30€ πηγαίνοντας στην Η97 Pro της Asus και να τα αξιοποιήσεις σε μια καλή ψύκτρα.

Δημοσ.

Αν πας σε Ζ97 θα πας σε αυτή  την μητρική συνδυασμένη με τον ξεκλέιδωτο i7. Αλλίως Η97 Asus

Δηλαδή με ξεκλείδωτο i7 δεν πάει αυτήν

Και για ψήκτρα? Βάζω τώρα ή το αφήνω για αργότερα που θα κάνω overclock και μένω με την μανάτη? 

Δημοσ.

Ψύκτρα θα χρειαστείς ούτως ή άλλως. Αν πάρεις τον ξεκλείδωτο θα έχεις boost στα 4.4. Όταν θα κάνεις export αρχεία θα βλέπεις ψηλές θερμοκρασίες. Οπότε, βάλτην στο πρόγραμμα. Αν πάρεις ξεκλείδωτο από μένα δες την Asus Z97-A (που αναφέρθηκε ήδη, για να είμαι δίκαιος). Πολύ καλή στο oc.

Δημοσ.

Δηλαδή με ξεκλείδωτο i7 δεν πάει αυτήν

Και για ψήκτρα? Βάζω τώρα ή το αφήνω για αργότερα που θα κάνω overclock και μένω με την μανάτη? 

Καλή είναι και αυτή αλλά η Rog είναι αρκετά καλύτερη για  25 ευρώ παραπάνω

Δημοσ.
Δημοσ.

Λογικά θα πάω μόλις είναι να κάνω OC, αλλά η δεύτερη με την τελευταία έχουν 55€ διαφορά. Αν και η φθηνή με τα 32,40€ έχει πάρει καλές κριτικές. 

Δημοσ.

οι δύο πρώτες είναι οι κορυφαίες, οι άλλες είναι οι καλύτερες VFM. Απο κει και πάνω κοιτάς για υδρόψυξη

Ναι λίγο που κοίταξα, οι δυο πρώτες έχουν φοβερές κριτικές. Ειδικά η πρώτη. 

Αλλά πολλά τα λεφτά για τώρα. Όταν αποφασίσω να κάνω OC, θα το κοιτάξω.

Κρίμα που δεν θα κάνει αυτή που έχω

Δημοσ.

Είναι και λίγο τέρας η πρώτη  :mrgreen:  :mrgreen:

Ο Χριστός και η Παναγία, τι είναι τούτο?  :lol:

Καλύπτει και τις πρώτες μνήμες βλέπω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...