Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δεν είναι μόνο οι γωνίες θέασης αλλά κι η χρωματική απόδοση... αλλά έτσι κι αλλιώς την προτιμήση μου ανέφερα, δεν πρότεινα σε κάποιον κάτι...
@crysis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δεν είναι μόνο οι γωνίες θέασης αλλά κι η χρωματική απόδοση... αλλά έτσι κι αλλιώς την προτιμήση μου ανέφερα, δεν πρότεινα σε κάποιον κάτι... οχι δεν σου ειπα οτι προτεινες κατι ή οτι δεν συμφωνω μαζι σου σε αυτα που ειπες. παντως προσωπικα απο μια lg του 2007 που εχω σαφως θα δω τρελες διαφορες.
sazistas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά στην δική μου οθόνη παρατήρησα ενα κοκκινο pixel , πήρα τηλεφωνο στην ASUS , μου ειπαν να τους στειλω μια φωτο με το προβλημα στο email και αφου τους εστειλα την φωτο οπως και τον σειριακό αριθμό που μου ζήτησαν, τωρα μου απάντησαν αυτό εδω: Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με το πρόβλημα στο προϊόν με s/n: ................... που μας αναφέρατε , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον μεταπωλητή σας για την διάγνωση του προβλήματος και την αντικατάσταση / επισκευή της οθόνης Με εκτίμησηAsus Greek Support Το πρόβλημα μου είναι τωρα οτι εγω πηρα την οθόνη απο AMAZON warehouse και αφου εποικινώνησα με amazon μου ειπαν οτι δεν εχουν αλλη για αντικατάσταση επειδη αγοραστηκε απο warehouse και όχι καινούργια. Το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να τους την στειλω πίσω και να μου δώσουν τα χρήματα, κάτι το οποιο εγω δεν θελω γιατι την πήρα σε πολύ καλη τιμή σε σχεση με οσο πωλείται καινούργια. Οπότε τι μπορω να κάνω τώρα που η ASUS μου απάντησε αυτό?
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ή δεχεσαι το πιστωτικο ή μενεις οπως εισαι δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. 1
sazistas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ή δεχεσαι το πιστωτικο ή μενεις οπως εισαι δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Δηλαδή η ASUS παντα τους στέλνει όλους στο μαγαζί απο οπου αγόρασαν το προιον? δεν αναλαμβάνει η ίδια την αντικατάσταση? Δεν ειναι φυσικά κατι τραγικό για μένα το 1 κοκινο Pixel, απλα θεωρώ οτι θα πρέπει να ήταν αριστη η οθόνη. Το περίεργο παντως είναι οτι το κοκκινο pixel μου εμφανίζεται μόνο οταν βαλω 60hz στην οθόνη. Εαν βαλω οποιαδήποτε μεγαλυτερη συχνότητα μεχρι 144hz το κοκινο pixel εξαφανίζεται. Φυσικά δεν την δουλευω αυτη την οθόνη στα 60hz ποτε, και θα μπορουσε να μην με απασχολει καν το κοκκινο pixel, ομως δυστυχως εχοντας ενεργοποιημενο το g-sync και παιζοντας καποιο game επειδη to refresh rate της οθόνης μεταβαλεται αναλογα με τα fps της καρτας, οταν πεφτουν τα fps γυρω στα 60 βλεπω να εμφανιζεται το κοκκινο Pixel Και να τρεμοπαιζει λογω της συνεχως μεταβαλομενης συχνότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα