Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Swift PG278Q (το 1ο monitor με G-Sync)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως θα συνιστουσα υπομονη ακομα και αν πεσει κατω απο 700..

Αν εχετε amd καρτα γραφικων δε, θα ελεγα περισσοτερη υπομονη..

Με amd καρτα, χανεις gsync και ulmb (ειναι μονο για nvidia καρτες) και σου μενει μονο το 144Hz στην 1440p αναλυση..

Δυστυχως ομως οι drivers της amd δεν ειναι καλοι γιαυτο  (χρήστες λενε οτι εχουν τρελο flicker οταν επιλεγουν 100, 120 και 144Hz)

Δες και εδω:  http://rog.asus.com/forum/showthread.php?48031-Swift-display-with-ATI-card

Υπομονη λοιπον μεχρι να βελτιωθουν οι drivers ή να βγουν τα πρωτα freesync monitors.. B)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

'Aντε, αρχές του 2015 που βγαίνουν οι πρώτες οθόνες με freesync (που θα επιβαρύνουν την τιμή της οθόνης μόλις 20-30Ε από ό,τι λένε), θα δούμε το φως το αληθινό!

Δημοσ.

Να πω την πικρη αληθεια, και ας με διαψευσει και ο Prospector σε αυτο που ειναι κατοχος,η Qnix στα 380ευρω ειναι πολυ καλυτερη προταση απο πλευρας χρηματων. Ναι μεν το ολο gsync monitor ειναι πανεμορφο και με τρομερες δυνατοτητες,αλλα και κοστιζει τα 2πλασια χρηματα(που σε καποιον που του περισσευουν χαλαει ηδη πολλα χρηματα στο υπολοιπο pc,βλεπε Sli 980 κλπ)και αξιοποιηση δεν ξερω αν θα εχει στα παιχνιδια. Ηδη το βλεπουμε με καποια τωρινα παιχνιδια που βγηκαν οπως Evil Within και Shadow Of Mordor,και βεβαια αναμενεται και χαος με GTA V και ειδικα με το Witcher 3. Και δεν μιλαω σαν Hater,1440p monitor εχω,απλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο Monitor της Asus ειναι λιγο υπερβολικο,για τα τωρινα δεδομενα παντα.(αν και πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πανεμορφο  :wub:  :wub: )

Δημοσ.

η Qnix στα 380ευρω ειναι πολυ καλυτερη προταση απο πλευρας χρηματων. 

Και δεν μιλαω σαν Hater,1440p monitor εχω,απλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο Monitor της Asus ειναι λιγο υπερβολικο,για τα τωρινα δεδομενα παντα.(αν και πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πανεμορφο  :wub:  :wub: )

μην συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα. εαν και η qnix φοραγε gsync πανω της τοσο θα εκανε αντε και λιγο παρακατω χωρις τρελες διαφορες στην τιμη. και δευτερον ναι οντως ειναι υπερβολικη η τιμη για τα τωρινα δεδομενα αλλα ειπαμε...ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ. εφοσον δεν υπαρχουν αλλες οθονες gsync στη αγορα αλλα και μεγαλη γκαμα μαγαζιων που να στην προμηθευουν μια χαρα ειναι. μη ξεχνας οτι ξεκινησε απο 1000 η συγκεκριμενη οθονη και εχει πεσει κοντα στα 700. κατσε να περασει ο καιρος γιατι οπου να ναι θα βγουν κι αλλες gsync αλλα και οι freesync και θα πεσουν κι αλλο οι τιμες.

Δημοσ.

μην συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα. εαν και η qnix φοραγε gsync πανω της τοσο θα εκανε αντε και λιγο παρακατω χωρις τρελες διαφορες στην τιμη. και δευτερον ναι οντως ειναι υπερβολικη η τιμη για τα τωρινα δεδομενα αλλα ειπαμε...ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ. εφοσον δεν υπαρχουν αλλες οθονες gsync στη αγορα αλλα και μεγαλη γκαμα μαγαζιων που να στην προμηθευουν μια χαρα ειναι. μη ξεχνας οτι ξεκινησε απο 1000 η συγκεκριμενη οθονη και εχει πεσει κοντα στα 700. κατσε να περασει ο καιρος γιατι οπου να ναι θα βγουν κι αλλες gsync αλλα και οι freesync και θα πεσουν κι αλλο οι τιμες.

Γιατι να φερουν πολλα μαγαζια κατι το οποιο δεν εχει ζητηση?? Αλλωστε το μεγαλυτερο κομματι των πελατων/gamers/αγοραστων δεν μπορει να διαθεσει χρηματα για ακριβα Monitor και ακριβες καρτες γραφικων,ενα παραδειγμα ειναι και εδω http://store.steampowered.com/hwsurvey?platform=pc .

Δημοσ.

Γιατι να φερουν πολλα μαγαζια κατι το οποιο δεν εχει ζητηση?? Αλλωστε το μεγαλυτερο κομματι των πελατων/gamers/αγοραστων δεν μπορει να διαθεσει χρηματα για ακριβα Monitor και ακριβες καρτες γραφικων,ενα παραδειγμα ειναι και εδω http://store.steampowered.com/hwsurvey?platform=pc .

σαφως ενα μεγαλο κομματι δεν μπορει να διαθεσει πολλα χρηματα για οθονη αλλα καποιοι σιγα σιγα πλεον αφηνουν τα 1080 και πανε σε 1440 η ακομα και σε 4k (αν και ειναι νωρις ακομα για τετοιες οθονες). και οσοι πιο πολλοι πανε σε 1440 και πανω τοσο πιο πολλα μαγαζια θα τις εχουν. στην αρχη την ειχε μονο το vision studio και μετα απο κανα μηνα το e-shop. και τωρα ριξε μια ματια σε skroutz και best price. εγω μιλησα παντως για την συγκριση που εκανες με την qnix που εκει διαφωνω καθετα.

Δημοσ.

σαφως ενα μεγαλο κομματι δεν μπορει να διαθεσει πολλα χρηματα για οθονη αλλα καποιοι σιγα σιγα πλεον αφηνουν τα 1080 και πανε σε 1440 η ακομα και σε 4k (αν και ειναι νωρις ακομα για τετοιες οθονες). και οσοι πιο πολλοι πανε σε 1440 και πανω τοσο πιο πολλα μαγαζια θα τις εχουν. στην αρχη την ειχε μονο το vision studio και μετα απο κανα μηνα το e-shop. και τωρα ριξε μια ματια σε skroutz και best price. εγω μιλησα παντως για την συγκριση που εκανες με την qnix που εκει διαφωνω καθετα.

Την Qnix την ανεφερα σαν Vfm εναλλακτικη,οχι σαν αντικαταστατη  ;) .Αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε δεν ειναι πολλοι αυτοι που μπορουν να διαθεσουν τοσα χρηματα για ακριβο Hardware(ειμαστε η χωρα του GTA,Pro,Fifa,Cod και Lol σιγα μην κατσουν οι Ελληνες να ασχοληθουν με 144hz,1440p κλπ,και βλεπε γιατι πουλανε παντα τοσο πολυ τα Playstation στην Ελλαδα :D)

• Like 1
Δημοσ.

Την Qnix την ανεφερα σαν Vfm εναλλακτικη,οχι σαν αντικαταστατη  ;) .Αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε δεν ειναι πολλοι αυτοι που μπορουν να διαθεσουν τοσα χρηματα για ακριβο Hardware(ειμαστε η χωρα του GTA,Pro,Fifa,Cod και Lol σιγα μην κατσουν οι Ελληνες να ασχοληθουν με 144hz,1440p κλπ,και βλεπε γιατι πουλανε παντα τοσο πολυ τα Playstation στην Ελλαδα :D)

θα συμφωνησω σε ολα :) αν και ουτε εγω δεν μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα λογω του μισθου μου αλλα  περιμενω τα χριστουγεννα να την παρω με το πολυποθητο δωρο B) . εξ αλλου ειπα να κανω κανω το βημα σε 1440 και οτι μια φορα θα την παρω και θα την εχω για αρκετα χρονακια.

Δημοσ.

θα συμφωνησω σε ολα :) αν και ουτε εγω δεν μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα λογω του μισθου μου αλλα περιμενω τα χριστουγεννα να την παρω με το πολυποθητο δωρο B) . εξ αλλου ειπα να κανω κανω το βημα σε 1440 και οτι μια φορα θα την παρω και θα την εχω για αρκετα χρονακια.

Όπα φίλε και εσύ με φιδε θα την βγάλεις?Να λες ότι είσαι στη γραμμωση και προσπαθείς να στεγνωσεις. :-)

Καλή, χρυσή η qnix αλλά εάν είχε αντιπροσωπία στην Ελλάδα θα κόντευε την τιμή της Asus.Βλέπε τα κινέζικα κινητά και πόση διαφορά έχουν.Το μόνο + στην qnix είναι τιμή της και τπτ αλλο.Να δώσω τα λεφτά για overclocable panel και να μην ξέρω τι θα μου ρθει. Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά για αστοχίες και κακή ποιότητα υλικών.Και αν το πάνελ δεν σηκώνει πάνω από 100 hz(τύχη και εδώ γιατο τι θα έρθει)? Τζίφος. Και ποιος μου δίνει την εγγύηση ότι με το overclock θα είναι όλα καλά? Πρέπει να μιλάω με Κίνα η Κορέα.Σε περίπτωση ελαττωματικου μοντέλου τι κάνουμε?Στα πολλά hz δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Ghosting μηδαμινό ,respons time, input lag είναι αυτά που ξεχωρίζουν την Asus.Αυτή είναι η άποψη μου.Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα θα είχα την qnix εδώ και πολύ καιρο,αλλά προτιμώ να δώσω ξέροντας ότι θα πάρω πίσω πολλά.Όλα αυτά φιλικά πάντα.Το κομμάτι της οθόνης πονάει γενικά στην Ελλάδα.Πολλά μοντέλα δεν έκαναν την εμφάνιση τους και ουτε θα την κάνουν ποτέ.Το μυαλό ενός χρήστη είναι στο να εξοικονόμηση από τα να επενδύσει σε μια οθόνη που θα είναι τα μάτια του.Χτίζει σύστημα ο άλλος με 1000ευρώ gaming και λέει έχω tv 50ara την να την κάνω την 24 άρα την οθόνη.

Όπως και να το δούμε η Asus rog swift είναι η elite των gaming οθονων και η εμπειρία στο gaming θα είναι πρωτόγνωρη.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως αυτο λεω.Θα ερθει ο Ελληνας και θα σου πει’’σιγα μην δωσω για Monitor τοσα λεφτα οταν μπορω να αγορασω ολοκληρη τηλεοραση 4k με σχεδον 500ευρω βλεπε πχ http://www.insomnia.gr/topic/546251-ultratvphilips-40pus6809-3d-smart-tv-wifi-47999%E2%82%AC-e-shop/

• Like 2
Δημοσ.

Η τηλεόραση έχει τα δικά της αρνητικά συνήθως.Υπάρχουν και φθηνότερες κορεατικές 1440p από οτι ανέφερε ο fulgore πάντως και σε κάποιες χώρες έχω δει αντίστοιχα μοντέλα με (μια μάλλον υποτυπώδη) ντόπια υποστήριξη ,με ανάλογο αντίτιμο.

Δημοσ.

tbh προτιμώ να πάρω AHVA 2560X1440 144hz χωρίς G-Sync παρά TN 2560X1440 με G-Sync...

κοιτα να δεις. εφοσον αποφασισεις να παρεις tn ξερεις αυτοματα ποια ειναι τα + και ποια τα - . για να παρεις τετοια οθονη ξερεις οτι δεν ειναι all around monitor. την θες καθαρα για gaming. χεστηκε ο αλλος αν δεν εχει τις τελειες γωνιες θεασης εφοσον οταν παιζεις παιχνιδια μπροστα θα καθεσαι και οχι στα πλαγια/πανω/κατω της οθονης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...