21century Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Tελικά οι ιδέες είναι αυτές που εξαγοράζονται...επίσημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisda Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Τραγικό για όσους ασχολούνται με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτοι που χαρηκαν αποκλειεται να παρακολουθουν twitch. To twitch ειναι ηδη σούπερ ,με πολυ καλο bandwidth (καλύτερο απο του youtube πάντως σίγουρα) και φτιάχνει και το streamer. Τωρα ξερετε τι θα γίνει; Θα απαγορευτεί η καθε μουσική απο τα streams που ηταν ενα πολυ σημαντικό στοιχειο του καθε strramer ,θα κολλάνε τα streams ,και ίσως πέσουν και οι απολαβές των strramers αν δεν βγει το νέο twitch... Γουσταρα πολυ google ,αλλα εχει γινει το ιδιο μισητη με το fb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Είμαι ο μόνος που δεν είχε ακουστά το Twitch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Είμαι ο μόνος που δεν είχε ακουστά το Twitch ? Όχι απαραίτητα...αν δεν ασχολείσαι με livestreams κτλ λογικό είναι να μην το 'χεις ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boonick Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν έχει νομίζω να αγορασει το twitch. Θα γινοταν έστω και κάποια ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Απ ότι φαίνεται το η Amazon αγόρασε το twitch μέσα από τα χέρια της Google..... http://recode.net/2014/08/25/amazon-will-buy-twitch-for-more-than-1-billion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ninjaed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα