ntasis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Hiiiiii παίδες, θα ήθελα να, μου προτείνεται σε σχολές που είδε έχετε πάει η έχετε ακούσει τα καλύτερα για αυτές…...σε σχολές προγραμματισμού (web design) και συγκεκριμένα δημόσιες.…….. ευχαριστίες εκ τον προτέρων!
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σχολές προγραμματισμού ή web design; 3
ntasis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σχολές προγραμματισμού ή web design; Γλώσσες προγραμματισμού για δημιουργία ιστοσελίδας….. δηλαδή web design σωστά ? αααααα επίσης θα με ενδιέφερε η δημιουργία εφαρμογών σε πλατφόρμες android και ios, αν της διδάσκουν στο πρόγραμμα που κάνουν οι web design
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Όχι ακριβώς. Web design είναι κυρίως η σχεδίαση του "μπροστά" μέρους ενός website. Δηλαδή τα κουμπάκια, οι εικόνες κλπ, καθώς και τα χρώματα, το πού θα μπει το κάθε τι και γενικά το "οπτικό" μέρος είναι κομμάτι του web design. Το "πίσω" μέρος είναι η επικοινωνία χρήστη - server, συνδέσεις με βάσεις δεδομένων κλπ ανήκουν στο web development. Δε νομίζω να βρεις δημόσια σχολή που να κάνει είτε το ένα είτε το άλλο. Απ' ό,τι ξέρω σε δημόσιο θα βρεις "τεχνικός υπολογιστών" ή κάτι παρεμφερές. Λίγο HTML θα κάνεις αλλά ως εκεί. Android/iOS development δεν έχει καμία σχέση με το web, και θα πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις ΙΕΚ που να το διδάσκει επαρκώς (και σίγουρα όχι δημόσιο). 2
ntasis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Όχι ακριβώς. Web design είναι κυρίως η σχεδίαση του "μπροστά" μέρους ενός website. Δηλαδή τα κουμπάκια, οι εικόνες κλπ, καθώς και τα χρώματα, το πού θα μπει το κάθε τι και γενικά το "οπτικό" μέρος είναι κομμάτι του web design. Το "πίσω" μέρος είναι η επικοινωνία χρήστη - server, συνδέσεις με βάσεις δεδομένων κλπ ανήκουν στο web development. Δε νομίζω να βρεις δημόσια σχολή που να κάνει είτε το ένα είτε το άλλο. Απ' ό,τι ξέρω σε δημόσιο θα βρεις "τεχνικός υπολογιστών" ή κάτι παρεμφερές. Λίγο HTML θα κάνεις αλλά ως εκεί. Android/iOS development δεν έχει καμία σχέση με το web, και θα πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις ΙΕΚ που να το διδάσκει επαρκώς (και σίγουρα όχι δημόσιο). Να σε καλά φίλε για της απαντήσεις σου……. για ρίξε μια ματιά εδώ : http://edu.klimaka.gr/metadevterovathmia-ekpaidevsh/iek/934-eidikothtes-fthinopwrino-examhno-dhmosia-iek.html αυτή η κατηγορία δεν είναι αυτό που ζητώ ? Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ Web designer - developper/video games)
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το είδα κι εγώ αυτό αλλά δεν έχω ιδέα πώς ένας τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής ασχολείται με το web design, το web development, τα πολυμέσα και τα video games ταυτόχρονα (και μάλιστα σε διάρκεια 2 χρόνων που είναι τα ΙΕΚ). Χωρίς να ξέρω το τι κάνουν στη συγκεκριμένη σχολή, υποθέτω θα σου κάνει. Απλώς όπου και να πας μην περιμένεις πολλά πράγματα. Απ' αυτά που ξέρω από φίλους και γνωστούς, πιστεύω πιο πολλά θα μάθεις αν κάτσεις κι ασχοληθείς μόνος σου. Αν δεν το θες για χόμπυ και θες ένα χαρτί, προφανώς το "tutorials απ' το Ιντερνέτ" δεν έχει την ίδια βαρύτητα με ένα πτυχίο ΙΕΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα