ipal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Φιλη πηρε ενα 8" bitmore. Επίσημως δεν εχει Play store. μεσω ενος ακυρου PDF viewer που ειχε μεσα, γινεται launch το Play store! Απο το check for updates του app. Account πηρε κανονικα και κατεβαίνουν ολα. Απλα δε βρηκα αλλο τροπο να τρέχει κατευθειαν μεχρι τωρα. Καμμια idea πως να το "εμφάνισω" στα apps κανονικα ;
SOADNICK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τις υπολοιπες εφαρμογες της google της εχει? Πχ gmail, voice search κτλπ? 1
SOADNICK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Τώρα τις έχει Λίγο πιο αναλυτικά? Εννοείς ότι λύθηκε το πρόβλημα ή ότι έχει τα υπόλοιπα gapps (google apps)? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2014 από SOADNICK
ipal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το αρχικό θεμα όχι. Τα αλλά gapps μπήκαν και φαίνονται κ τρέχουν κανονικά. Απλα το play δεν "φαίνεται". δεν έχει εικονίδιο, μονο μέσω updates & notifications τρέχει.
SOADNICK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το αρχικό θεμα όχι. Τα αλλά gapps μπήκαν και φαίνονται κ τρέχουν κανονικά. Απλα το play δεν "φαίνεται". δεν έχει εικονίδιο, μονο μέσω updates & notifications τρέχει. Root παίζει? Μήπως έκανες backup το .apk uninstall το play store και μετά εγκατάσταση πάλι. Αλλιώς, αν έχεις CWM ή TWRP recovery μπορείς να flashάρεις τα gapps (ως .zip) μέσω recovery Υ.Γ. Δε ξέρω τι υποστήριξη υπάρχει για root και recoveries για το tablet σου. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από SOADNICK
OingoBoingo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Σημερα ελαβα και το δικο μου bitmore που επισεις εχει play. Αν ανοιξεις καποιο αρχειο αππ σε ρωταει με τι τροπο θελεις να κατεβασεις το αρχειο με πλαι η τοδικο του.
nvarras7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ανοιγωντας το browser της android, κανε αναζητηση Google Play. Το πατας και σε ρωταει πως θελεις να ανοιγεις αυτη την σελιδα. Διαλεγεις Play services και μαγικα δουλευει το Play. Δεν εχω καταφερει να εχω το εικονιδιο.
nvarras7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εβαλα Google now launcher και εμφανιστικε το εικονιδιο του play.
olymp100 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σ' όλους! Παιδιά, θέλει ένα bitmore η αδερφή μου και το μόνο αρνητικό σχόλιο που βρήκα είναι ότι δεν έχει το play. Από αυτά που λέτε τελικά το πρόβλημα λύνεται ευκολα. Μπορείτε να μου πείτε ποιο tablet έχει ο καθένας και κάποια κριτική; Εμείς λέμε να πάρουμε το bitmore 1060. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2014 από olymp100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα