Προς το περιεχόμενο

Εχω Play store χωρις shortcut (tablet bitmore)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλη πηρε ενα 8" bitmore. Επίσημως δεν εχει Play store. μεσω ενος ακυρου PDF viewer που ειχε μεσα, γινεται launch το Play store!

Απο το check for updates του app. Account πηρε κανονικα και κατεβαίνουν ολα.

Απλα δε βρηκα αλλο τροπο να τρέχει κατευθειαν μεχρι τωρα.

Καμμια idea πως να το "εμφάνισω" στα apps κανονικα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα τις έχει :)

Λίγο πιο αναλυτικά? :P Εννοείς ότι λύθηκε το πρόβλημα ή ότι έχει τα υπόλοιπα gapps (google apps)?

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

Το αρχικό θεμα όχι.

Τα αλλά gapps μπήκαν και φαίνονται κ τρέχουν κανονικά. Απλα το play δεν "φαίνεται". δεν έχει εικονίδιο, μονο μέσω updates & notifications τρέχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αρχικό θεμα όχι.

Τα αλλά gapps μπήκαν και φαίνονται κ τρέχουν κανονικά. Απλα το play δεν "φαίνεται". δεν έχει εικονίδιο, μονο μέσω updates & notifications τρέχει.

Root παίζει? Μήπως έκανες backup το .apk uninstall το play store και μετά εγκατάσταση πάλι.  Αλλιώς, αν έχεις CWM ή TWRP recovery μπορείς να flashάρεις τα gapps (ως .zip) μέσω recovery

Υ.Γ.

Δε ξέρω τι υποστήριξη υπάρχει για root και recoveries για το tablet σου.

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

Σημερα ελαβα και το δικο μου bitmore που επισεις εχει play. Αν ανοιξεις καποιο αρχειο αππ σε ρωταει με τι τροπο θελεις να κατεβασεις το αρχειο με πλαι η τοδικο του.

Δημοσ.

Ανοιγωντας το browser της android, κανε αναζητηση Google Play.  Το πατας και σε ρωταει πως θελεις να ανοιγεις αυτη την σελιδα.  Διαλεγεις Play services και μαγικα δουλευει το Play.  Δεν εχω καταφερει να εχω το εικονιδιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σ' όλους!

Παιδιά, θέλει ένα bitmore η αδερφή μου και το μόνο αρνητικό σχόλιο που βρήκα είναι ότι δεν έχει το play.

Από αυτά που λέτε τελικά το πρόβλημα λύνεται ευκολα.

Μπορείτε να μου πείτε ποιο tablet έχει ο καθένας και κάποια κριτική;

Εμείς λέμε να πάρουμε το bitmore 1060.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από olymp100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...