Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα iphone 4s κλειδωμένο σε sprint και δουλεύει με rsim μια έχει σήμα κανονικά μια λέει πως δεν έχει σήμα (καμιά υπηρεσία) τι μπορεί να κάνω λάθος η έχει κάτι το iphone  

Δημοσ.

Την χειρότερη εταιρεία πέτυχες...μήπως παίζει κάτι με την rsim? Δοκίμασε και κλειστό 3g, λογικά θα βελτιωθεί

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με τις rsim αλλά νομίζω ότι κυκλοφορούν απομιμήσεις. Μήπως έχεις πέσει σε καμιά ελαττωματική. Εκτός αν είναι hardware θέμα του τηλεφώνου

Δημοσ.

Μήπως έχει θέμα το τηλέφωνο τότε. Αν έχει δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά

Από την αρχή που το έχεις το κάνει αυτό ή μεσολάβησε κανένα πέσιμο κλπ?

Δημοσ.

το κινητό έγινε και δουλεύει κανονικά οποίος έχει παρόμοιο πρόβλημα ευχαρίστως να τον βοηθήσω ας στείλει π.μ και να μην ακούει γνώμες που δεν ισχύουν 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το κινητό έγινε και δουλεύει κανονικά οποίος έχει παρόμοιο πρόβλημα ευχαρίστως να τον βοηθήσω ας στείλει π.μ και να μην ακούει γνώμες που δεν ισχύουν

Να ρίξω μια ιδεα; Γραψε εδω τι εκανες για να το δουμε ολοι και να παραπεμπουμε κάποιον αλλον που θα το θελει ή αν το ψαχνει κανας χριστιανος στο γουγλη να μη μεινει με την απορια.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τι είχε γινει τελικα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...