graphist83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Σε καμια περίπτωση δεν μπορώ να σου πω τι φταίει σίγουρα, η θεωρεία αυτο λεει. Η διάγνωση γινεται μονο με όργανα. Το οτι τα πιάνεις κανονικά, δεν σημαίνει οτι το σήμα που φτάνει στις πρίζες σου είναι σωστό. Η ψηφιακή λήψη εχει το θετικό οτι οι δεκτες συντονίζουν και με χαμηλές στάθμες, ενώ υπάρχει και μηχανισμός διόρθωσης των λαθών σε περίπτωση που αυτο έρχεται με σφάλματα. Αν όμως τα σφάλματα πληθαίνουν συνεχώς και η στάθμη πέσει απο ενα όριο τοτε η ληψη διακόπτεται, έστω στιγμιαία και εχεις το φαινόμενο με τα σπασίματα και το πιξελιασμα. Για να σιγουρευτείς πρέπει να γίνουν μετρήσεις στις πρίζες που παρέχουν σημα στις TV σου. Τοσο στην ισχύ οσο και στο BER, MER που κατεβαίνει. Το οτι η μια TV είναι αυτή που κολλάει σημαίνει οτι σε αυτην την πριζα εχεις και τις περισσότερες απώλειες.
mens Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη μπορει να αλλαζει η ισχυς του σηματος στις live μεταδωσεις και να μην μπορει να το αναπαραγει ο αποκωδικοποιητης? αυτο πως μπορω να το διορθώσω?
graphist83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αρχικά θα πρέπει να υπάρχει μια εικόνα από τα επίπεδα σήματος που έχεις σε κάποιες συχνότητες και τα σφάλματα που κατεβαίνουν. Η ιδανική μέτρηση γίνεται με πεδιομετρο, η μεσοβεζικη με τον αποκωδικοποιητη που έχεις αν και η αξιοπιστία του είναι χαμηλά. Δοκίμασε στην συχνότητα 21,22 και 27
giannisko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιάΕδώ στην Αθήνα έχω μιά κεραία σχεδόν καινούργια 4 χρόνια χελιδώνα με 41 στοιχεία,καλη κάθοδο,μια τηλεόραση crt με αποκωδικοποιητή mpeg4 edition και δέν λαμβανω την Nerit και τα παράγωγα της ( βουλή,νεριτ hd κ.τ.λ)Η κεραία στραμένη στόν Υμηττό με πολύ καλή οπτική επαφή.Το ερώτημα μου ειναι υπάρχει καποιο θεμα με την Νεριτ και τα παραγωγα του απο Υμηττό ?Μολις πριν λιγο διαβασα το μέλος graphist83 που ειπε να κεντραριστη καλυτερα η κεραια ,θα το δοκιμάσω με καλύτερο κεντράρισμα στόν Υμηττό.Δεν δοκίμασα νά γυρίσω τήν κεραία πρός Πάρνηθα ακόμα,αυτό θα ειναι το δεύτερο βήμα,και μετα αλλαγή καλύτερης κεραίας αν και πιστεύω η χελιδώνα με 41 στοιχία για λεκανοπέδιο και οπτική επαφή λογικά δεν πρέπει να εχει προβλημα. Εχω κάνει στον αποκωδικοποιητή επαναφορά στίς εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά αυτοματη αναζήτηση καναλιών,αλλά ποτέ δεν μου βγάζει την νεριτ και τα παραγωγα της,ενώ όλα τά αλλα 25 κανάλια συνολικά τα λαμβάνει άψογα.
0Panos0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τελικά είχε κολλήσει απλώς!! Έκανα διαγραφή και μετά σάρωση απ' την αρχή και τα βρήκε όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα