Hamurabi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 παιδια καλησπερα. εχω ενα προγραμμα που κανει blury endocing το οποιο ειναι εγκατεστημενο στον ssd μου πουχει λειτουργικο και progs. Σε εναν HDD εχω καποια blurays.. Oταν λοιπον ανοιγω το προγραμμα αυτο και επιλεγω το bluray που θελω να κανω encoding απο ποιον δισκο εξαρταται η ταχυτητα του encoding>>?
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 απο τον επεξεργαστή σου Και από τον δίσκο στον οποίο είναι τα αρχικό bluray αλλά και τον δίσκο στον οποίο γράφει την μετατροπή,σχεδόν όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές πλέον είναι ποιο γρήγοροι στην μετατροπή ταινιών από ότι μπορεί να δώσει ένας συμβατικός δίσκος,ιδίως όταν και η ανάγνωση και η εγγραφή γίνεται στον ίδιο. Απλά τον χρόνο που κερδίζεις θα τον ξανά χάσεις στο να αντιγραφείς τα αρχεία ταινίας από και προς τον συμβατικό αφού δεν λέει να τα κρατάς στον ssd.
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και από τον δίσκο στον οποίο είναι τα αρχικό bluray αλλά και τον δίσκο στον οποίο γράφει την μετατροπή,σχεδόν όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές πλέον είναι ποιο γρήγοροι στην μετατροπή ταινιών από ότι μπορεί να δώσει ένας συμβατικός δίσκος,ιδίως όταν και η ανάγνωση και η εγγραφή γίνεται στον ίδιο. Κάτσε ρε συ, αυτό δεν θα σήμαινε ότι το encoding θα έκανε ίδιο χρόνο με το copy;
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Η ταχύτητα του encoding εξαρτάται απ' τον επεξεργαστή. Αν για κάποιο λόγο η επεξεργασία (το encoding δύσκολα) είναι πιο γρήγορη απ' την μεταφορά δεδομένων (ταχύτητα δίσκων) τότε η ταχύτητα ορίζεται απ' τον πιο αργό δίσκο που συμμετέχει στη διαδικασία. Δεν είχα δει ότι το έχεις ανοίξει δυο φορές. Δεν ζητάς να το σβήσουν ή να το μεταφέρουν. (Merge γίνεται; δεν ξέρω).
EddieObscurant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και από τον δίσκο στον οποίο είναι τα αρχικό bluray αλλά και τον δίσκο στον οποίο γράφει την μετατροπή,σχεδόν όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές πλέον είναι ποιο γρήγοροι στην μετατροπή ταινιών από ότι μπορεί να δώσει ένας συμβατικός δίσκος,ιδίως όταν και η ανάγνωση και η εγγραφή γίνεται στον ίδιο. Απλά τον χρόνο που κερδίζεις θα τον ξανά χάσεις στο να αντιγραφείς τα αρχεία ταινίας από και προς τον συμβατικό αφού δεν λέει να τα κρατάς στον ssd. αναλογα με τον επεξεργαστή τις ρυθμίσεις και ενα αξιολογο απο πλευρας ποιοτητας encoding θες απο 3,5,10,20+ ωρες οποτε δεν πολυβγαζει νοημα αυτο που λες
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Κάτσε ρε συ, αυτό δεν θα σήμαινε ότι το encoding θα έκανε ίδιο χρόνο με το copy; Πόσοι ώρα κάνει για να αντιγράψεις π.χ. 40gb αρχεία(ένα bluray) από έναν δίσκο στον ίδιο δίσκο,όταν είναι μηχανικός;;; αναλογα με τον επεξεργαστή τις ρυθμίσεις και ενα αξιολογο απο πλευρας ποιοτητας encoding θες απο 3,5,10,20+ ωρες οποτε δεν πολυβγαζει νοημα αυτο που λες Από Bluray σε π.χ. mkv;;Τέτοιες ήταν οι ταχύτητες στο s775 εκτός τώρα αν μιλάς για εντελώς εξωφρενικές ποιότητες όπου δεν ξέρω πόσοι ώρα μπορεί να κάνει.
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Πόσοι ώρα κάνει για να αντιγράψεις π.χ. 40gb αρχεία(ένα bluray) από έναν δίσκο στον ίδιο δίσκο,όταν είναι μηχανικός;;; 15'
EddieObscurant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Πόσοι ώρα κάνει για να αντιγράψεις π.χ. 40gb αρχεία(ένα bluray) από έναν δίσκο στον ίδιο δίσκο,όταν είναι μηχανικός;;; 40gb/100mb/s=400sec=6min Από Bluray σε π.χ. mkv;;Τέτοιες ήταν οι ταχύτητες στο s775 εκτός τώρα αν μιλάς για εντελώς εξωφρενικές ποιότητες όπου δεν ξέρω πόσοι ώρα μπορεί να κάνει. οχι ρε συ, με τετραπύρηνο και normal τιμες (high profile x264 , rf=20, ref=3, bframes=3 me=umh, subme=7, direct=spatial, b-adapt=1, merange=16, analyse=most , trellis=1, cabac=1, 8x8dct=1, b-pyramid=normal) θες πανω απο 3 ωρες χαλαρά
Hamurabi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ευχαριστω παιδια Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2014 από Hamurabi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα